>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

dejvo91 - luźne typowanie - oby na +

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Witam. Zamieszczał będę tutaj moje kupony, głównie tenis i piłka nożna, sporadycznie coś innego. Czasem z przemyśleniami, czasem na sucho ;)
Kupon # 1
A. Ivanovic - Suarez Navarro
1,15
Zwycięzca meczu : A. Ivanovic
Serbka wydaje się łapać lepszą formę. Niezłe wyniki na AO, wygrywała swoje mecze w 2 setach, zatrzymała ją dopiero Kvitova, z którą wygrać jest niezwykle trudno. Suarez Navarro całkiem dobrze weszła w ten sezon, urwała nawet na AO seta wcześniej wspomnianej Kvitovej. Na Ivanovic łapiącą coraz lepszą formę to jak na moje oko będzie jednak za mało. Z zawodniczkami pokroju hiszpanki na ogół Ana wygrywa w 2 bezstresowych setach i na to liczę i tym razem (choć trzeba mieć na uwadze że to WTA).
F. Lopez - P. Mathieu
1,45
Zwycięzca meczu : F. Lopez
Solidny Lopez kontra grający w kratkę francuz. Mathieu nic szczególnego w tym roku nie pokazał, nawierzchnia pasująca jak najbardziej Hiszpanowi, więc kurs jest bardzo zachęcający. Kurs tak atrakcyjny zapewne ze względu na H2H zawodników, w którym francuz prowadzi 4:2. Ale dodajmy, że zwycięstwa Mathieu są z roku 2007 w dół, a ostatni mecz w 2010 to już wygrana Lopeza. Widać, że przez ten czas Hiszpan się znacznie poprawił, nie widzę większych szans dla Mathieu. Jak dla mnie, kursowa okazja.
J. Marti - F. Gil
1,35
Zwycięzca meczu : F. Gil
Gil to zawodnik stworzony na mączkę. Będący w niezłej formie, nawet na AO coś ugrał . Marti natomiast to chyba jednak, nie ta liga. Pokonuje zawodników mniej znanych, ale to chyba wszystko na co go aktualnie stać. Gil na mączce to groźny zawodnik i nie wierzę w to, by Marti z nim wygrał. Kurs do grania jak najbardziej
J. Huta Galung - I. Ljubicic
1,30
Zwycięzca meczu : I. Ljubicic
Doświadczony Ljubicic kontra Holender, który świetnie zaczął ten sezon odnosząc pewne zwycięstwa w turnieju w Niemczech. Przeciwnicy jednak nie byli z najwyższej półki. Na AO nie dał rady Berlocq. Chorwat to jednak znacznie lepszy gracz od Argentyńczyka. Jeśli 1 serwis będzie działał, wszystko zapewne szybko się zakończy. Nawierzchnia też sprzyja faworytowi spotkania. Kurs jak najbardziej do grania według mnie, podbity pewnie troszkę przez to, że Holender gra u siebie, moim zdaniem to będzie jednak o dużo za mało, by pokonać Chorwata.
Kurs: 2,93 - BAH - taki kurs, bo tylko tam obecnie mam pieniądze. Jak ktoś chce skorzystać z takiego kuponu to polecam chociażby Unibet - kurs 3,21

Do góry Bottom