>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

dlaczego przegrywam za kasę a na sucho nie ?

G 52

grekuu

Użytkownik
Witam otóż mam taki dziwny problem ze sobą nie jestem początkujący gram sporo lat z przerwami ale bez sukcesów .tak więc wróciłem nie dawno do interesu z zamiarem dorobienia się 1 miliona ale nie wygram jak stawiam za kasę wygrywam wszystko jak gram na sucho co jest nie tak ? ????

dzisiejszy przykład zagrałem sobie 8 meczy po 2 zdarzenia na kuponie i wszystko mi wchodziło wygrał bym 1300 zł oczywiście grałem na sucho

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
=grekuu;5012310][...] wygrywam wszystko jak gram na sucho co jest nie tak ? ????
[...]
Nie tak.
Typowe dla wielu. Niecierpliwość.
Nie mam czasu na rozwinięcie tej myśli. Można sobie ją rozwinąć samemu.

I jeszcze jedno. Załóż temat w dziale z &quot;kuponami&quot; i udowodnij w jakiejś rozciągłości czasowej lub(i) zdarzeniowej, ze &quot;wygrywasz wszystko&quot;.

G 52

grekuu

Użytkownik
jaja se robisz? jesteś zwykłym amatorem jak 95% osób, lepiej puść se totolotka bedziesz miał większe szanse żeby zostać milionerem.

na innym forum bym napisał że jesteś multi i nic nie wnosisz do tematu ale nie będę z rana się denerwował

Otrzymane punkty reputacji: +1
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Siemka.
Na początku przygotuj sobie rozpiskę budżetu jakim dysponujesz, a następnie ustal stawkowanie w skali np [1/5]
Następna istotna sprawa to odpowiednia analiza spotkań. Jak ją dobrze przygotować i czym się w niej kierować? Zapraszam do zapoznania się z tym tematem:
KLIK
Kolejna sprawa to selekcja typów. Napisałeś,że dziś obstawiłeś 4 zakłady po 2 zdarzenia na kuponie co daje nam łącznie 8 spotkań. Fajnie, ale czy ma to przełożenie na dalsze powodzenie? Zdecydowanie NIE!
Tak jak napisałem najważniejsza jest selekcja. Wybierz z tych 8 spotkań, dwa (według Ciebie) najpewniejsze i zagraj je singlami lub w dublu.
Najlepiej by było gdybyś opracował sobie jakiś &quot;arkusz bukmacherski&quot;. Jeżeli nie jesteś mistrzem Excela to nie masz się czego obawiać - na forum kilka osób już je zrobiło i udostępniło do pobrania.
Warto zapoznać się z TYM działem. ;)
Bardzo dobrą alternatywą dla arkuszy jest także założenie własnego tematu na forum.
TUTAJ masz link.
Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłem. W razie pytań pisz śmiało. ???? Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +3
sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Witam otóż mam taki dziwny problem ze sobą nie jestem początkujący gram sporo lat z przerwami ale bez sukcesów .tak więc wróciłem nie dawno do interesu z zamiarem dorobienia się 1 miliona ale nie wygram jak stawiam za kasę wygrywam wszystko jak gram na sucho co jest nie tak ? ????
dzisiejszy przykład zagrałem sobie 8 meczy po 2 zdarzenia na kuponie i wszystko mi wchodziło wygrał bym 1300 zł oczywiście grałem na sucho
Bez obrazy ale z tego co opisales wynika ze wogóle nie wygrywasz a to oznacza ze musisz bardziej przyłozyc się do analiz. Graj tylko za kase gra for fun mija sie z celem.

katalizator 148

katalizator

Użytkownik
może po prostu masz pecha i jak wpłacasz kase to akurat zle typujesz ? wbrew pozorom te wszystkie analizy itd sa gowno warte i typy na czuja czy tez przypadkowe wchodza z podobna czestotliwoscia jak te &quot;planowe&quot;. Co do gry na sucho myśle, ze każdy takie coś przerabiał jak to było u Ciebie. Ja też kiedyś jak typowałem na sucho to wychodziłem +1000 zł na miesiac do przodu. Oczywiscie jak tylko wplacalem realna kase, gralem tymi samymi stawkami i tylko single to nagle czarna seria i topie wszystko. nie ma złotego środka. jedno co moge polecic to graj single, bo wiekszosc ilość zdarzeń na kuponie na dłuższą mete po prostu sie nie sprawdza.

Otrzymane punkty reputacji: +1
marasking 63

marasking

Użytkownik
To są właśnie sidła hazardu. Na sucho stawia sie nie myśląc o konsekwencjach przegrania pieniędzy, nie ma checi odegrania się, nie ma nerwów jak wygrany na 97% kupon idzie się walić w ostatnich sekundach itp. Nie ma też euforii , po wygranej, która napędza do dalszej gry.
A w życiu jest inaczej- jak ktoś twierdzi inaczej to kłamie. Wiadomo , że kazdy chce mieć sie za zawodowca, chlodnego inwestora nie dającego się ponieść emocjom, ale to nie ta branża.

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 52

grekuu

Użytkownik
tak więc zacząłem grać za resztki kasy puki nie ma wypłaty i o to efekty ????
tak więc idzie to w dobrym kierunku ???? )

duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
Psychika jest tutaj kluczowym graczem który prowadzi do w wielu przypadkach do porażek bądź nieracjonalnych decyzji które po fakcie wydają sie głupie i nieprzemyślane.
Coś dodam od siebie,udaje mi sie zrobić np ze 100 zł 200 w ciągu miesiąca.Powtarzałem to już wiele razy ale gdy pomyślałem sobie czemu by nie zrobić z 1000 zł 2000...te same typy tylko jedno zero z tyłu dodawać...i okazało sie że nie potrafie przegrywam.Znów wracam do stawek mniejszych i sie udaje.

G 52

grekuu

Użytkownik
Psychika jest tutaj kluczowym graczem który prowadzi do w wielu przypadkach do porażek bądź nieracjonalnych decyzji które po fakcie wydają sie głupie i nieprzemyślane.
Coś dodam od siebie,udaje mi sie zrobić np ze 100 zł 200 w ciągu miesiąca.Powtarzałem to już wiele razy ale gdy pomyślałem sobie czemu by nie zrobić z 1000 zł 2000...te same typy tylko jedno zero z tyłu dodawać...i okazało sie że nie potrafie przegrywam.Znów wracam do stawek mniejszych i sie udaje.

mówisz o psychice ? pk to może ją wkońcu pokonałem ???? ) wcześniej jak byłem do przodu 130 zł góra to przegrywałem wszystko a teraz ? powoli może coś z tego będzie ????

S 3

stefan3124

Użytkownik
gratuluje kolego ciułania ale o pokonaniu wpływu psychiki na granie to tutaj nie mowy
10 zakładów w ciągu dwóch godzin
mówi samo za siebie

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Greeku nastepnym razem moze przerob troche screena zeby tylko bylo okienko z postawionymi zakladami a nie z tlem bet 365 ;) (wg mnie bedzie bardziej estetycznie i sie forum nie rozciagnie...)
a co do tematu to mysle ze wszystko w temacie opisal marasking ;)

D 8

dawdtip

Użytkownik
Na pewno czynnik psychologiczny ma duże znaczenie w twoim przypadku. Postaraj sie odciąć od faktu, że grasz o swoją kasę. I tak nie są to duże kwoty więc ich strata nie będzie boleć a dla potrzeb nauki warto nieco stracić by potem móc z doświadczeniem juz zacząć grać na poważnie. Solidna analiza oparta na faktach a nie własnych preferencjach na pewno pomoże ????

G 52

grekuu

Użytkownik
wiem że miałem ucinać screnny ???? ale jak to mówią od zera do Bohatera ???? pierwszy 1000 w buk macherce zarobiony ???? i że tak powiem lecę dalej ????

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
wow udalo Ci sie wyjść z tym screenem po za monitor
po co graleś na &quot;sucho&quot; na kartce, jeśli piszesz ze wszystko Ci wchodziło to zrobiłbyś furorę w konkursach i przy okazji zdobył kasę na realną grę. Po za tym łyknąłbyś namiastkę presji jaką stwarza gra realna.

Do góry Bottom