>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Darmowy depozyt na pokera!!!

Status
Zamknięty.
bodi 70

bodi

Użytkownik
Lecisz sobie gosciu w balona!!!!!!! oto cytat ze strony&quot;Niestety limit bonusów &quot;no deposit&quot; w wysokosci 50$ został już wyczerpany. Natomiast można jeszcze otrzymac bonus 25$. Bonus 25$ jest przyznawany automatycznie po zrobieniu depozytu 50$ na swoim koncie w Party Poker.&quot;&quot;
20,09 JUZ SIE SKONCZYLA PROMOCJA!!!!!

ORAZ JEST TAM TEZ NAPISANE ZE ZA KAZDEGO GOSCIA KTORY SIE ZAPISZE Z TWOJEGO LINKA OTRZYMASZ 5 $...wiec lecisz sobie w ch....... za to nalezy ci sie :34tger5y: i wypad z baru.....

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Proponuje bana dla niego za:

a) reflinka
b) robienie użytkowników w h@$@
Bana lol no to chyba ty tez powinnienes dostac bana :34tger5y: bo jak pamietam miales ostrzezenie za reflinka.Chyba ostrzezenie wystarczy a pozatym jak dla mnie to przecierz za zwykłe zarejstrowanie nic niema.

W 2

wislak

Forum VIP
No moze nie bana ale jednak ostrzezenie powinno za takie wybryki byc :/ no bo przeciez ewidentnie ktos oszukuje wiec co tu mowic... ja tez dostalem ostrzezenie i wiem juz ze nie bede robic w &amp;&gt;#$@ ludzi chociaz moj czyn nie byl az taki bo nikt nie stracil nic jedynie mogl zarobic ???? :zoltakartka: bialas wie o co loto
poza tym ostatnio juuz ktorys raz na forum sa refy :/

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Bana lol no to chyba ty tez powinnienes dostac bana :34tger5y: bo jak pamietam miales ostrzezenie za reflinka.Chyba ostrzezenie wystarczy a pozatym jak dla mnie to przecierz za zwykłe zarejstrowanie nic niema.
1. reflink
2. oszustwo
Swoja droga bys mogł bardziej rozwinac swoja wypowiedz a nie tylko nabijasz posty.Dwa razy ten sam post.Koles dostał juz ostrzezenie jezeli sie to powtorzy to beda konsekwencje .Chyba ze mooserix chciałbys aby odrazu byly bany... :34tger5y:

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Dla twojej informacji chodzi mi o to, że za próbe oszustwa od razu powinny być bany. Nie chodzi mi o oszustwo jakiego dopuścił się Wiślak (bo było niegroźne) ale tego typu zachowania zachowują na nagane

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dla twojej informacji chodzi mi o to, że za próbe oszustwa od razu powinny być bany. Nie chodzi mi o oszustwo jakiego dopuścił się Wiślak (bo było niegroźne) ale tego typu zachowania zachowują na nagane
Sadzisz ze niegrozne...hmmm tu bym polenizował bo jesli ktos wchodzi to topicu i widzi ze ktos to gra za n.p 1000 zł to oznacza ze jest to bardzo pewny typ a jesli taki koles by to za tyle postawil i by przegrał .Nie chciałem o tym mowic bo to sprawa zakonczona dostał ostrzezenie.Wlasnie według twojego toku &quot;myślenia&quot; Wiślak tez powinnien dostac bana .
Koniec OT :34tger5y: i nabijania postów na glupim kłóceniu jak cos to napisz na gg albo pogadajmy na SB.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom