>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dlaczego ludzie szukają kont bet365 ?

Status
Zamknięty.
J 0

justinaza

Użytkownik
Witam, coraz bardziej popularne robi się kupowanie/sprzedawanie kont bet365.

Moje pytanie brzmi: dlaczego? limity limitami,ale haczyk musi być gdzieś jeszcze,bo pośród tylu buków jest tylko ten rozchwytywany.

Coś obiło mi się o oczy/uszy ,że jak się gra większymi stawkami w tysiącach to dostaje sie od nich bonusy bez depozytu warte np 500zł co jakiś bliższy czas.

Proszę o komentarze, ciekawi mnie co Wy macie do powiedzenia w tym temacie - jakieś doświadczenia itd..

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Po pierwsze nie rozumiem tego jak można kupować konta, ale to swoją drogą + w tym są same problemy przecież (z wypłatą itp.). A co do bonusów, o których napisałeś to tak jak z dzbanuszkiem złota na końcu tęczy, wszyscy mówią - nikt nie widział ;) Jedynie użytkownik na forum &quot;Fonfe&quot; dostaje takie bonusy, bo jest pro elo graczem, więc pytaj jego. (zapewne też Ci opowie jak zdobyć dzbanek złota na końcu tęczy). Co jakiś czas otrzymuję bonus lojalnościowy 10 złotych, więcej nigdy nie dostałem mimo iż obrót robię dużymi kwotami.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Bez sensu sprzedawać konto jakiemuś multikontowcowi który już nie może grać na siebie albo wypierze za pomocą Twoich danych pieniądze a potem Ty się martw skąd wziąć na podatki i wypiski w pudle:p

B 1,6K

benoit_paire

Użytkownik
nie wiem co w tym dziwnego , dla zawodowego gracza takie konto na sporym minusie to gwarantowany zysk na poziomie kilkunastu tysiecy...

Otrzymane punkty reputacji: +1
sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Możesz wyjaśnić co twój temat miał na celu? Skąd masz jakieś info ze ludzie sprzedaja/kupuja konta u bukmacherów? Konto u bukmachera jest przypisane do konkretnej osoby i wszystkie transakcje powiązane są z właścicielem, nie rozumiem wjakim celu ktoś ma sprzedawać swoje konto, to tak samo jak by sprzedał swoje konto bankowe z wszystkimi danymi dostępu.
jaja sobie z nas robisz..:)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Sylwek2012 , to nie są jaja ze strony autora wątku , gdyż ostatnio na wielu forach masowo pojawiły się tego typu anonsy o chęci kupna czasowego dostępu do kont/konta na Bet365

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
@Sylwek2012 , to nie są jaja ze strony autora wątku , gdyż ostatnio na wielu forach masowo pojawiły się tego typu anonsy o chęci kupna czasowego dostępu do kont/konta na Bet365
To jedyną opcją która mi przychodzi na myśl po co ktoś miał by takie konto kupywać to wyłudzenie albo bonusów albo danych osobowych, jezeli oczywiscie kupuje w pełni zweryfikowane konta.

wer890 300

wer890

Użytkownik
Hmmm, ja wiem bo sam chętnie kiedyś robiłem /kupowałem ... i powiem wam tylko tyle że to nie ma zadnego w związku z praniem pieniędzy czy wyludzaniem bonusu kombinujcie dalej ;)

trutana 211

trutana

Użytkownik
ligi kobiece , ligi u19 na których mozna nieżle zarobić ba , goscie którzy skupują konta grają tylko te ligi i tylko na live , zakłady typu handi -,5 itd

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Żadne tam limity!
Sprawa jest prosta - już tłumaczę.
Większość graczy (ok. 90 procent) regularnie sponsoruje bukmacherów, choć na forum mało kto do tego się przyzna, lepiej udawać rekina

Wiedzą o tym cwaniaki, którzy bazują na ludzkiej naiwności, chciwości i głupocie. Wiedzą, że jeden z drugim za 10 złotych to nawet siostrę by wystawił. Płacą grosze i w ten sposób zdobywają dane takiego &quot;sprzedawczyka&quot;. Później wykorzystują do kradzieży i szemranych interesów.

F 26

facepalm

Użytkownik
Bmw napisz coś jeszcze, pośmieje się ????

Sam kupiłem kilka kont od znajomych, wyłącznie z powodu limitów, które w bet365 wynoszą np. 20zł ????
Jak ktoś oferuje pakiet kont za 200zł to czemu nie korzystać ?
Najlepsze są konta z długą historią gry. Większość buków limituje po paru mądrych zakładach na nowych kontach a na obecnych bawie się już kilka miesięcy bo mają długą historię gry i spory minus.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Jak ktoś oferuje pakiet kont za 200zł to czemu nie korzystać ?
Ode mnie też chciałeś kupić - zdaje się - konto przez PW, choć ja nikomu i nigdy oferty nie składałem.
I nie jest to wcale śmieszne, bo wiem, że dwóch chłopaków, którzy kiedyś sprzedali konto ma teraz problem, bo ktoś zaciągnął na ich dane kredyt. I jest to pewna informacja z pierwszej ręki.
Poza tym żaden buk nie jest na tyle głupi, by ktoś grał mu na nosie i miał kilkanaście kont. Więc nie ośmieszaj się.

S 0

super-bet

Użytkownik
Hmmm, ja wiem bo sam chętnie kiedyś robiłem /kupowałem ... i powiem wam tylko tyle że to nie ma zadnego w związku z praniem pieniędzy czy wyludzaniem bonusu kombinujcie dalej ;)
wytłumacz jedna rzecz, kupując konto na goscia którego nei znasz jaką masz pewnośc ze jesli ugrasz jakąs kwotę tą kase otrzymasz skoro wypłacisz do MB to tez musisz miec dostęp do MB a w kazdej chwili własciciel konta może ci zablokowac dostęp do Mb i jak wyplacisz wygraną kase ???

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
I nie jest to wcale śmieszne, bo wiem, że dwóch chłopaków, którzy kiedyś sprzedali konto ma teraz problem, bo ktoś zaciągnął na ich dane kredyt. I jest to pewna informacja z pierwszej ręki. Poza tym żaden buk nie jest na tyle głupi, by ktoś grał mu na nosie i miał kilkanaście kont. Więc nie ośmieszaj się.
Wytłumacz mi proszę jak można zaciągnąć kredyt mając czyjeś konto bukmacherskie do dyspozycji, bo jestem bliski napisania, że to Ty się właśnie ośmieszyłeś, ale spróbuje sie powstrzymać i poczekac na wyjasnienia, może istnieje jakis magiczny sposób.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Wytłumacz mi proszę jak można zaciągnąć kredyt mając czyjeś konto bukmacherskie do dyspozycji
To pytanie nie do mnie, tylko do oszustów. Ja oszustem nie jestem i nie mam pojęcia, ale znane mi przykłady świadczą o tym, że jest to jak najbardziej możliwe.
Dlatego przestrzegam wszystkich przed sprzedawanie kont, bo tylko kłopoty z tego mogą wyniknąć, nic więcej.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Kłopoty jakieś moga wystąpić, ale, że ktos wziął kredyt, bo miał dostęp do konta bukmacherskiego przez internet to jest wg mnie bzdura jakich mało.

P 5

pieczarka

Użytkownik
Najdroższe konta do kupienia są ponoć te paroletnie z dużym minusem. Czytałem opinie graczy, gdzie na świeżym koncie dostawali limit po 1-2 kuponach za 2-3 tysiące złotych. Spotkałem się nawet z opinią gracza, który twierdził, że dostał limit na kilkudniowym koncie gdzie był 8 tysięcy w plecy. Można o tym poczytać gdzieś na konkurencyjnym forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom