>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Darmowe 5PLN lub bonus 300% normy!

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Każdy nowy gracz, który założy konto do 31 stycznia 2011, otrzyma od nas powitalny bonus – 5 złotych! A jeśli sam zdeponuje na koncie 5 złotych, to Tobet pomnoży jego pieniądze 3-krotnie, bo doda złotych 15!

Na Tobet.com dajemy Ci wybór! Sam decydujesz, która opcja jest dla Ciebie korzystniejsza!
Wolisz darmowe 5 złotych? Po rejestracji i zalogowaniu się wpisz kod &quot;stawiajnaswoich&quot; w zakładce &quot;wpłaty&quot;
Wybierasz bonus 300% od wpłaconych 5 złotych? Aktywuj promocję podając kod: &quot;300bonus&quot;, a znajdziesz na swoim koncie dodatkowe 15 złotych!

Odbierz swój zadatek na grę i przekonaj się sam, że Tobet.com to bukmacher z największą ofertą na wydarzenia dotyczące Polski - zarówno jeśli chodzi o sport, jak i politykę!

Uwaga! Promocji nie można łączyć z innymi ofertami startowymi!

K 0

krzych1921

Użytkownik
Problem
Po wpisaniu stawiaj na swoich pokazuje mi sie &quot;Entered code has been accepted&quot;
Czyli nie ma szans na dostanie Promocyjnych pieniędzy?&gt;

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Po jakim czasie to 5PLN się pojawi na koncie? Dopiero się zarejestrowałem i wpisałem kod, który został zaakceptowany
EDIT: już jest, jakie warunki obrotu?

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Ludzie, rzucacie się na &#39;bonus&#39; 5 zł? Trochę powagi, ugracie z tego na 2 pączki jak dobrze pójdzie..

wincent 150

wincent

Użytkownik
Idiotyczny postjak jets za darmo to sie korzysta,sam tez napewno to zrobiles,a pobawic zawsze sie mozna
Idiotyczne jest to że jak mając do wyboru wpłacić 300 pln i dostać 150 pln albo dostać 5 pln dzieciaki rzucają się na piątaka na tyle wyceniając swoje dane. (sam wprawdzie gram w necie głównie single więc warunki obrotu byłyby nie dla mnie gdybym dziś tam zakładał konto)

Do góry Bottom