>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dlaczego tak się stało?

crazysam 0

crazysam

Użytkownik

Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego mi go nie zaliczło jako trafiony? Napisałem już w tej sprawie do supportu, ale na odp pewnie poczekam...

dawidm 9

dawidm

Użytkownik
aris wygrało po dogrywce... widocznie kosz rozliczany jest w expie trzydrogowo (1x2), a nie dwudrogowo (12) ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Spokojnie.podeslij im jakas strone greckiej federacji z wynikami to ci poprawia.Poprostu popełnili bład i napewno to poprawia.bo o 10 zł nie beda psuc sobie reputacji

a no nie wiedziałem ze była dogrywka.Ale w expie jest 12 dwudrogowo.wiec dziwnie

crazysam 0

crazysam

Użytkownik
Też tak pomyślałem, że to jakieś niedopatrzenie, ale jak dzisiaj zobaczyłem temat Urbiego, to mnie trochę zmieszało:

Progresja nr 22✅

Stopien 1✅

Maroussi - Aris 2 1,65✅
AEK Athens - Olympiakos CFP 2 1,15✅

Kurs ogolny:1,9
Stawka:10zl
Zakl.Wygrana:19zl✅

Warto tez postawic na bialorus +1,5.
No i ladnie:spokodfhgfh:
Zwraca na siebię uwagę fakt, że jemu normalnie ten typ zaliczyło, a przedmeczowe sa chyba podobnie rozpatrywane jak te live ????

EDIT:
Znalazłem niby link do strony oficialnej greckiej Ligi, ale nie mówią raczej tutaj niczego nowego - dogrywka i tyle ????
http://www.esake.gr/basket/ndisplay.php?NewsID=2530&amp;amp;tab=news

crazysam 0

crazysam

Użytkownik
Powiem szczerze, że nie pamiętam jak to było na live właśnie.

Intryguje mnie w tym wszystkim coś innego, a mianowicie.

Tutaj jest to ładnie dla porównania przedstawione. Obstawiłem, że do gwizdka kończącego pierwsze 45 minut drużyny nie strzelą więcej, niż półtorej bramki. Tak też się stało i mamy dzięki temu &quot;rezultat under 1.5 goals (1-2)&quot;. Chodzi mi o to, że rezultat jest podany zawsze względem zakładu, a wynik w nawiasie jest wynikiem końcowym. Jeżeli w tym przypadku mam zakład i rezultat taki sam, a tak samo jest w tym zakładzie, o którego teraz walczę ( zakład &quot;2&quot; rezultat &quot;2&quot;), to nasuwają się dwa wnioski:
1) Znakiem tego zakład live miał tylko 2 możliwości (1, 2, bez X).
2) Dlaczego do cholery nie raczyli tego zaliczyć xD

crazysam 0

crazysam

Użytkownik
Dostałem odpowiedź, że oferowany był kurs na remis i dlatego też zakład mi nie został zaliczony. Cóż... odpisałem im tym razem argumentując swoje racje podobnie jak w tym temacie - zobaczymy co z tego wyjdzie. Najprawdopodobniej zgonią to na jakiś błąd systemu, ale zobaczymy ;]

L 147

luminat

Użytkownik
W przeszłości lubieli ściemniać z kuponami, a wręcz zmieniać typy przy rozliczeniu, ale chyba już dawno zakończyli te praktyki ???? Ale tu sądze że mógł być na live typ trójdrogowy i miałeś po prostu pecha z tym remisem który zdarza się dosyć rzadko.

Do góry Bottom