>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dania - sezon 2007/2008

Status
Zamknięty.
sparta 309

sparta

Użytkownik
Liga o której chyba wszyscy zapomnieli i cieszy się najmniejszym zainteresowaniem. Dziś upatrzyłem własnie tu mojego pewniaka.
Jest to spotkanie:
AaB Aalborg - Totempo Hvidovre 1 1.4 ✅ 5-2 ✅
Dziś z braku czasu bez analizy ale powiem tylko tyle wice lider podejmuje słabo grających ostatnio gości i myśle że w tym meczu jedynka powinna wejść ponieważ ciężko będzie o niespodzianke Totempo.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Propozycja.

Herlev Hornets - ToTempo HVIK (wynik4-3)✅
Mój typ over 5.5
kurs BAW 1.80

W dzisiejszym meczu AL-Bank Ligaen spotkają się dwa najsłabsze zespoły w tabeli.Beniaminek ToTempo HVIK rozpoczął fantastycznie sezon od zwycięstwa nad ubiegłorocznym mistrzem Danii zespołem Herning Blue Fox na wyjeździe,aż 5-2.Później sytuacja wróciła do normy i ToTempo HVIK jest na właściwym miejscu w tabelii,,czytaj - dolne rejony&quot;.

Oba zespoły spotkały sie już w tym sezonie 09-10-2007 roku wynik tego spotkania brzmiał 3-4 OT.Ciekawostka tego spotkania jest to,że Hornets do 16 minuty 2 tercji prowadzili 3-0 !!!!

Bramki w tamtym spotkaniu strzelali :

Hornets - 33:57 1 - 0 M. Suoraniemi ,40:40 2 - 0 K. Leder ,45:45 3 - 0 C. Olsen

ToTempo HVIK - 46:50 3 - 1 L. Andersson ,51:38 3 - 2 R. Hallgren ,54:39 3 - 3 L. Andersson ,70:00 3 - 4 A. Rajcak .

Najlepszymi zawodnikami Herlev Hornets są Fin Mika Souraniemi(6 bramek,8 asyst w 13 meczach) oraz Nichlas Hardt (3 bramek,10 asyst w 13 meczach).

Najskuteczniejszymi zawodnikami w zepole ToTempo są Słowak Andrej Rajcak zakupiony przed tym sezonem z Edinburgh Capitals(6 bramek,9 asyst w 13 meczach) oraz Czech Ondrej Steiner (5 bramek,9 asyst w 13 meczach)zakupiony przed tym sezonem z norweskiego zespołu Stjernen Hockey,gdzie spisywał sie rewelacyjnie zdobywajac w 38 meczach 18 goli,miał również 32 asysty.

Dziś liczę,że dzisiejsze spotkanie pomiedzy tymi drużynami będzie zacięte,tak samo jak ostatnie z dużą ilością bramek.Mój typ over 5.5✅

Ostatnie wyniki Herlev Hornets

30/10/2007 AL-Bank Ligaen Herlev Hornets vs. Frederikshavn White Hawks W - 4:1
28/10/2007 AL-Bank Ligaen Esbjerg Oilers vs. Herlev Hornets W - 2:4
26/10/2007 AL-Bank Ligaen Herlev Hornets vs. Nordsjaelland Cobras L - 4:4 4:5(AP)
23/10/2007 AL-Bank Ligaen Rodovre Mighty Bulls vs. Herlev Hornets L - 6:1
19/10/2007 AL-Bank Ligaen Herlev Hornets vs. Herning Blue Fox L - 2:2 2:3 (AP)
16/10/2007 AL-Bank Ligaen Odense Bulldogs vs. Herlev Hornets L - 7:6

Ostatnie wyniki ToTempo HVIK

30/10/2007 AL-Bank Ligaen Totempo Hvik vs. Herning Blue Fox L - 1:4
28/10/2007 AL-Bank Ligaen Totempo Hvik vs. Odense Bulldogs L - 3:5
26/10/2007 AL-Bank Ligaen Aalborg Panthers vs. Totempo Hvik L - 5:2
23/10/2007 AL-Bank Ligaen Totempo Hvik vs. IK Sonderjylland L - 2:6
19/10/2007 AL-Bank Ligaen Rodovre Mighty Bulls vs. Totempo Hvik L - 6:1
16/10/2007 AL-Bank Ligaen Frederikshavn White Hawks vs. Totempo Hvik L - 2:1

komarr 4

komarr

Forum VIP
Esbjerg - Herning
typ 2

Herening w zeszłym sezonie przyniósł mi spore zyski. Jak będzie w tym sezonie ? Aktualnie &#39;mistrz&#39; nie gra na miare swoich możliwości. Aktualnei zajmują 3 miejsce ze stratą 5 punktów do liderującego Rodovre a w dzisiejszym meczu będa mogli zdobyć łatwe punkty pokonując Esbjerg. Czemu łatwe punkty? Otóz gospodarze kompletnie nic nie grają. Zajmuja ostatnia pozycję w lidze i nic nie zanosi się na dramatyczna postawę w wykonaniu Esbjerg. Aktualnie po 14 kolejkach maja 10 punktów (zaledwie 3 wygrane w tym jedna po OT). Czy taka drużyna potrafi przeciwstawić się Blue Fox&#39;owi ? Przytocze może iz w zeszłym sezonie druzyny te spotkały się w lidze 9 razy i 7 razy zwycięsko wychodził z tych pojedynków Herening (tylko 1 zwycięstwo po OT). W tym sezonie druzyny juz te spotkaly sie na tafli Herninga i wynik padl 5-2 dla dzisiejszych gości. W dzisiejszym meczu możemy spodziewać sie podobnego wyniku na korzysc Blue Fox&#39;a.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Aalborg-Herning (zw) 1 /1.6
Zespół gospodarzy spisujący się bardzo dobrze zajmują drugą lokate i widać ze zalezy im plasować się na fotelu lidera Hernimg zajmuje pozycje czwartą są to w miare wyrównane zespoły,myśle ze jednak goście troche odstają od Aalborg,komfort własnego boiska powinien przechylić szale na ich korzyść czy w regulaminowym czasie czy tez nie

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
AaB Icehockey - Rodovre Mighty Bulls
Klasyk ligi duńskiej, w którym AaB podejmuje lidera Rodovre. Gospodarze mają rozegrane dwa spotkania mniej i zajmują obecnie trzecią pozycję. Tymczasem Rodovre jak już pisałem jest pierwsze i ma 4 pkt przewagi nad drugim Herning i siedem nad Alborgiem. Zarówno jedni i drudzy spisują się w tym sezonie bardzo dobrze choć Rodovre trochę zawodzi w kluczowych meczach. Otóż niedawno przegrali u siebie z drugim Herning aż 1:6. Jeśli chodzi o mecze z AaB, to również nie ma rewelacji. W dwóch spotkaniach, które zakończyły się remisem, dwukrotnie wygrywali zawodnicy Aalborgu. Moim zdaniem w końcu powinni wygrać bo szczęście Rodovre powinno uch w końcu opuścić. Zresztą gospodarze muszą trochę nadrobić pkt do lidera, bo u siebie trochę za często zdarzało im się remisować. Moim zdaniem kurs na gospodarzy jest bardzo dobry i opłaca się zaryzykować 1. ????
Typ: 1✅✅✅:jezora: Kurs: 2.00 || Bukmacher: Bwin
Wynik: 4-2

bakar 0

bakar

Użytkownik
Spotkanie:Rodovre Kobenhavn - Fredrikshavn
Typ:1 handi -1
Kurs:1.65
Bukmacher:bwin
Analiza:

Lider duńskiej ligi AL-Bank podejmuje 8 drużynę Frederikshavn. Lider prezentuje się w ostatnich spotkaniach bardzo dobrze:
Odense Rodovre Kobenhavn 1:5
Rodovre Kobenhavn Esbjerg 4:1
Aalborg Rodovre Kobenhavn 4:2
Rodovre Kobenhavn Esbjerg 2:0
Herlev Rodovre Kobenhavn 0:4
Hvidovre Kobenhavn Rodovre Kobenhavn 1:5
Z wyjątkiem wyjazdowej porażki z trzecim w tabeli Aalborg same i to dość przekonujące zwycięstwa. Na własnej tafli Rodovre wygrało na 13 spotkań 9.
Natomiast Frederikshavn nie jest w formie - z ostatnich 10 meczy tylko trzy wygrane i to u siebie. Na wyjeździe raczej spore porażki:
Rungsted Fredrikshavn 4:3
Herning Fredrikshavn 5:2
Rungsted Fredrikshavn 7:3
Sonderjylland IK Fredrikshavn 9:0
Odense Fredrikshavn 5:2

W trzech meczach w tym roku pomiędzy tymi drużynami zwyciężyło Rodovre, z tym że raz po dogrywce.
Fredrikshavn Rodovre Kobenhavn 2:4 16.11.2007
Rodovre Kobenhavn Fredrikshavn 2:1OT 14.10.2007
Rodovre Kobenhavn Fredrikshavn 5:4 02.02.2007

Biorąc pod uwagę aktualną formę drużyn typuję przekonujące zwycięstwo Rodovre.

nowak 0

nowak

Użytkownik
Herlev-Herning

Drugim a w zasadzie trzecim jest typ z ligi duńskiej a mianowicie mecz pomiędzy Herlev a Herning. Gospodarze dzisiejszego pojedynku to najsłabszy zespoł w lidze. Na 25 meczy wygrał tylko 5 !. Ale przejdzmy do konkretów. Herlev na własnym stadionie rozegrał 13 meczy z czeg wygrał tylko 2 ! a przegrał az 11!. Taki bilans pookazuje jakim słąbym zespołem jest Herlev i nie bez powodu zajmuje ostatnie miejsce w lidze. Ostatnie 8 meczy Herlev to same porazki !!!. Więc forma całkiem opusciła zawodników Herlev... a moze to nie forma odeszłą tylko zawodnicy stracili juz wiare ? Tak czy inaczej grają ostatnio beznadziejnie. Przejdzym teraz do druzyny gosci. Herning jest najlepiej grająco druzyną na wyjazdach. Na 13 meczy wyjazdowych wygrali az 10 razy i tylko 3 razy musieli uznac wyzszosc gości. Obecnie tracą tylko 1 punkt do drugiego zespołu w tabeli i 6 punktów do lideera. Zwyciestwo w dziejszym meczu bardzo pomoze im w poscigu za liderem. W ostatnich 8 meczach druzyna Herning tylko dwa razy przegrała. Podsumowując zwyciestwo gosci wydaje sie pewne, którzy walcza w dalszym ciągu i pierwsze miejsce w lidze, natomiast gospodarze nie walczą o nic poniewaz tracą az 12 punktów do miejsca playoff. Stawiam na pewne zwyciestwo gosci.

Mój typ: Herning
Kurs: 1,40

Pewność typu: 8,5/10

nowak 0

nowak

Użytkownik
✅ Herlev-Herning ✅

Drugim a w zasadzie trzecim jest typ z ligi duńskiej a mianowicie mecz pomiędzy Herlev a Herning. Gospodarze dzisiejszego pojedynku to najsłabszy zespoł w lidze. Na 25 meczy wygrał tylko 5 !. Ale przejdzmy do konkretów. Herlev na własnym stadionie rozegrał 13 meczy z czeg wygrał tylko 2 ! a przegrał az 11!. Taki bilans pookazuje jakim słąbym zespołem jest Herlev i nie bez powodu zajmuje ostatnie miejsce w lidze. Ostatnie 8 meczy Herlev to same porazki !!!. Więc forma całkiem opusciła zawodników Herlev... a moze to nie forma odeszłą tylko zawodnicy stracili juz wiare ? Tak czy inaczej grają ostatnio beznadziejnie. Przejdzym teraz do druzyny gosci. Herning jest najlepiej grająco druzyną na wyjazdach. Na 13 meczy wyjazdowych wygrali az 10 razy i tylko 3 razy musieli uznac wyzszosc gości. Obecnie tracą tylko 1 punkt do drugiego zespołu w tabeli i 6 punktów do lideera. Zwyciestwo w dziejszym meczu bardzo pomoze im w poscigu za liderem. W ostatnich 8 meczach druzyna Herning tylko dwa razy przegrała. Podsumowując zwyciestwo gosci wydaje sie pewne, którzy walcza w dalszym ciągu i pierwsze miejsce w lidze, natomiast gospodarze nie walczą o nic poniewaz tracą az 12 punktów do miejsca playoff. Stawiam na pewne zwyciestwo gosci.

Mój typ: Herning
✅ Wynik: 1:6 ✅

Pewność typu: 8,5/10
Tak jak sie spodziewałem gosćie wygrali bez najmniejszych problemów. Wynik 1:6 pokazuje jaka różnica klas dzieli te dwa zespoły.

PzDr nowak.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Esbjerg - Herlev Typ: 1✅✅✅ Kurs: 1,65
Heh ... Od razu na wstępie może zacytuję ... &quot;Co ja robię tu&quot; ... Będzie to jak najbardziej trafne stwierdzenie jeśli ten typ nie wejdzie ???? Oczywiście nigdy nie można być niczego pewnym, ale ... Dobra przemilczmy to ;) Mianowicie chodzi mi o absencje spowodowane MŚ do lat 20 w hokeja ... Oba kluby &quot;pozbyły się&quot; kilku młodych zdolnych ;) Szczególne braki widoczne są w ekipie gości gdzie nie wystąpi Nicklas Hardt ... Najlepszy zawodnik Herlev jeśli chodzi o ilość zdobytych punktów za gole tak jak i asysty (9G i 19A)...oraz bramkarz Christian Moller ... 21 rozegranych spotkań w tym sezonie w barwach Herlev ... U gospodarzy 2 luki może nie aż tak znaczące, ale są to zawodnicy regularnie grający ;) Jeden z nich ma na swoim koncie nawet gola i asystę ;)
Poza tym to co ostatnio prezentuje Herlev woła o pomstę do nieba ... 10 meczy ... 10 porażek ... i UWAGA ... aż 55 bramek straconych ... Bilans wręcz powalający ...U gospodarzy trochę lepiej, ale też bez rewelacji ... W tym sezonie obie ekipy spotkały się aż trzykrotnie ;) I w każdym meczu wygrywali przyjezdni ... Mam nadzieję, że dzisiaj tak nie będzie i passa zwycięstw gości w pojedynkach między tymi drużynami dobiegnie końca ....

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Sonderjylland-Aalborg
Typ: 1 ✅✅
Kurs: 2,25 (BAH)
Wynik: 6:4
Dzisiaj dojdzie do ciekawego spotkania pomiędzy 3-im w tabeli Aalborgiem, a czwartym Sonderjyllanden. Obie drużyny mają obecnie na swoim koncie serię 1W.
Statystki są za drużyną gospodarzy. W sumie obie drużyny rozegrały 18 meczy. 13 razy triumfowali gospodarze, 5 goście.
Tylko w 2007 roku, oba zespoły grały ze sobą 5 razy i wszystkie te mecze wygrała drużyna Sonderjylland. Czy dzisiaj też tak będzie?
Ufam statystkom, i liczę na zwycięstwo gospodarzy ;)
Inna propozycja:
Typ: over 5,5 ✅✅
Kurs: 1,55 (bwin)
Wynik: 6:4

nowak 0

nowak

Użytkownik
Frederikshavn - Herlev

O 19:30 rozpocznie się pojedynek pomiędzy zespołem zajmującym 8 miejsce w tabeli - Frederikshavn, a najsłabszą drużyną ligi - Herlev. Frederikshvn zajmuje ostanie miejsce premiowane grą w play- offach i dzisiejszy mecz jest dla nich dość istotny. U siebie Frederikshavn jak na zespół zajmujący pozycje w dolnej cześci tabeli gra całkiem nieźle. Na 15 spotkań dzisiejsi gospodarze wygrywali 8 razy, 1 raz notowali remis i 6 razy musieli uznać wyższość rywali. Hokiesci Frederikshavn na własnym lodowisku mogą pokonać każdego, o czym świadczą chociażby ostatnie wyniki tej druzyny. Cztery dni temu pokonali wicelidera tabeli - zespół Herning 4:3. Ostatnie siedem spotkań Frederikshavn to 3 zwycięstwa, 2 remisy i 2 porażki. Tak jak pisałem wcześniej - jak na zespół z dolnej części tabeli to bradzo przyzwoity bilans. Teraz kilka słów o dzisiejszych gościach. Herlev zupełnie sobie w tym sezonie nie radzi. &quot;Szerszenie&quot; są chłopcami do bicia. Nie ważne z kim i gdzie grają i tak prawie napewno przegrają. Na wyjazdach ponieśli aż 11 porażek na 14 spotkań. Zaledwie 2 razy zjeżdzali z tafli z podniesionym głowami. Zepół Herlev ma fatalną serie. Przegrali oni bowiem 12 spotkań z rzędu !!! W tych spotkaniach stracili aż 72 gole, czyli na mecz tracili średnio az 6 goli. Na 12 meczy 8 razy padał Over. Trzeba jeszcze powiedziec że &quot;Szerszenie&quot; w ostanim spotkaniu wyjazdowym które grały z Esbjerg - przedostatnim zespołem w tabeli - przegrali aż 13:4. !!! Frederikshavn w tym sezonie grało już na własnym lodowisku dwa razy z Herlev i dwa razy wygrywali (5:0 oraz 7:1). Nie ma tutaj co wiecej pisac - gospodarze dzisiaj pokonają słabiutkich gości, którzy nie mają żadnych argumentów w tym meczu. Wysokie zwyciestwo Frederikshavn jest niemal pewne. Wiem ze kurs nie powala na kolana, ale na podbicie jak znalaz. Jesli ktos che wyzszy kurs to z handi mozna zagra - tez wejdzie.

