>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Doładowanie

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Panowie mam pytanie. Kupiłem doładowanie z Orange za 50 zł, zdrapałem kod i niestety przy zdrapywaniu, zamazały mi sie 3 cyfry i nie moge teraz doładowac telefonu. Moge jakos otrzymac inne doładowanie lub zwrot pieniędzy, co powinienem zrobic?

D 0

dinde

Użytkownik
Zalezy w jakim miescie mieszkasz :p. Ja poszedlem do punktu ORANGE i tam zlozylem wniosek, tylko ze MUSIALEM miec paragon. Jak nie masz to sproboj sie poklocic, ale watpie zeby dalo rade. Czy tak czy siak musisz odwiedzic salon orange. Jak mieszkasz w wawie to ci powiem ze ja to dalem do punktu przy targowej iles. Jak gdzie indziej to poszukaj sobie sam

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Panowie mam pytanie. Kupiłem doładowanie z Orange za 50 zł, zdrapałem kod i niestety przy zdrapywaniu, zamazały mi sie 3 cyfry i nie moge teraz doładowac telefonu. Moge jakos otrzymac inne doładowanie lub zwrot pieniędzy, co powinienem zrobic?
jak ja mialem taki problem w plusie to zawdzwonilem do biura obslugi klienta, kazali mi podac numer przy kodzie kreskowym i mi doladowali konto sami
PS przeciez jak wprowadzi sie kilka razy bledny kod to pozniej nawet jak wpiszesz poprawny to nie doladujesz bo bedziesz mial blokade doladowywania na jakis czas

A 2

algorytm

Użytkownik
ludzie czy wy umiecie poradzic sobie w sytuacji kiedy nie wszystko wylozone na tacy???
dzownisz do bok orange mowisz o sytuacji,podajes numer karty, nie numer doladowywujacy. koles kaze poczekac i po 3 minutach masz kase na koncie w komorce

Do góry Bottom