cineck
Użytkownik
Fajnie że jest taki bonus, ale jeszcze lepiej by było gdyby expekt informował o takich bonusach wcześniej, bo jak narazie nie mam kasy na końcie, a nie jest możliwe żeby przelew zrealizował sie w ciągu 1 dnia
szczegóły bonusu, którego otrzymałem dzisiaj na e-maila:
"W podziękowaniu za regularną grę w expekt.com oferujemy Ci bonus lojalnościowy w wysokości do 120 złotych (30 Euro).
Wszystko, co musisz zrobić, aby otrzymać bonus to:
1. Wnieść przynajmniej jeden zakład na minimum 40 PLN (10 Euro) w czasie najbliższego weekendu.
2. Równowartość stawki pierwszego zakładu wniesionego w weekend zostanie dodana do Twojego konta jako bonus (do 120 PLN) bez względu na to, czy zakład będzie wygrany, czy przegrany.
Oferta jest ważna tylko w dniach 24 i 25 marca"
Jestem ciekaw czy wam tez oferowano takie promocje czy tylko osobą które mają 0 zł na końcie w expekt
szczegóły bonusu, którego otrzymałem dzisiaj na e-maila:
"W podziękowaniu za regularną grę w expekt.com oferujemy Ci bonus lojalnościowy w wysokości do 120 złotych (30 Euro).
Wszystko, co musisz zrobić, aby otrzymać bonus to:
1. Wnieść przynajmniej jeden zakład na minimum 40 PLN (10 Euro) w czasie najbliższego weekendu.
2. Równowartość stawki pierwszego zakładu wniesionego w weekend zostanie dodana do Twojego konta jako bonus (do 120 PLN) bez względu na to, czy zakład będzie wygrany, czy przegrany.
Oferta jest ważna tylko w dniach 24 i 25 marca"
Jestem ciekaw czy wam tez oferowano takie promocje czy tylko osobą które mają 0 zł na końcie w expekt