Mój typ: Frederikshavn
Kurs: 1,25
Pewność typu: 10/10

A to ci dopiero niespodzianka.... 3:3 nigdy bym nie pomyślał ale bywa i tak.

nowak 0

nowak

Użytkownik
Hvidovre - Herlev Hornets

Można powiedzieć że moja kampania przeciw Herlev trwa. Ostatnio zespół dzisiejszych gości zaskoczył mnie, przegrywając dopiero w dogrywce, ale to był tylko jednorazowy wyskok i nie świadczy to o wzroście formy. Hvidovre zajmuje w tabeli 6 pozycje z dorobkiem 42 punktów. U siebie zespół ten gra przyzwoicie, może nie rewelacyjnie ale też nie słabo. Na 14 spotkań na własnej tafli, hokeiści Hvidovre wygrali 6 razy, 2 razy remisowali i również 6 razy ponosili porażke. Srednio Hvidovre na mecz strzela 3.07 goli a traci 3.57. Ostatnie 7 spotkań tej drużyny to 3 zwyciestwa, 2 porażki i 2 remisy. Teraz kilka niestety gorzkich słów o zepole gości. Herlev w tym sezonie gra.... no właśnie - czy można powiedziec ze gra, lepiej brzmiało by - Herlev w tym sezonie przegrywa wszystko. Tak jak pisałem wcześniej musieli mieć jakieś ogromne szczęście ze przegrali dopiero w dogrywce. Dzisiaj nie przewiduje takiego scenariusza. Bilans Herlev na wyjazdach to 2 zwycięstwa, 2 remisy i 11 porażek. Średnio w meczu strzelają 2.27 goli a tracą aż 5.33. Ostatnie 7 spotkań Herlev to 6 porażek i 1 remis. Na 15 meczy tej druzyny padło aż 10 Overów. W dzisiejszym meczu licze na dużo goli jak i na zwycięstwo gospodarzy. Tak wiec dzisiaj polecam w tym meczu zagranie na Hvidovre jak i na Over 5,5.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Esbjerg fB Ishockey - Rodovre 2 1.90
ToTempo HVIK - Herlev 1 1.40

Goście pierwszego meczu są liderem tabeli,obecnie nad vice l. mają tyko trzy punkty przewagi spowodowane dwoma przegranymi spotkaniami w ostatnich kolejkach.
Gospodarze zajmują przedostatnią lokate z pokażnym dystansem wydostania sie z miejsca spadkowego, Esbjerg wygrali ostatnie spotkania jednak z mało wymagającymi rywalami.W tym spotkaniu obie ekipy będą szukać punktów myśle ze lider nie powinien przegrać trzeci raz z rzędu.
W drugim spotkaniu HVIK podejmuje ekipe z ostatniego miejsca.Gospodarze ostatnio radzą sobie dosyć poprawnie i nie powinni przegrac z ekipą która ostatnio straciła ok13 bramek z przed ostatnią ekipom.Obie druzyny na które zagrałem w przeszłości wygrywały ze swoimi rywalami nie zaleznie od terenu.

