>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Devon Alexander (22-1; 13KO) - Marcos Rene Maidana (31-2; 28KO) 26.02.2012

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

W weekend nie tylko emocje związane z wagą ciężka. Po nie Niemieckiej gali , w nocy czeka nas inna , równie ciekawa walka. Do niedawna jeszcze niepokonany mistrz WBC Devon Alexander zmierzy się z obecnym mistrzem WBA Marcosem Rene Maidaną. Co ciekawe walka jest tylko o pietruszkę bowiem team Maidany zabezpieczył się , że w razie porażki Maidana wraca do swojej wagi i tam dalej broni swojego pasa , w przypadku wygranej zostanie w dywizji 147 funtów.
Może i walka o żadne pasy ale stawka wysoka dla jednego i drugiego. Alexander po porażce z Bradleyem chce powrócić na szczyt , ale Maidana jest za to moim zdaniem ciągle niedoceniany. Po za tym zetną się całkowicie dwa style. Alexander bije ciosy z każdej płaszczyzny i wyprowadza ich ogromne ilosci , Maidana natomiast to puncher z bardzo silnym ciosem. Szykuje się bdb walka ;)
Kursy proponowane przez Bet365

Zachęcam do dyskusji ;)

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Devon Alexander - 1.65 - 8/10✅✅✅ - Bwin .

Innego wyniku niż zwycięstwo Alexandra w tej walce nie uwzględniam .
Jest to bardzo dobry , szybki i sprytny pięściarz . Potrafiący bić wspaniałe podbródkowe na które rywal Maidana często się wystawia .
Na nic w tej walce zda się mocny cios jaki posiada Maidany ponieważ Devon będzie dla niego nieuchwytny.
Oto co sam myśli o tej walce Maidana :
To będzie moja najtrudniejsza walka ponieważ on jest leworęczny, ma umiejętności i jest ode mnie szybszy. Nie chcę wyjść z tej walki tak jak zrobił to Lucas Matthysse. Jadę na jego teren, więc muszę go znokautować – powiedział Maidana .
Bardzo ważny czynnik jak trzeba też wsiąść pod uwagę przy tej walce to taki że Devon walczy u siebie w rodzinnym mieście u swojego promotora , a jakie to ma znaczenie możemy się przekonać po walkach odbytych w ostatnim czasie . Innym słowem jak coś nie tak będzie szło w walce sędziowie jak najbardziej pomogą .
Devon Alexander na pkt po 10 rundach .
&lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij Dzięki.
Deklasacja Alexandra ????

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Tak i właśnie ci sędziowie, jak już w tych czasach nie można być pewnym żadnej walki bo może mieć miejsce tzw wałek.
Maidana jest niższy o 3 cm od Alexandra ale w tej walce to nie będzie miało większego znaczenie bo Marcos będzie dążył do półdystansu i polował na nokaut.
Alexander to według mnie przereklamowany bokser, w ostatniej walce &quot;przegrał&quot; z Mathysse.Maidane lubie bo prezentuje ciekawy boks i ma czy uderzyć.Devon będzie w tej walce trafiony i ciekawe jak to przetrzyma.
Boksersko lepszy jest Devon ale charakter i nieustępliwość po stronie Argentyńczyka.
Nie ukrywam że licze i obstawił bym wygraną przez KO\TKO Maidany- a kurs ciekawy

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jest to bardzo dobry , szybki i sprytny pięściarz . Potrafiący bić wspaniałe podbródkowe na które rywal Maidana często się wystawia .
fakt , ale w walce z Bradleyem na nic to się zdało. Bradley był nieuchwytny a Devon mimo wielu wielu ciosów miał ogromy problem z trafieniem rywala. Duzo ciosów poleciało w kosmos , reszta nie sprawiła rywalowi problemów. Ciekawa walka nie ma co. Marcos na pkt nie ma szans i nie ma co ukrywać , że jedyna szansa dla niego to TKO/KO. A Devon jest faworytem tylko dlatego bo jak pisał pudzian walczy u siebie i ma dużo osób za sobą. Na neutralnym tereni kursy pewnie były by wyrównane.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Na Tobecie za zwycięstwo Devona dają kurs 1.77, we wszystkich innych bukach ciężko spotkać kursiwo przekraczające 1.7 także warto zagrać teraz, bo zapewne spadnie.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Alexander+Powietkin
ako 2,22
bwin
Wszystko napisal juz pudzian. Alexander w rodzinnym miescie Saint Louis wystarczy zeby nie dal sie znokautowac a wygra.
Teoretycznie ta sama teoria powinna byc w drugiej walce i powinienem grac na Niemca. Ale tutaj juz roznica jest o wiele wieksza. Powietkin jest w stanie znokautowac Hucka nie mowiac juz o przewadze jaka sobie wypracuje. Lebedeva przekrecili ale Powietkina juz nie dadza rade. Huck to zawodnik z crusier wiec przejscie do heavy rowniez moze sie odbic.

bebad 46

bebad

Użytkownik
Ja stawiam na Maidane, nie chcę mi się pisać jakiejś analizy ale tym ciągłym pressingem, mocnym ciosem może narobić w ringu niezłego szumu. Dodatkowo mocna szczęka ;) Alexander jest wg mnie przereklamowany... Licze i stawiam na Maidane

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom