>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Deluxe Ski Jumping 2.1 - jak to zainstalować!?

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Człowiek jest sentymentalny... Pamiętacie tą starą edycję gry? Tak mi się zachciało zagrać, że próbowałem ściągnąć i na komputer (XP) oraz na lapka (Win 7). Za cholerę nie mogę jednak włączyć... Albo pojawia się jakiś dziwny błąd, albo po prostu nie chce odpalić.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
przecież to izi odpala zawsze, może wrzuć skrina tego błędu

na XP chyba kiedyś grałem więc to raczej nie kwestia systemu

akselek 552

akselek

Użytkownik
Człowiek jest sentymentalny... Pamiętacie tą starą edycję gry? Tak mi się zachciało zagrać, że próbowałem ściągnąć i na komputer (XP) oraz na lapka (Win 7). Za cholerę nie mogę jednak włączyć... Albo pojawia się jakiś dziwny błąd, albo po prostu nie chce odpalić.
Na nowszych kompach to nie śmiga.
Edit: Wiele osób pisze także z pytaniem : CO ZROBIĆ KIEDY DSJ2 NIE DZIAŁA NA WINDOWS VISTA / WINDOWS XP. Dotychczas polecaliśmy trudnego w obsłudze DosBoxa, teraz natomiast udało nam się znaleźć rozwiązanie prostsze.

Powyższy link zawiera wersję gry, która działa na nowszych systemach operacyjnych. Należy jedynie po pobraniu i rozpakowaniu postępować dokładnie z instrukcjami w pliku Czytaj.txt.

Gra ta jest ponadto PEŁNĄ WERSJĄ, bowiem Mediamond.fi z okazji 10-lecia udostępnił wszystkim graczom darmowy klucz do wersji DSJ2.

Do góry Bottom