>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

dam 10zł za pomoc!! kto zna dobrze bwin?

L 0

lukasssss

Użytkownik
Witam wszystkich na forum!
Mam dość nietypowy problem. Zapewne wyda Wam się dziwne, no ale różne dziwy chodzą po świecie ????
Do rzeczy:
Założyłem się z kuzynem o dość nietypowy zakład. Wmawiał mi ciągle, że potrafi ukryć środki na bwin nie wypłacając ich, tak aby stan konta był niemalże zerowy. Ku memu zaskoczeniu wchodząc dzisiaj na konto, zauważyłem że udało mu się to.
Aby wygrać, muszę teraz znaleźć moje pieniądze.
Pytanie do Was:
Gdzie mogą być?
Jeśli ktoś mi pomoże i wygram zakład, odpalę dyszkę na dowolne konto bankowe od wygranej z zakładu
Na znalezienie mam czas do jutra wieczorem. Oczywiście jeśli nie znajdę, on mi zwróci pieniądze a ja przegram zakład ;/
Sprawdzałem już w &#39;operacje na koncie&#39; oraz wplaty i wyplaty. Nigdzie nie ma. Ślad zaginął po $. Może ktoś będzie w stanie mi pomóc?

L 0

lukasssss

Użytkownik
dzieki Panowie, ale jak moge stamtąd wybrać pieniądze?
szczególnie że wchodząc na operacje na koncie -&gt; poker transations to nic takiego nie pisze żeby były tam przelane jakiekolwiek pieniądze. chyba nie musze instalować gry na komputerze?
prawde mówiąc akurat na tym dziale i casinie sie całkowicie nie znam
co do zapłaty, jest to forma zachęty z racji tego, że jeśli nie znajdę gdzie są ukryte stracę trochę pieniędzy

L 0

lukasssss

Użytkownik
na razie mam problemy z komputerem i nie mam jeszcze gg zainstalowanego. jak masz jakieś pomysły to podaj tu. kuzyn dzięki Bogu dał się namówić aby dać mi więcej czasu ????
pomoże mi teraz ktoś, jak mam wypłacić pieniądze z pokera na normalne konto? bo ja w tym zielony ????

Do góry Bottom