>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Darmowe wyniki przez SMS---Problem!!!

tanatosik 0

tanatosik

Użytkownik
Mam problem z funkcja &quot;Darmowe wyniki przez SMS&quot;
Zaznaczam podczas wysyłania kuponu opcje otrzymania wyniku przez smsa ale jak do tej pory żadnego sms jeszcze nie dostałem, a już kilka razy korzystałem z tej opcji i nadal nic.Zakład jest zawierany powyżej 20zł, wpisuje +48 i swój numer i nic nie dostaje. Mam kartę w plusie..
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, bo bardzo mi zależy na tym.... Wiecie....Człowiek w pracy, chętnie by dostał smsa z wynikami swoich kuponów...

Z góry dzięki za pomoc....

E 0

evo

Użytkownik
Wyniki poprzez sms nie dzialaja. Pisalem do supportu juz jakis czas temu, odpowiedzieli ze maja problemy z systemem :p ale kiedy to bylo....

alves 0

alves

Użytkownik
Wyniki poprzez sms nie dzialaja. Pisalem do supportu juz jakis czas temu, odpowiedzieli ze maja problemy z systemem :p ale kiedy to bylo....
u mnie to samo kilka razy pisalem ale zawsze odp ze niedlugo wszystko bedzie dzialac jak nalezy

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
No fakt coś mają zrypane z systemem, ale dodam tylko że do Ery wogóle nie będą dochodzić smsy, wynika to z regulacji prawnych, musimy wyrazić zgodę na otrzymywanie wyników z neta. Dopiero jak to zrobimy może coś ruszy....
I mam taką prosbę, niech każdy kto ma konto w GB napisze im że jest socios problemos z tym i jak ich się nieco podręczy to raz dwa biorą się za porządki

Do góry Bottom