No to zaczynamy:
AC Milan - Palermo (2-2)
Zacznijmy od kontuzji: w drużynie Milanu jedynym naprawdę znaczącym osłabieniem będzie brak Alessandro Nesty zaś w Palermo zabraknie Josipa Ilicica.
Przejdźmy do rzeczy: zespół Palermo ostatnio błysnął formą w meczu z Romą 2:3 na wyjeździe to bardzo dobre osiągnięcie jednak Roma nadal przeplata mecze dobre słabszymi zaś Milan takich wahań formy niema ostatnie 6 meczy Milanu u siebie to 4 zwycięstwa 1 remis (wpadka z Bari) i 1 porażka (z Tottenhamem w lidze mistrzów chyba jednak
Premier League to wyższy poziom niż
Serie A)
Teraz rzut okiem na Palermo na wyjeździe: 2 zwycięstwa 4 porażki mówią same za siebie wątpię aby dali radę Milanowi który u siebie jest jeszcze trudniejszy do pokonania.
Mój typ: 1
no cóż Milan zawiódł na całej linii
Kurs: 1,50
Stawka: 20zł
TYPY NA FINAŁ COPA DEL REY
Real @3,60 stawka: 10zł
(0-0)
Powyżej 8,5 kartki w meczu @1,83 stawka: 20zł
(6 kartek)
Brak gola przed 29:00 minutą @1,83 stawka: 20zł
Handicap rzuty rożne Real 0.0 (real będzie mieć więcej rożnych w przypadku równej liczby rożnych zwrot) @1,95 20zł
tutaj poprostu szok (10-2 po regulaminowym czasie)
No to jedziemy:
Zwycięstwa Realu nie uważam za pewniaka ale jednak po takim kursie grzechem będzie nie spróbować ponieważ w ostatnim meczu to Real pozostawił po sobie lepsze wrażenie gdyż mimo gry w 10 zdołali wyrównać a i przez cały mecz byli drużyną przeważającą, to że Barcelona miała posiadanie piłki koło 70% nic nie znaczy gdyż piłka była rozgrywana między obroną a Valdesem gdyż taktyka Mourinho nie pozwalała Barcie rozwinąć skrzydeł dziś powinno być podobnie.
Powyżej 8,5 kartki w meczu uważam za bardzo prawdopodobny typ gdyż będzie to mecz walki gdzie nikt nogi nie będzie odstawiał. Poza tym jest to finał Copa del Rey więc ewentualne zawieszenia nie wchodzą w grę. Dodam że w ostatnim meczu było 7 żółtych i jedna czerwona a był to mecz o dużo niższą stawkę dzisiaj myślę że za same dyskusje z arbitrem czy też przepychanki ze 2-3 polecą.
Brak gola przed 29:00 minutą no cóż Mourinho znowu zagra zapewne defensywnie co Barcelonie nie pozwoli na ostrzał bramki Casillasa, a ustawienie defensywne Realu oznacza również że nie będą szturmować bramki rywali od pierwszej minuty.
To że Real będzie miał więcej rożnych po kursie 1,95 jest jak dla mnie prezentem jeżeli spojrzymy na ostatnie Gran Derbi i 8-0 w rożnych dla Realu