>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Denis Lebedev (22-1; 17KO) - James Toney (73-6; 44KO) 4.11.2011

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

2 tygodnie spokoju od wielkiego boksu minęło. Jesień to okres tradycyjnie obfitujący w ciekawe walki. Już jutro w Moskwie jedna z nich. Denis Lebedev vs James Toney. Lebedev po kontrowersyjnej porażce z rąk Marco Hucka z wielkim hukiem chce wrócić na czuby rankingów. Najpierw walka z Royem Jonesem Jr , teraz z inną już amerykańską legendą Jamesem Toneyem. Toney to baardzo doświadczony zawodnik , ma już 43 lata, walczył z wieloma świetnymi zawodnikami, Rahman , Peter , Ruiz, Holyfield czy RJJ. Ciekawostką jest fakt , że tak mało jak obecnie (ok 91kg) to ważył on ponad 8 lat temu. W tym czasie regularnie waga cięzka i ponad 100kg, a w ostatniej walce w Lutym nawet 116kg. Ciekawi fakt , jak się zaprezentuje w nowej starej kategorii wagowej. Stawką pojedynku pas WBA Interim.Toney podgrzewa atmosferę jak tylko może , co wieszczy dobry pojedynek. Kursy z bet365

Zachęcam do dyskusji ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ciekawy typ złapał Solytsiao. Na szybko bo nie ma czasu
:idea: Lebedev - Toney Lebedev przez decyzję około 2 Bet365 ✅

Toney kawał chłopa , nigdy nie przegrał przed czasem , kawał twardziela. W ostatniej walce nawet stary Roy wytrzymał z Denisem wszystkie rundy choć pod koniec dostał K.O. Walka ta jest również dla kibiców , mała promocja boksu w Rosji.
Toney zrzucił sporo kg , fizycznie powinien walkę spokojnie wytrzymać. Dobra walka się szykuje.
Typ jeszcze gdzieś znajdzie na pewno.

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
nie dortwamy do 12 rund.. mudzin jakis sztywny i wyglada jakby mial buty o 5 numerow za duze w ktorych nie umie sie poruszac..
edit : yeah, wymeczone ale jak cieszy ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Oglądałem z 8 rund bo później cięło jak nie wiem co. Na podstawie tych 8 rund ( z tego co doczytałem cała walka tak wyglądała) to Toney to również już powinien konczyć karierę. Gadka została ale umiejętności odeszły. Cieszy fakt , że typy trafne ale Lebedev walczył trochę tak jakby nie chciał zrobić krzywdy Jamesowi. Owszem mocno punktował , ale nie szedł za ciosem. Nie mniej jednak Toney dalej pozostaje niepokonany przed czasem ;)

bebad 46

bebad

Użytkownik
Spodziewałem się lepszej walki w wykonaniu Toneya. Szkoda że Lebedev wygrał, nie trawie go za walki z takimi jak Toney. Jeszcze pare lat temu James ośmieszyłby go. Dzisiaj sam został ośmieszony i obity jak worek. Czas końćzyć. Człapaniem przez 12 rund walki nie wygra. Wiek, zrzucanie ponad 30 kilo tłuszczu i efekt taki jaki widzieliśmy.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Dokładnie. Ale jak widać w boksie jest teraz taka kasa, że nawet wielkim bokserom trudno się z nią rozstać. Ciekaw jestem czy Toney będzie jeszcze uważał że należy mu się walka z jak to on nazywa &quot;Blitscho sisters&quot; ????
Co do Lebiediewa to jakoś mnie nie przekonuje ale fakt faktem, że ma teraz na rozkładzie Toneya i Roya Jonesa. Obaj już dawno powinni zakończyć kariery ale co Denis będzie się chwalił to jego ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom