>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

De actu et visu - typy Defect'a

defect 65

defect

Użytkownik
Witam wszystkich.
Znowu, po dłuższej przerwie spowodowanej natłokiem pracy, wracam do podawania typów na forum. Moja sytuacja trochę się ustabilizowała i powinienem mieć więcej czasu na typowanie meczy. Mam nadzieję, że uda mi się prowadzić ten temat jak najdłużej. Będę zajmował się głównie piłką nożną, tenisem i snookerem. W miarę możliwości do podanego typu będę pisał krótką analizę, komentarz. Jak na razie gram płaską stawką, ale myślę, że z czasem może się to zmienić. Z czasem dodam jeszcze kilka informacji w tym poście i być może sporządzę zasady jakimi postaram się kierować przy obstawianiu. To chyba wszystkie informacje jak na razie. Życzcie mi powodzenia ???? .

defect 65

defect

Użytkownik
|2| Tenis
Androic T.- Ilhan M.
Kudla D. - Klein B.
Lizariturry J. - Volandri F.
ako: 1.88 @expekt
stawka: 50 zł ⛔
edit/ coś czarna seria mnie dopadła na początku tematu, mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej :p

defect 65

defect

Użytkownik
|3| MŚ
Belgia - Algieria
Typ: Belgia over 1.5 @ 1.42
Rosja - Korea Południowa
Typ: Rosja DNB @ 1.36
Brazylia - Meksyk
Typ: Najczęściej w posiadaniu piłki - Brazylia @ 1.17
ako: 2.26 @uni.bet -&gt; 1.66
stawka: 50 zł ✅ 33,07 zł
Nie ma sensu tutaj zbyt wiele pisać. Belgia, jeżeli nie zje ją presja, ze swoim potencjałem ofensywnym powinna 2 gole spokojnie wpakować. Rosjanie są zgraną ekipą, każdy z zawodników gra w rodzimej lidze, a selekcjonerem jest Capello, który doskonale sobie zdaje sprawę z wagi tego meczu. Brazylia gra u siebie, Meksyk pewnie zagra bardzo defensywnie co pozwoli gospodarzom na wymianę podań i długie utrzymywanie się przy futbolówce.

defect 65

defect

Użytkownik
Zmieniam sposób gry, będę teraz grał duble/triple płaską stawką, natomiast single modulowaną. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale myślę, że uda mi się dzięki temu zredukować straty i powoli zacząć wychodzić na plus.
|6| MŚ
Australia - Holandia
Typ: Holandia over 1.5 @ 1.31
Hiszpania - Chile
Typ: over 1.5 @ 1.21
Kamerun - Chorwacja
Typ: Chorwacja DNB @ 1.27
ako: @2.01 uni.bet
stawka: 50 zł ✅ 50,65 zł
Holendrzy potrafili władować 5 bramek Hiszpanom, widać, że ofensywa drużyny jest w dobrej formie tak więc strzelenie 2 goli Australii powinno być formalnością. Mecz Hiszpanii z Chile zapowiada bardzo ofensywnie. Hiszpanie muszą odrobić niekorzystny bilans bramkowy, Chile będzie bardzo groźne w kontrach i być może strzeli bramkę. Chorwacja w pierwszym spotkaniu pokazała się z dużo lepszej strony, niż Kamerun. Wciąż mają szanse na awans i jeżeli chcą je zachować to nie mogą przegrać w tym spotkaniu.

defect 65

defect

Użytkownik
|7| MŚ
Hiszpania - Chile
Typ: Sergio Ramos strzeli gola @7 expekt
stawka: 10 zł ⛔
Chile jest bardzo niską drużyną, a Ramos już w tym sezonie wielokrotnie pokazywał, że potrafi się odnaleźć w polu karnym przeciwnika podczas stałego fragmentu gry. Myślę, że po takim kursie można spróbować ???? .

