>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Data ważności karty w Toto Mix-ie

kuza45 121

kuza45

Użytkownik
mam pytanie karta w Toto Mixie ma date ważności? bo przypomniało mi się że taką mam a nie grałem już tam chyba 4 miesiące
MTX Dzięki

M 0

mtx

Użytkownik
mam pytanie karta w Toto Mixie ma date ważności? bo przypomniało mi się że taką mam a nie grałem już tam chyba 4 miesiące
nie ,nie ma.Ja tez tak mialem .Nie gralem pol roku a potem bez problemu wplacilem .

mordor1410 0

mordor1410

Użytkownik

Karta jako karta nie ma, ale pytanie czy karta jest założona z numerem telefonu, a jeżeli tak to czy przez 4 lata nie zmieniłeś tego numeru ????

S 0

snake88

Użytkownik
srodki zgromadzone na karcie maja termin waznosci
radze przeczytac regulamin ???? tak jest napisane ile czasu mozna trzymac kase na koncie ...a po jakim czasie PRZEPADA...kazde zagranie odnawia czas trzymania tych srodkow ????

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
troszke nie tak... środki na koncie są ważne przez 6o dni, jeżeli w ciągu tych 60-ciu dni ich nie wykorzytasz,nie wypłacisz lub (nawet jak będzie już 59-ty dzień ważności konta) nie zrobisz minimalnej wpłaty ( 10 zł ) to się one przedawniają.

Do góry Bottom