>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Darmowa runda w Tiki Wonders – sprawdz to

Status
Zamknięty.
K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Darmowa runda w Tiki Wonders – sprawdź to!
Spróbuj szczęścia w Tiki Wonders za darmo!Zaloguj się w Kasynie Bet24, wejdź w grę Tiki Wonders a znajdziesz tam darmową rundę. W tej chwili Jackpot wynosi aż 63.000 Euro
Oferta jest ważna przez cały dzień i kończy się dziś wieczorem o 23:59 CET. Jeśli nie skorzystasz z tej oferty - stracisz ją. Jeśli wygrasz, oczywiście zatrzymasz wygraną.

D 5

dami21

Użytkownik
????????????
Darmowa runda w Tiki Wonders – sprawdź to!
Spróbuj szczęścia w Tiki Wonders za darmo!Zaloguj się w Kasynie Bet24, wejdź w grę Tiki Wonders a znajdziesz tam darmową rundę. W tej chwili Jackpot wynosi aż 63.000 Euro
Oferta jest ważna przez cały dzień i kończy się dziś wieczorem o 23:59 CET. Jeśli nie skorzystasz z tej oferty - stracisz ją. Jeśli wygrasz, oczywiście zatrzymasz wygraną.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Tak, tylko że nie można na nią wejść , bo jest niedostępna.

Już jest ok. ale to tylko 1 spin darmowy!

bodi 70

bodi

Użytkownik
Musiałby mieć ktoś szczęście na maxa,żeby konkretny pieniądz wykręcić i proszę nie pisać postów typu &quot;wygrałem 0.19 e czy wygralem 1.0 e -jak ktos wygra dużą sumę można napisać o małych szkoda wspominać, ale życzę powodzenia:-D

C 174

cezi77

Użytkownik
taaa mowicie jeden spin a ja nie wiem wlaczylem i myslalem ze koniec wbijam a tam 20spinow... i 14,70e tylko nie wiem jaki obrot bo przelac nie mozna

bodi 70

bodi

Użytkownik
taaa mowicie jeden spin a ja nie wiem wlaczylem i myslalem ze koniec wbijam a tam 20spinow... i 14,70e tylko nie wiem jaki obrot bo przelac nie mozna
A czy Ty o tym ....samym kasynie piszesz co my?

C 174

cezi77

Użytkownik
dokadnie o bet24 Bodi ???? zakrecilem raz wbijam a tam 20 spinow free mi zaczyna odliczac ???? i tak jakos wskoczylo na 14,70 niestety nie umie grac w rulete ale 30zl tez dobre:p

bodi 70

bodi

Użytkownik
Prawdopodobnie darmowe spiny wylosował tak jak mówisz, bo każdy otrzymał po 1 spinie tylko.

C 174

cezi77

Użytkownik
ahaaaa a ja myslalem ze to jest 20 zakrecen w jednej rundzie ???? no nic wiec fart niesamowity ???? pzdr

misiax 0

misiax

Użytkownik
no a ja zapomniałem hasła.... masakra ???? mieli wysłać mi na poczte, a już 3 godziny czekam i nic ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Wiesz najlepiej mieć na o2 wówczas moment przychodzi.Ale bądź dobrej myśli do godz 23.59 dojdzie:-D

bodi 70

bodi

Użytkownik
czemu mój post został usunięty moderator może pisać co mu się podoba a moje się usuwa tak?
przeczytaj sobie post nr 6 i to wystarczy za komentarz(chwaliłes się że ...aż 1 cent wygrałeś i jeszcze śmiesz się upominać o post -nie żartuj. Jeśli o coś proszę ...to czytaj cały temat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom