>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dane osobowe

Status
Zamknięty.
T 0

toyotan

Użytkownik
Witam. Planuję dokonać pierwszej wypłaty z zakładów bukmacherskich. Na moim koncie uzbierała się dość ciekawa sumka, a przy pierwszej wypłacie muszę przesłać skan dowodu osobistego.

Żeby grać na stronie podałem zły miesiąc urodzenia, tak aby było wiadomo, że mam już skończone 18 lat. Tak naprawdę kończę 18 lat za kilka miesięcy. Czy w takiej sytuacji muszę czekać na wyrobienie dowodu czy mogę powołać się na dowód rodzica, za jego upoważnieniem?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Zablokują Ci konto i wszystkie środki przepadną.
Według regulaminu bukmachera obstawiać może osoba pełnoletnia.
Dowód rodzica Ci nic nie pomoże.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Klient oświadcza żema przynajmniej osiemnaście (18) lat lub tyle ile, zgodnie z prawem obowiązującym na obszarze, w którym Klient znajduje się podczas korzystania z Witryny, jest niezbędne do korzystania z Usług, w zależności która liczba jest wyższa. Klient jest świadomy, że Usługi świadczone przez Betclic nie są odpowiednie dla osób nieletnich oraz nie będzie udzielać pomocy nieletniemu przy zakładaniu lub korzystaniu z Konta;

Betlic ma prawo do usunięcia konta ze skutkiem natychmiastowym i zachowanie wszystkich środków na rachunku w przypadku, gdy istnieje uzasadnione podejrzenie oszustwa w tym, ale nie wyłącznie, udzielania fałszywych danych osobowych, fałszowanie, modyfikowanie lub kradzież tożsamości lub dokumentów finansowych lub rejestracji wielu kont.
Nic już nie zrobisz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom