>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Digibet

forin 450

forin

Użytkownik
Polaków akceptują, na początku nie można nawet wpłacić depozytu trzeba wysłać kopie dowodu i wtedy metody wpłaty/wypłaty będą odblokowane. wpłata przez moneybookers nie ma minimum. Jak coś się uda wypłacić to napiszę ile szła wypłata.

J 18

_jarl_

Użytkownik
Należy do EGBA więc o wypłacalność nie ma się co obawiać. Oferta nie wydaje się być szeroka, chociaż są np. tenisowe challengery, ale sporo wydarzeń wymaga minimum trebli. Nie mam tam konta.

ivostock8 201

ivostock8

Użytkownik
polecam buka jak najbardziej ,dużo zdarzeń ,weryfikacja konta do godziny i wypłata przez Moneybookers do 2godzin :grin: pierwsza klasa

J 0

joszko

Użytkownik
Co do weryfikacji, wysłałem im skan dowodu. Poprosili mnie o skan jeszcze jakiś dokumentów, np. rachunków na mnie. Co jeśli na mnie. Co jeśli nie mam żadnych rachunków które są wystawione na mnie? :/ miał ktoś podobny problem?

19polonista11 2

19polonista11

Użytkownik
Co do weryfikacji, wysłałem im skan dowodu. Poprosili mnie o skan jeszcze jakiś dokumentów, np. rachunków na mnie. Co jeśli na mnie. Co jeśli nie mam żadnych rachunków które są wystawione na mnie? :/ miał ktoś podobny problem?
I jak to rozwiazales? Mam ten sam problem niestety..

Do góry Bottom