>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dane Personalne na bwinie a dane konta bankowego !

N 0

nicekje

Użytkownik
Cześć ????
Mam kilka pytan odnośnie bwinu.

Chciałem zarejstrować konto na dane mojego brata, ponieważ on jest pełnoletni a ja mam dopiero 17 lat więc teoretycznie nie moge brać udziału w obstawianiu meczy w tym wypadku na bwinie.

Konto na które wpływałyby ewentualne wygrane byłoby zarejestrowane na mnie, lub na rodzica. I tu rodzi się moje pytanie:

Czy dane personalne użytkownika konta na bwinie muszą się pokrywać z danymi konta bankowego?

Z góry dziękuję za odpowiedź ????

typper 2

typper

Użytkownik
sprawdzają, jak zlecisz wypłatę poproszą o skan dowodu + skan karty, z której wpłacałeś kasę...

M 0

m4rian

Użytkownik
A Czy moge sie z nimi jakoś dogadać? Ja mam 17 lat.mam konto w banku, konto w BWIN planowałem założyć na mame i żeby kasa wpływała na moje konto... ????
Lub takie coś: Mam pójdzie wpłacić kase na konto gry (wiadomo &quot;na rozruch biznesu&quot; :p Żeby tam nimi obracać w bwin / bah . A później wypołacić kasę w sposób inny niż konto (czyli że przyjdzie do banku i normalnie &quot;ręcznie&quot; odbierze od pani w banku ???? ) Da radę tak?

N 0

nicekje

Użytkownik
Hmmm czyli kicha, dane muszą być te same. Chyba będę musiał zarejestrować ojca na bwinie i na jego konto grać.

Chyba, że znacie inne buki gdzie taka zasada nie obowiązuje?

M 0

m4rian

Użytkownik
Właśnie, znacie takie? Będe ogromnie wdzięczny...! a czy pieniądze muszą wpływać na konto! ? Nie może rodzić odebrać ręcznie przekazem bankowym(czy jak tam to sie nazywa...) Będe ogromnie wdzięczny za pomoc.

typper 2

typper

Użytkownik
Nie ma. Dane muszą być takie same. Nawet jak z MB wypłacasz to dane na karcie muszą się zgadzać, a to tylko portfel internetowy jest. Jest to jedno z zabezpieczeń, żeby grały osoby pełnoletnie.

M 0

m4rian

Użytkownik
OK, a moge zrobić tak że kończe za rok 18 lat i do tego czasu &quot;gromadzić kase na koncie&quot;... i wypłace w chwili ukończenia 18 lat np 2 dni po urodzinach ???? Da rade? // Napewno nie da rady odebrać tak że przekaz przyjdzie do banku a nie na konto i będzie adresowany do mamy i konto BAH będzie też na nią... ?!

K 76

karlos83

Użytkownik
Rece opadaja. Jak zrobisz tak jak napisales to buk zabierze Ci kase przy probie wyplaty bo liczy sie data zalozenia konta. Zaloz konto na mame/tate daj im pieniadze, ktore oni wplaca na konto buka ze swojego konta bankowego i masz po problemie, bedziesz wyplacac na ich konto a oni beda przekazywac pieniadze Tobie.

Do góry Bottom