>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Determinator

ruben 0

ruben

Użytkownik
Współczesny serial kryminalno-obyczajowy ukazujący funkcjonowanie nieformalnych układów biznesowo-polityczno-towarzyskich, balansujących na granicy prawa. Z takim układem przyjdzie się zmierzyć bohaterowi serialu, zdolnemu, młodemu chirurgowi Piotrowi Skotnickiemu, idealiście, który mimo niesprawiedliwości, jakich doświadczył, nadal wierzy w uczciwość i porządek. Szybko przekona się, jak niewiele znaczą te pojęcia i jak wysoką cenę trzeba zapłacić za trwanie przy swoich zasadach. [TVP]

Emitują go w każdy piątek o 20.20 ma być 13 odcinków.
Ja do tej pory oglądnąłem wszystkie i moge powiedzieć że ciekawy film.
Ogląda ktoś ?

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Jak dla mnie to jest badziewny film. Oglądałem trzy odcinki i już więcej dziękuje. Nie wiem kto to robił ale chyba jakiś totalny amator. Chodzi mi głównie o sceny walki które są takie sztuczne że szkoda gadać. Między innymi w scenie przed siłownią jak Skotnickiego napadli a potem ten ksiądz którego gra wieczorkowski obronił przed porwaniem. wieczorkowski machnął raz noga pół metra od twarzy gangstera a ten juz pada nie przytomny tak samo w innym momencie gangster sie wystawił czekał chwile aż wieczorkowski go kopnie. Jak dla mnie mało dynamiczny film. Już się pogubiłem kto jest kim w tym serialu i nie wiem za bardzo o co chodzi. Skotnicki robił tylko sekcje zwłok a chcą go za to zabić. Polecam inne ciekawsze filmy.

S 0

sebastian28

Użytkownik
Jak dla mnie to jest badziewny film. Oglądałem trzy odcinki i już więcej dziękuje. Nie wiem kto to robił ale chyba jakiś totalny amator. Chodzi mi głównie o sceny walki które są takie sztuczne że szkoda gadać. Między innymi w scenie przed siłownią jak Skotnickiego napadli a potem ten ksiądz którego gra wieczorkowski obronił przed porwaniem. wieczorkowski machnął raz noga pół metra od twarzy gangstera a ten juz pada nie przytomny tak samo w innym momencie gangster sie wystawił czekał chwile aż wieczorkowski go kopnie. Jak dla mnie mało dynamiczny film. Już się pogubiłem kto jest kim w tym serialu i nie wiem za bardzo o co chodzi. Skotnicki robił tylko sekcje zwłok a chcą go za to zabić. Polecam inne ciekawsze filmy.
zgadzam sie stopro

Do góry Bottom