E 59 exploser Użytkownik Sierpień 20, 2009 #1 Witam na unibecie 10 darmowych spinów na grze Mega Fortune Mi się udało ugrać 4.56E Powodzenia
1,6K pietaszek89 Użytkownik Sierpień 20, 2009 #2 Potwierdzam, jest na koncie. Nie dostałem żadnego maila.
0 pawel16ma Użytkownik Sierpień 20, 2009 #3 dzięki za info. U mnie również ponad 4 euro. Ale aby przelac na zakłady muszę obrócić za 114 euro ;/
E 59 exploser Użytkownik Sierpień 20, 2009 #4 prawdopodobnie nadwyżkę można przelać na zakłady... ale nie jestem pewny
M 0 matirdm Użytkownik Sierpień 20, 2009 #5 nadwyżkę przelewać można na zakłady a bonus i tak nie znika i można grać dalej ????
1,6K pietaszek89 Użytkownik Sierpień 20, 2009 #9 Może jakiś moderator zamknąć temat? Wszystko wiadomo: 10 spinów na Mega Fortune, nadwyżkę można przelać na zakłady, bonus nie znika. Bo zaraz zacznie się pisanie ile kto wygrał
Może jakiś moderator zamknąć temat? Wszystko wiadomo: 10 spinów na Mega Fortune, nadwyżkę można przelać na zakłady, bonus nie znika. Bo zaraz zacznie się pisanie ile kto wygrał
T 1,7K tomex11 Użytkownik Sierpień 20, 2009 #10 też miałem znowu unibeciek na plus 4 euro wpadło, jak komuś się pofarci to może ładnie ugrać z tych spinów po co zamykać co to komu przeszkadza, później ktoś będzie chciał coś napisać albo się zapytać to będzie musiał nowy temat otwierać
też miałem znowu unibeciek na plus 4 euro wpadło, jak komuś się pofarci to może ładnie ugrać z tych spinów po co zamykać co to komu przeszkadza, później ktoś będzie chciał coś napisać albo się zapytać to będzie musiał nowy temat otwierać