nowak 0

nowak

Użytkownik
✅ Herlev Hornets - IK Sonderjylland ✅

A ja dalej swoje... gram przeciwko Herlev. Niektórzy powiedzą ze Herlev muszą kiedyś siś przełamać i wygrać. I mają racje, kiedyś wygrac muszą ale... prawie na pewno nie dzisiaj. Herlev grało ostatnie dwa mecze na wyjezdzie z dwoma - obok siebie - najsłabszymi zespołami i oba przegrało, co prawda jeden mecz po dogrywce ale jednak. Dzsiaj na tafle &quot;Szerszeni&quot; przyjezdza trzecia siła ligi duńskiej i nie widze innego wyniku jak zwyciestwo gości. Herlev tak jak mówie zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, przegrywa mecz za meczem i nie wróże im kolorowej przyszłosci. Na własnym lodowisku grają tak samo słabo jak na wyjezdzie - na 15 spotkan u siebie wygrali oni zaledwie 2 spotkania, 4 zremisowali i 9 razy ponosili porażke. Hornets ma najgorszą obrone w lidze... średnio w meczach u siebie tracą 4,27 goli na mecz. Ostatnie 7 spotkań, albo pojdziemy troszke bardziej w głąb - ostatnie 14 meczy Hornets to uwaga 13 porażek i jeden remis !!! Przytłaczający bilans. Sonderjylland natomiast okupuje 3 pozycje w lidze i do wicelidera traci 3 punkty a do lidera 5. Mecze wyjazdowe dzisiejszych gości na kolana nie powalają ale tez nie są złe - na 17 spotakn wyjazdowych Sonderjylland wygrało 8, 2 zremisowali i 7 razy ponosili porażke. Ostatnie 7 spotkań tej drużyny to 4 zwyciestwa, 2 remisy i zaledwie 1 porażka. Drużyny te spotkały sie w tym sezonie juz trzykrotnie i trzykrotnie górą byli hokeisci Sonderjylland. W dzisiejszym meczu także górą bedą goście, ponieważ własna hala nie wystarczy &quot;Szerszeniom&quot; odnieść zwycięstwa, są po prostu o dwie klase gorsi.

1:8.... ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
Aalborg Ishockey - Frederikshavn
Pojedynek w lidze duńskiej. Czwarty zespół ligii - Aalborg podejmować będą dzisiaj 8 drużynę - Frederikshavn. Według bukmacherów faworytem spotkania jest zespół gospodarzy który jest zespołem o klase lepszym od dzisiejszych gości. Ja także w tym meczu widze tylko jeden wynik - zwycięstwo gospodarzy. Aalborg jest mocną drużyną co udowodnili juz kilka raz w tym sezonie pokonując chociażby lidera tabeli. Na własnym obiekcie Aalborg jest niepokonany !!! Na 17 spotkań wygrał aż 12 razy (70,6%) i tylko 5 razy remisował (29.4%). Jest to jedyna drużyna która w tym sezonie jeszcze nie przegrała na własnej tafli. Pozatym zespół Aalborg lubi sobie postrzelać i to dość sporo. Średnio w meczu, hokeiści Aalborg umieszczają krążek w bramce rywali ponad 4 razy a sami muszą wyjmować go nieco ponad 2. Ostatnio Aalborg gra w kratke - na 7 ostatnich spotkań wygrał 3 razy a 4 ponosił porażke (wszystkie przegrane były na wyjezdzie). Ostatnia strata punktów jaka przydarzyła sie druzynie dzisiejszych gospodarzy na własnym stadionie miała miejsce 4 grudnia kiedy to zespół Aalborg zanotował remis w regulaminowym czasie gry z zespołem Herning (wicelider tabeli). Dzisiejsi goście cały czas mogą jeszcze znaleźc sie w strefie spadkowej ponieważ mają tylko 4 punkty przewagi nad Esbjerg. Frederikshavn na wyjazdach gra słabiutko - na 18 spotkań wygrali zaledwie 2 razy, 4 razy remisowali i aż 12 razy ponosili porażke. Średnio w meczu wyjazdowym Frederikshavn traci 4,94 gole a strzela 2,44. Hokeiści Frederikshavn są juz zmęczeni sezonem, zaczynają grać coraz słabiej - ostatnie 7 spotkan to 3 porażki, 2 remisy i 2 zwycięstwa. Wszystkie 3 porazki miały miejsce na wyjezdzie i nie były one ze zbyt silnymi przeciwnikami. Chociażby porażka 5:1 z przedostatnim Esbjerg o czymś świadczy. Zespoły te spotkały sie w tym sezonie juz cztery razy - w pierwszym meczu Aalborg wygrał przed własną publicznością 4:3 po dogrywce, w kolejnym meczu nie dał juz szans przyjezdnym pokonując ich 6:3, kolejne dwa spotaknia to porażki Aalborg na wyjezdzie odpowiednio 4:1 i 6:3. Nie przejmował bym sie wynikami poprzednich spotkań, w dzisjeszym spotkaniu Aalborg pokona Frederikshavn, może wynik nie bedzie zbyt wysoki ale zwycięstwo gospodarzy będzie pewne. Pewność tego typu oceniałbym na 9/10.

