>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

De Profundis

pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
Postaram się zamieszczać tutaj analizy, czy chociażby komentarze do konkretnych typów, jednak nie zawsze będę miał na to czas. Interesuje mnie głównie kopana i tenis + to co ewentualnie wpadnie mi w oko. No to lecim;)

Wawrinka - Ramos (6:1 6:1)
Typ: 2
4.23 Milenium
15 PLN ⛔

To jak Stan potrafi olać turniej niższej rangi, wie każdy kto interesuje się tenisem. Wawrinka pojawia się tutaj na specjalne zaproszenie organizatorów, co nie oznacza, że w starciu z solidnym Hiszpanem będzie się specjalnie starał. Tym bardziej, że FO bliziutko. I nie interesuje mnie tutaj bilans obu zawodników, czyli regularny łomot Ramosa. Zagrali dwa mecze na mączce, które były dość wyrównane, więc uważam, że po takim kursie trzeba spróbować.

pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
Bellucci - Delbonis 1/1.80 ⛔ (3:6 0:6)
Golden State - Oklahoma City Thunder (hc2 +8.5) 1.85
Krychowiak żółta kartka 2.70
AKO: 8.99 Milenium
10 PLN
⛔

zagrane przed 15.00

Błyskawiczne rozliczenie kuponu przez Bellucciego...

pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
Golden State - Oklahoma City Thunder (hc2 +8.5) 1.85 ⛔(118-91)
Nathaniel Clyne żółta kartka 4.00 ✅
AKO: 7.40 Milenium
32.19 PLN
⛔

Oglądałem w kilku meczach LFC młodego Anglika i ma tendencje do brzydkich fauli. Dzisiaj liczę na to, że jego młody wiek, wysoka stawka meczu i sporo emocji spowodują, iż popełni on kilka ostrych fauli. Co do OCT to bardzo dobra forma i kto wie, czy już jutro Golden nie będą mieli strachu w oczach przed game 3?

pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
OCT win ✅
Lajovic - Troicki over 3.5 sets -
Ramos - Trungelliti over 3.5 sets
⛔
AKO: 6.02 STS
20 PLN ⛔
Tak to zazwyczaj jest, że ten, który w poprzdnim meczu był autorem sensacji, w kolejnym dostaje gładko w dupę. Eh, moja głupota...

pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
Toronto under 94.5 points

1.85 Milenium
100 PLN ✅

W tej serii po dwa zwycięstwa gospodarzy na własnym parkiecie. Toronto na wyjeździe to może podawać ręczniki Cleveland. Nie wierzę, że De Rozan i Lowry rzucą 60 punktów w hali CC, nie ma bata. A wiadomo, że jak nie oni, to nikt.

pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
L. James over 26.5 points ⛔
Carreno - Busta - Bedene 1

AKO: 2.46 Milenium
50 PLN ⛔

Kręci się LJ wokół tej linii w rzeczonej serii, więc 27 punktów to bet bardzo możliwy, zwłaszcza, że CC grać będą z nożem na gardle.
Nie widzę innej opcji niż zwycięstwo Hiszpana z tym farbowanym lisem.

Do góry Bottom