>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Data urodzenia

M 0

maxflo

Użytkownik
Witam,
jakieś 3 lata temu zarejestrowałem się w serwisie bwin.com, teraz po 3 latach postanowiłem wznowić grę, uzbierałem pewną sumkę i chciałem wypłacić pieniądze, wysłałem dowód osobisty w celu weryfikacji.
I tu się pojawia moje pytanie, co jeśli data urodzenia w serwisie bwin.com jest kompletnie niezgodna z tą widniejąca na dowodzie. Nie chciałbym przez ewentualną pomyłkę z przed 3 lat płacić blokadą konta.
Wie ktoś może jak rozwiązać taki problem?

M 0

maxflo

Użytkownik
Napisałem do supportu jeszcze przed próbą podjęcia wypłaty, że jestem facetem 4x który 3 lata temu nie miał nic wspólnego z usługami iternetowymi i komputerem. I, że nie chciałbym by ewentualny błąd z przed 3 lat kosztował mnie blokade konta.
Naprawde nie ma szans by to odręcić?

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Z tego co napisałeś to podana data urodzenia przy rejestracji jest całkowiecie odmienna od rzeczywistej, więc zrobiłeś to umyślnie. Pomyłką mogło być np wpisanie złego dnia urodzenia, czy literówka przy nazwisku.
Miałeś wtedy ukończone 18 lat i mogłeś podejmować takie decyzje, więc co z tego że było to 3, czy 10 lat temu. Rejestrując się zaakceptowałeś regulamin bwin, jeśli ci się nie spodobał to było nie zakładać konta.
Rejestracja/Konto
1. Warunkiem uczestnictwa w ofercie spółki jest zarejestrowanie się jako użytkownik. W celu zarejestrowania się klient musi prawidłowo i kompletnie wypełnić formularz rejestracyjny, który zawiera następujące dane: imię inazwisko; adres zamieszkania; adres e-mail; datę urodzenia; płeć; wybraną nazwę użytkownika; wybrane hasło; osobiste pytanie i odpowiedź (pytanie jest stawiane jeżeli ma dojść do wypłaty lub jeżeli użytkownik nie pamięta hasła lub chce je zmienić).

2. W przypadku podania niewłaściwych danych spółka jest uprawniona do wykluczenia uczestnika z dalszej gry oraz do odmówienia wypłaty wygranej. Na żądanie spółki gracz jest zobowiązany do przekazania kopii dowodu tożsamości ze zdjęciem (kopii paszportu, prawa jazdy, dowodu osobistego).

Do góry Bottom