Typ: Aalborg
-----------------------------------------------------------------------
Rodovre Mighty Bulls - Herlev Hornets
Najgorszy zespół ligi przyjezdza na lodowisko lidera tabeli. Wynik w tym meczu może byc tylko jeden - pewne i wysokie zwycięstwo gospodarzy. W tym meczu można postawic na gospodarzy ale przy kursie 1,05 ma to sens ? Na pewno nie dlatego w tym meczu wymyśliłem fajny typ i bardzo prawdopodobny a mianowicie zwycięstwo zespołu Rodovre w pierwszej tercji. Rodovre w tym sezonie na 19 spotkan wygrało 11, 5 remisowało i 3 przegrywało. Jeżeli chodzi natomiast o zwycięstwa w pierwszej tercji to Rodovre jest w tej klasyfikacji na drugiej pozycji. U siebie Rodovre po pierwszej tercji prowadziło w 9 meczach, w 5 remisowało i w 5 przegrywało. Bilans całkiem przyzwoity. Wydaje mi sie ze jutro zostanie poprawiony bo Herlev jest strasznie słabą drużyną która nie wygrała meczu od 20 spotkan !!! Jest to zdecydowanie najsłabsza drużyna ktora w tym sezonie żegna sie z AL-Bank Ligaen. Na wyjazdach Herlev tylko dwa razy wygrało - miało to miejsce na początku sezonu, 2 razy remisowało i az 15 razt przegrywało. Hornets ma strasznie słabą obrone a w ataku nie ma kim straszyc stąd takie a nie inne wyniki. W meczach wyjazdowych tylko 3 razy Herlev prowadziło po pierwszej tercji, 2 razy remisowalo i az 14 razy przegrywali po 20miutach spotkania. Ostatnie 10 spotkan Herlev to 9 porażek w pierwszej tercji i tylko jeden remis (remis padł w meczu z Herning ale tylko dlatego ze Herning grało 10 minut w osłabieniu) W dzisiejszym meczu będzie podobnie, Rodovre strzeli trzy może cztery bramki w pierwszej tercji i tą przewage będzie powiększac.Herlev w tym sezonie grało juz czterokrotnie z zespołem Rodovre i czterokrotnie po pierwszej tercji przegrywali. W pierwszym meczu kiedy grali na wyjezdzie przegrywali 2:0, w kolejnym meczu wyjaxdowym przegrywali 3:1, w trzecim meczu u siebie przegrywali 1:0 i w ostatnim spotkaniu takze u siebie po pierwszej tercji przegrywali juz 4:0. W dzisiejszym meczu zwycięscą pierwszej tercji będzie zespół Rodovre - naprawde mocno licze na ten typ. Pewnośc oceniłbym na 9/10.
Typ: Rodovre będzie zwycięscą pierwszej tercji.
Kurs: 1,50

artbinet 0

artbinet

Użytkownik
Roedovre - Frederikshavn (1m.), typ:1, kurs:1.30
Znalazłem taki typek, pierwsza drużyna rundy zasadniczej - Roedovre - podejmuje Frederikshavn, które awansowało do play-off z ostatniego, ósmego miejsca. Roedovre jest w gazie, od czterech meczy same wygrane, w tym także mecz z dzisiejszym przeciwnikiem: 19/02-08 Rodovre vs. Frederikshavn 3:1, myślę, że i tym razem Roedovre nie powinno mieć problemów.
Herning - Hvidovre (1m.) typ:1, kurs:1.30
Druga drużyna rundy zasadniczej - Herning - podejmuje Hvidovre, która awansowała do playyoff z przedostatniego miejsca. Herning na 7 ostatnich meczy wygrał 6, co oznacza, że są w dobrej formie. Hvidovre zaś od 6 meczy nie wygrało, ani razu. Myślę, że i tym razem tak się nie stanie, Herning nie może sobie pozwolić na przegraną z tak słąbym rywalem.
Zagrane w STS:
Stawka: 150 zł
Do wyjęcia: 228,15 zł

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom