>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

darmowy zakład

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Mam do wykorzystania darmowy zakład. Tylko nie bardzo wiem jak go wykorzstać. Czy lepiej jest zagrać 1-2 &quot;pewne&quot; mecze i mieć zysk 1,5-2.
Zagrać jakąś taśmę z chęcią większego zysku, jednak mniejszym prawdopodobieństwem. Czy jeszcze jakoś inaczej. Co byście doradzili ?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mam do wykorzystania darmowy zakład. Tylko nie bardzo wiem jak go wykorzstać. Czy lepiej jest zagrać 1-2 &quot;pewne&quot; mecze i mieć zysk 1,5-2.
Zagrać jakąś taśmę z chęcią większego zysku, jednak mniejszym prawdopodobieństwem. Czy jeszcze jakoś inaczej. Co byście doradzili ?
Kolego wszystko zależy na jaki sposób jesteś nastawiony czy zabawę czy chcesz po prostu grać np zakłady typu 1 zł wygrana 3 zł... i tak np. do 100zł wszystko zależy od punktu widzenia. Czy mażą Ci się miliony grając taśmę obgryzając paznokcie i prawdopodobieństwo 2 % szans wygranej czy po prostu zysk ale regularny. Decyzja należy do ciebie.

Do góry Bottom