>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dania - Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

Ciapekzk 143,9K

Ciapekzk

Użytkownik
2 kolejka Superligi Danii
Niektórzy lubią ligę Włoska, Hiszpańska, Angielska. Polską Ekstraklasę, a ja lubię piłkę nożna w Danii.
Od lat typuje wyniki w tej lidze. Po prostu sentyment do tego kraju.
Poprzednia kolejka to 5 trafnych na 6 + dwa dokładne wyniki.
Zobaczymy co wyjdzie mi z typów na 2 kolejkę.
Przypomnę
Jest to... takie wstępne spojrzenie na temat i bez konkretnych stawek.
Po prostu pierwsza myśl jaka mi przychodzi do głowy.

Piatek
Aarhus – Randers 1-2
remis (1-1)
AGF zdobyło jeden punkt w Hadeslev prowadzą po 40 sekundach meczu, ale generalnie nie wypadli dobrze. Randers był nie zbyt przekonujący w meczu z Velje, a jedynie nieuwaga pozwoliła im zdobyć punkt. To są derby Jutlandii Wschodniej więc nie zdziwię się jak padnie remis.

Sobota
FC Kopenhaga – Vejle 2-0 :)‼‼:eek:
Kopenhaga wygra (2-0)
FC Kopenhaga rozpoczęła sezon znakomicie, zdobywając trzy punkty w meczu z Viborgiem tworząc mnóstwo szans, ale w obronie? Średnio.
Vejle nie jest oczywiście drużyną o najwyższej jakości... jeszcze ale zagrali fajnie z Randers. Tu jednak będzie trudno o punkty, a i chyba o bramki.

Niedziela
Odense – Viborg 3-1
BTtS, remis (2-2)

OB przyjechało do Herning z defensywnym nastawieniem, a FCM samo dało im szanse na strzelanie goli i nawet wygraną. Viborg zasłużenie przegrał z FCK ale Ogólnie rzecz biorąc, VFF zagrał dobry mecz i raczej nie chciałby zaczynać od dwóch przegranych.
OB nagle są faworytami, ale Viborg ma dobrą drużynę.

Silkeborg – Frederica 0-2
Silkeborg wygra (2-0)

Silkeborg pod każdym względem, nie potrafił dorównać Brondby i zasłużenie przegrał.
Fredericia zdobyła bramkę już po minucie meczu z FCN, ale potem rzeczywistość dała o sobie znać i piłkarze z Północnej Zelandii zdobyli trzy gole. Tutaj Frederica również nie będą mieli punktów po tym meczu. Nie lubią grać na sztucznej trawie, a SIF jest mocniejszy.

FCN – Brondby 0-1
BTtS (1-2)
FC Nordsjaelland zdobyło oczekiwane trzy punkty i w pełni na nie zasłużyło, ale musi działać w tym okienku transferowym, bo na razie z tym zespołem nie widzę ich w pierwszej szóstce.
Brondby w końcu pokazał „ogień” i pokonali bezdyskusyjnie Silkeborg 3-0.
Obie drużyny przystępują do meczu z pewnością siebie, ale to Brondby ma więcej jakości.

Poniedziałek
FCM – Sonderjyske 6-2
FCM wygra (3-1)
FCM rozpoczęło mecz popełniając dwa ogromne błędy i przegrywało z OB 0-2. Potem stworzyli mnóstwo sytuacji i byli lepszą drużyną, ale zabrakło czasu na wygraną.
Sonderjyske mnie zaskoczyło. Niespodziewany początek meczu u siebie z AGF, a mimo to mają punkt. To daje pewność siebie, ale w Herning nie wygrają.
FCM jest silny. Błędy indywidualne zostaną wyeliminowane i gospodarze to wygrają.

Powodzenia :coffee: (y) ;)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1462
stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Dania / Division 1
Godzina 19:00
Spotkanie : Horsens : Kolding
Typ : Kolding over 1.5 gola
Kurs : 2.55
Bukmacher : Superbet

Początek sezonu o awans do Superligi w Dywizji 1 a mnie zainteresowało spotkanie Horsens z Kolding , w pierwszym meczu Horsens zremisowało z Aarhus 0:0 , co do Kolding to ci zanotowali komplet pkt wygrywając a Aalborg 1:0 , w poprzednim sezonie w dwumeczu dwa razy lepsze Kolding najpierw u siebie 2:0 i wyjazd 3:2 i myślę że dziś goście mogą wyjechać z Horsens z jakimś dorobkiem pkt , Horsens w tym pierwszym meczu z Aarhus zobaczyło 6 zółtek i czerwoną czyli sporo nerwowości w ich grze , a ogólnie to Horsens u siebie z Kolding ma spory problem aby zgarnąć pełną pulę dlatego liczę też n bramki a konkretnie 2 po stronie gości tak jak to miało miejce w poprzednim sezonie no i sam kurs na dwa gole gości mocno mnie kusi !

stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Dania Superliga
Godzina 18:00
Spotkanie : FC Kopenhaga : Vejle
Typ : over 2.5 gola / obie strzelą
Kurs : 2.25

No zapewne faworyt tutaj jest jeden a mianowicie FC Kopenhaga ale liczę że gości stać tutaj na bramkę , Kopenhaga w pierwszej kolejce grała wyjazd z Viborgiem i tutaj nie było lekko łatwo i przyjemnie bo wygrać wygrali 3:2 ale mocno musieli się napocić abu zgarnać pełną pulę , Vejle z kolei zremisowało u siebie z Randers 1:1 , dlaczego liczę na bramkę gości ? a no FC Kopenhaga jak wiemy gra kwalifikacje do LM i po pierwszym meczu u siebie z Dritą mają wynik 2:0 ale czeka ich za parę dni rewanż w Kosowie stąd liczę że dziś nie zagrają na 200% bo trzeba rozkładać siły i na ligę i co najważniejsze kwalifiakcje , po drugie to w czterech kolejnych meczach Vejle z Kopenhagą do Vejle z bramką liczę na może 2:1 !

stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Dania Superliga
Godzina 18:00
Spotkanie : Nordsjalland : Brondby
Typ : Nordsjalland over 1.5 gola
Kurs : 2.17

Gram w stronę gospodarzy bo Brondby zapewne bardziej będzie skupione na meczu rewanżowym kwalifikacji do LK bo sami sobie skomplikowali awans do półfinału w pierwszym meczu na Wyspach Owczych gdzie zapewne byli murowanym faworytem a tu masz HB Torshavn w 89 minucie gry doprowadziło do remisu 1:1 , fakt że w rewanżu na Brøndby Stadion (Brøndby) znowu będzie 100% faworytem ale już nie takie cuda piłka nam dostarczyła że może być róznie , ale wracając do meczu liczę że gospodarze powinni być bardziej aktywni a że mecze z Brondby dostarczają sporo emocji i bramek bo np ostatni meczu tutaj to wynik 2:2 mecz wcześniejszy też tutaj to 4:1 i że Brondby myślę że będzie myślami w następnym meczu to biorę dzis dwie bramki Nordsjalland !

Do góry Bottom