>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dane rejestracyjne

dukat 7

dukat

Użytkownik
Witam. Mam pytanie odnośnie rejestracji w Expekcie.
Mianowicie czy podczas rejestracji tzreba podać takie dane jak adres zamieszkania, data urodzenia czy numer konta bankowego?????

Z góry dziękiue za odpowiedź. :roll:

lucas 363

lucas

Administrator
Członek Załogi
czy podczas rejestracji tzreba podać takie dane jak adres zamieszkania, data urodzenia czy numer konta bankowego?????
Podajesz dane odnosnie adresu itp. bez numeru konta, ktory jednak bedziesz musial podac przy wyplacie wygranych.

dukat 7

dukat

Użytkownik
A czy takie dane, jak adres zamieszkania będą potem możliwe do zmiany?????
Tzn, jeśli się przeprowadzę, czy będe je mógł później zmienić????

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
A czy takie dane, jak adres zamieszkania będą potem możliwe do zmiany?????
Tzn, jeśli się przeprowadzę, czy będe je mógł później zmienić????

Napewno beda możliwe wysles scan dowodó i tyle ???? ale po co takie kombinacje i zloenia ????

alanas1 0

alanas1

Użytkownik
Ja mam pytanko odnoście logina i hasła, zapomniałem ich i jak teraz odzyskać swoje dane, chcę przenieść do do Expa z BAH, wyssłałem maila do suppotra i cisza.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Moze lepiej popros o zamkniecie konta i zarejstruj sie jeszcze raz.W jedynym i drugim przypadku musisz sie skontaktowac z suportem. ;)

alanas1 0

alanas1

Użytkownik
Czy wystarczy jak wyślę do nich maila? Czy usuwanie konta w Expekcie odbywa się bezproblemowo i czy nowe konto zakładam na te same dane osobiste. Dzięks za odpowiedź.

pikel 0

pikel

Użytkownik
no tak ale mogą poprosic przy wyplacie o skan dowodu osobistego w celu weryfikacji ???? i cała wygrana może pojść sie walić...

Do góry Bottom