defect 65

defect

Użytkownik
defect 65

defect

Użytkownik
Najwyższy czas bym zaczął poprawiać swoją skuteczność bo strasznie czerwono się tutaj zrobiło. Tak więc ograniczam crazybety. :p
|11| MŚ
Kamerun - Chorwacja
Typ: Chorwacja -1 @2.80 uni.bet
stawka: 20 zł ✅ 36 zł

defect 65

defect

Użytkownik
|12| MŚ
Kolumbia - WKS
Typ: WKS over 0.5 @1.46
Anglia - Urugwaj
Typ: Urugwaj over 0.5 @1.38
ako: 2.01 @uni.bet
stawka: 50 zł ✅ 50,74 zł
Drogba, Gervinho, Bony, Kalou, Toure- takich zawodników w swojej kadrze posiada drużyna Wybrzeża Kości Słoniowej. Nie wyobrażam sobie, aby z taką siłą ofensywną nie mieliby strzelić chociaż jednej bramki. W meczu Anglii z Urugwajem dużo będzie zależeć od dyspozycji Suareza, ale myślę, że nawet z Suarezem bez formy zmobilizowani Urusi będą wstanie wpakować jednego gola. Obrona Anglii jakoś mnie nie zachwyca.
|13| MŚ
Anglia - Urugwaj
Typ: Rooney powyżej 1.5 celnego strzału @2.00 uni.bet
stawka: 40 zł ✅ 40zł
Nie ma sensu tutaj dużo pisać. Roo jest zawodnikiem na którego wszyscy liczą i który powinien wziąć ciężar gry na swoje barki. Myślę, że Anglicy zdominują ten mecz, a przy cofniętej obronie Urusów łatwo będzie o strzały za pola karnego i w tym aspekcie brylować powinien właśnie Wayne. Przy takim kursie widzę duże Value i po prostu trzeba spróbować ???? .

defect 65

defect

Użytkownik
defect 65

defect

Użytkownik
|19| MŚ
Argentyna - Iran
Typ: Argentyna over 1.5 @1.23
Niemcy - Ghana
Typ: Under 4.5 @1.23
Nigeria - Bośnia i Hercegowina
Typ: Bośnia i Hercegowina DNB @1.39
ako: 2.10 uni.bet
Kompletnie dzisiaj bez weny jestem, ale coś tam mi się udało wyklecić.
Argentyna powinna wymęczyć te dwa gole, początkowo chciałem tutaj pograć under 4.5, ale jeżeli Argentyńczycy szybko strzelą pierwszą bramkę to później może się posypać cała lawina goli.
Niemcy po pierwszym okazałym triumfie nad Portugalią powinni trochę odpuścić tempo, a nawet jeżeli nie to liczę na to, że zmobilizowana Ghana będzie walczyła ze wszystkich sił. W meczu z USA pokazali się z dobrej strony, dzisiaj grają mecz o wszystko, więc liczę na ich rozwagę.
Nigeria jakoś bez formy, w przeciwieństwie do Dżeko i spółki. Bośniacy nie mogą pozwolić sobie na porażkę w tym meczu jeżeli marzą o awansie do fazy pucharowej.
edit/ nigdy więcej nie robię kuponu na szybko, bez weny i żadnej analizy :p, praktycznie wszystko na odwrót niż myślałem

defect 65

defect

Użytkownik
|20| MŚ
Holandia - Chile
Typ: Robben ponad 1.5 celnego strzału @1.35
Australia - Hiszpania
Typ: over 2.5 @1.52
ako: 2.05 uni.bet
stawka: 50 zł ✅ 52,60 zł
Robben często decyduje się na strzały po rajdach z boku boiska, dzisiaj Holandia bez RVP i liczę na to, że to Arjen weźmie na siebie odpowiedzialność za zdobywania goli. W meczu Australii z Hiszpanami liczę na otwartą grę. Obie ekipy grają o honor. Mam nadzieję, że del Bosque da pograć rezerwowym zawodnikom, a ci będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony.
|21| MŚ
Holandia - Chile
Typ: Chile większe posiadanie piłki w pierwszej połowie @1.40
Chorwacja - Meksyk
Typ: Remis lub Meksyk @1.48
ako: 2.07 uni.bet
stawka: 50 zł ✅ 53,60
Holendrom wystarczy remis, aby wyjść z pierwszego miejsca, więc stroną która będzie prowadzić grę powinno być Chile. Pomimo pogromu Chorwatów nad Kamerunem, mi bardziej podoba się gra reprezentacji Meksyku. Do awansu wystarczy im remis i wątpię, aby Chorwatom wystarczyło sił i umiejętności, aby wyrwać ten jeden punkt Meksykowi. Dodatkowo statystki również przemawiają za moim typem. Trzecie mecze Chorwatów na wielkich turniejach:
Euro 1996: Chorwacja – Portugalia 0:3
MŚ 1998: Argentyna – Chorwacja 1:0
MŚ 2002: Ekwador – Chorwacja 1:0
Euro 2004: Chorwacja – Anglia 2:4
MŚ 2006: Chorwacja – Australia 2:2
Euro 2008: Polska – Chorwacja 0:1
Euro 2012: Chorwacja – Hiszpania 0:1
|22| MŚ
Holandia - Chile
Typ: Nigel de Jong ponad 2.5 fauli @2.35 uni.bet
stawka: 25 zł ✅ 33,75 zł
Widzę valuebeta więc trzeba spróbować. Przy mega szybkich i zwinnych Chilijczykach de Jongowi będzie łatwo o faule.
|23| MŚ
Australia - Hiszpania
Typ: Jedinak otrzyma kartkę @2.70 uni.bet
stawka: 15 zł ✅ 25,50 zł
edit/ trochę analizy i są wyniki ????

defect 65

defect

Użytkownik
Dzisiaj próbuje trochę zarobić przed mundialem i gram tasiemki :p
|24| Snooker
Lawler - Murphy @1.22
Perry - Zifan @1.16
Williams R. - Selby @1.16
Joyce - Williams M. @1.33
Page - Hawkins @1.09
Tomlinson - Gould @1.14
ako: 2.71 uni.bet
stawka: 25 zł ✅ 42,68 zł
|25| Tenis
Shuai Zhang - Suarez Navarro -3.5 gema @1.77
Klizan - Nadal @1.10
Raonic - Ebden @1.11
ako: 2.16 uni.bet
stawka: 40 zł ✅ 46,45 zł
|26| Tenis
Beck +1.5 seta - Jie Zheng @1.73
Ivanovic - Schiavone @1.09
Petkovic - Piter @1.07
ako: 2.02 uni.bet
stawka: 40 zł ⛔
|27| Tenis
Kubot - Struff @2.05 expekt
stawka: 40 zł ⛔
edit/ ostatni raz grałem masówkę (chodzi mi tutaj o mecz Kubota :p)

defect 65

defect

Użytkownik
|28| MŚ

Japonia - Kolumbia
Typ: Japonia częściej w posiadaniu piłki @1.42

Kostaryka - Anglia
Typ: Anglia częściej w posiadaniu piłki w pierwszej połowie @1.45

ako: 2.06 uni.bet

|29| MŚ

Włochy - Urugwaj
Typ: Remis lub Urugwaj @1.55

Grecja - WKS
Typ: over 1.5 @1.32

ako: 2.05 uni.bet

stawka: 50 zł ✅ 52,30 zł

edit/ niepotrzebnie połasiłem się na trochę wyższy kurs w meczu Anglii z Kostaryką i zamiast grać na posiadanie w całym meczu zagrałem do połowy, ale cóż dzień właściwie wyszedł na 0 więc nie jest tak źle :p

defect 65

defect

Użytkownik
|30| MŚ
Grecja - WKS
Typ: Gervinho strzeli bramkę @3.05 uni.bet
stawka: 15 zł ⛔
Tak jak już pisałem, Grecja nie może zagrać w ten sam sposób jak z Japończykami, jeżeli chce marzyć o awansie. Gervinho jest w wspaniałej formie, strzelał po bramce w meczu z Japonią i Kolumbią. Myślę, że dzisiaj ten gracz będzie szalał w czasie kontrataków WKSu i znowu uda mu się zdobyć bramkę.

Do góry Bottom