>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DDG

ddg 0

ddg

Użytkownik
Dzień dobry. Przyznam szczerze, że to nie moje pierwsze konto na tym forum, ani też pierwszy temat w tym dziale. Jednak problem jest taki, że jestem roztrzepany i łatwo się w coś angażuję, jednak równie szybko z tego czegoś rezygnuję .... prościej mówiąc, jestem nie zbyt konsekwentnym typem człowieka ... często się podpalam, przez co tracę sporo nie tylko w bukmacherce, ale również w życiu &quot;realnym&quot; / &quot; prywatnym &quot;... wiecie co jest najgorsze ?? że mam tego świadomość :;/::;/::;/::;/::;/::;/: a i tak wciąż wkoło popełniam te same błędy ... niemniej koniec gadania, czas przejść do działania.... celem tego tematu nie są pieniądze, tutaj raczej chodzi o trening charakteru, bo jestem przekonany, że jeśli dojdę do etapu kiedy będę w stanie gasić te &quot; płomienie &quot; wewnątrz mnie, to stanę się lepszym homosapiens no i zarazem bogatszym homosapiens :p
To było na tyle...
Pozdrawiam i przepraszam, że musiałeś to czytać hehe
Kupon nr. 1
Augsburg - Hamburg = BTS &lt; 1.80 &gt; ⛔ 4:0
Everton - Chelsea = BTS &lt; 1.65 &gt; ⛔ 0:3
Hoffenheim - Eintracht Frankfurt = Gospodarze Over 1.5 &lt; 1.60 &gt; ⛔ 1:0
Middlesbrough - Manchester City = City wygra i padnie Over 2.5 &lt; 1.72 &gt; ⛔ 2:2
Łączny kurs = 8.17
Stawka = 41 zł
⛔ 41 zł ⛔
EDIT: tak kiepskiego kuponu to już dawno nie miałem ...

ddg 0

ddg

Użytkownik
Kupon nr. 2
Inter Mediolan - Napoli = Napoli i Over 1.5 &lt; 2.40 &gt; ⛔ 0:1 Napoli bardzo ładnie wyglądało w meczu, jednak zabrakło troszkę szczęścia i bet byłby pokryty
Nice - PSG = PSG i Over 2.5 &lt; 2.00 &gt; ⛔ 3:1 tutaj nie mam pojęcia co się porobiło :/
Celta Vigo - Athletic Bilbao = Athletic Bilbao i Over 1.5 &lt; 2.00 &gt; ✅ 0:3 bardzo ładnie

Łączny kurs = 9.60
Stawka = 41 zł
⛔ 41 zł ⛔

Do góry Bottom