>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Doświadczenie+wiedza=biznes

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Witam!
Bukmacherką zajmuje się od kilkunastu lat. Lata te były bardzo intensywne i owocne w nowe doświadczenia, z których to wyciągałem odpowiednie wnioski. Dziś po tylu latach wreszcie mogę chyba powiedzieć, że wiem o co w tym wszystkim biega. Celem każdego miesiąca będzie bycie na plusie. Wiadomo raz mniej raz więcej, ale na plusie. Tak, jestem prawdziwym Polakiem, państwo mnie wychowuje, szkoli i utrzymuje, dlatego gram z sts i odprowadzam podatki. Gram zazwyczaj duble, sporadycznie treble.
Grę zaczynamy od 200 zł i mnożymy!!
ZACZYNAMY!!!​

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Rabot. Skopje - Metal. Skopje - w której połowie więcej bramek?---&gt;&gt; 2 (2.15) +++++

G. Łęczna - Bełchatów DNB---&gt;&gt;&gt; 2 (1.80) ZWROT
Kurs: 3.87 PO ZWROCIE 1,89
Stawka: 17 zł
Ewentualna wygrana: 57,89 zł PO ZWROCIE 32,16 zł

OBECNY STAN KONTA: 215,16 zł
Pierwszy dzień i pierwsza wygrana. Oby tak dalej ; )

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Panathinaikos - St. Liege ---&gt;&gt;&gt; 1 (2.00) ----

Wozniacki C. - Hantuchova D. - dokładny wynik---&gt;&gt;&gt; 2:0 (1.50) ++++
Kurs:
3.00
Ewentualna wygrana: 44,88 zł
OBECNY STAN KONTA: 198,16 zł
Niestety kupon przegrany, ogólnie ogromny niefart. Standard praktycznie nie istniał, nastawili się tylko i wyłącznie na grę z kontry, co przy pierwszej bramce popłaciło, natomiast druga to już czysty fart, bramka życia zawodnika strzelającego, kapitalne okienko. Potem multum niewykorzystanych sytuacji przez Koniczynki, dwie poprzeczki i wyczyniający cuda Kawashima. Futbol nie jest sprawiedliwy. Na potwierdzenie moich słów statystyki: http://www.livesports.pl/mecz/rZ2SQQxE/#szczegoly-meczu
Drugi mecz zgodnie z planem, oczywiste 2:0.

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Besiktas - Feyenoord ---&gt;&gt;&gt; 2 (3.30) ---

Steaua - Aktobe ---&gt;&gt;&gt; 1 (1.40) +++
Kurs:
4.62
Stawka: 30 zł
Ewentualna wygrana: 121,96 zł
OBECNY STAN KONTA: 168,16 zł
Spodziewałem się nieco więcej po Holendrach, szczególnie w momencie gdy złapali wynik 1:1.

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Rosenborg - Karabuk ---&gt;&gt;&gt; 1 (1.80)
Lech - Stjarnan ---&gt;&gt;&gt; Lech - awans (1.47)
Kurs:
2.65
Stawka:
57 zł
Ewentualna wygrana: 132,92 zł
OBECNY STAN KONTA: 111,16 zł
Co tu dużo mówić, kompletnie nieudany kupon.

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
RBD Borinage - Eupen ---&gt;&gt;&gt; 2 (1.80) ++++
Reims - PSG ---&gt;&gt;&gt; 2 (1.40) ----
Kurs:
2.52
Stawka: 111,16 zł
Ewentualna wygrana: 246,50
OBECNY STAN KONTA: 0 zł
Było blisko, naprawdę blisko, PSG nie wykorzystało rzutu karnego, Zlatan z paru metrów na pustą bramkę trafia piłką w słupek....

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
To było nowe doświadczenia w mojej przygodzie z bukmacherką, że mam 200 zł i próbuję z tego pomnożyć jakiś większy pieniądz. Nie mniej jednak, uparłem się na ten system, po wczorajszym remisie PSG przysiadłem i opracowałem dużo wydajniejszy system starannego selekcjonowania typów. Rozgrywkę zaczynamy od nowa, znowu dysponujemy kwotą 200 zł i tym razem jestem pewny, że nasza zabawa potrwa dłużej a sami będziemy przeliczać realne zyski.

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
15:00 - St. Petersburg - Torp. Moskwa ---&gt;&gt;&gt; 1 (1.20)

20:15 - Pribram - Sp. Praga ---&gt;&gt;&gt; over 2.5 (1.80)

Kurs:
2.16
Ewentualna wygrana: 32,31 zł
OBECNY STAN KONTA: 183 ZŁ

sleepy 17

sleepy

Użytkownik
Witam kolege
Wiem wiem znow widze podobny temat i znow sie udzielam ale przerabialem to i Ty zapewne tez siedzac tyle w bukmacherce. Mysle ze powinienes wiedziec ze nawet przy duzej skutecznosci z takim stawkowaniem przegrasz kase i dasz zarobic bukmacherowi. Zycze oczywiscie powodzenia ale zycie jest krotkie i tracenie czasu na tego typu testy mija sie z celem skoro inni tez tego prubowali. Zmiana stawkowania moze byc kluczem do sukcesu

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
Jak sam zauważyłeś jest to coś na wzór testu, więc pozwól mi się przekonać i wyciągnąć wnioski. Po raz kolejny jednak uważam, że jestem w stanie coś z tego ugrać.

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
18:00 - FC Anzhi Machaczkała - Petrotrest ---&gt;&gt;&gt; 1 (1.20) +++
19:00 - Williams V. - Radwańska A. ---&gt;&gt;&gt; 1 (1.85) ---
Kurs:
2.22
Stawka: 30 zł
Ewentualna wygrana: 58,60 zł
OBECNY STAN KONTA: 153 ZŁ

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik

17:00 - Standard Femina de Lige - Cardiff Met Lafc ---&gt;&gt;&gt; 1 (1.07) ++++
18:00 - Pogoń(-1.0) - Piast (handicap 0:1) ---&gt;&gt;&gt; 1 (2.75) ----
Kurs:
2.94
Stawka: 57 zł
Ewentualna wygrana: 147,47 zł
OBECNY STAN KONTA: 96 ZŁ

K 3,3K

kamczakkk

Użytkownik
14:40 - Viola M. - Giannessi A. ---&gt;&gt;&gt; 2 (1.85)
17:30 - Lamac - FK Slovan Duslo Sala ---&gt;&gt;&gt; 2 (1.19)
19:45 - 1860 Monachium II - Bayern II ---&gt;&gt;&gt; 1x (1.38)
Kurs:
3.04
Stawka: 96 zł
Ewentualna wygrana: 256,81 zł
OBECNY STAN KONTA: 0 zł
Mam nadzieję, że nie ostatni raz, dzisiaj ostrzej by zostać w grze, jak tenis wejdzie jestem spokojny, jeżeli nie robię przerwę i opracuję lepszy system.

Do góry Bottom