>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Daty spadków/wzrostów kursów przedmeczowych

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
Interesuje mnie czy istnieje możliwość sprawdzenia w który dzień, najlepiej z godziną został wystawiony kurs przedmeczowy na konkretne zdarzenie u wybranego bukmachera. Oprócz tego jestem ciekaw czy jest możliwość sprawdzenia o których godzinach kurs spadał i wzrastał oraz o ile %.

Podam przykład dzisiaj podczas przeglądania wyników i przedmeczowych kursów natrafiłem na ofertę bet 365. Konkretnie chodzi mi o o/u 2.5 goli w spotkaniu Leverkusen vs Dortmund.
Na Live sport widzę że początkowy kurs na te wydarzenie wynosił 2.5 po czym spadł ostatecznie do stanu 1.85. Interesuję mnie kiedy został wystawiony kurs 2.5 i jego spadek wraz z godzinami ostatecznie dniami.

panczo23 25

panczo23

Użytkownik
A zna ktoś stronę z większą ilością wydarzeń w meczu? Na podanej wyżej stronie jest tylko parę najpopularniejszych opcji takich jak 1x2, overy, undery, bts czy handicapy azjatyckie.
Natomiast ja najbardziej chciałbym sprawdzić jak zachowywały się kursy w mniej popularnych zdarzeniach, takich jak over/under goli strzelonych przez daną drużynę w spotkaniu, zakłady związane z kartkami zarówno dla poszczególnych zawodników jak i całych drużyn czy konkretnych strzelców bramek w spotkaniu

W gre wchodzą również strony gdzie za takie statystyki trzeba zapłacić.

Do góry Bottom