>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DAFABET ŚMIECIE

S 0

swiderek83

Użytkownik
Witam chciałbym przestrzec przed złodziejami którzy okradają Polaków mianowiscie sukinsynami dafabet.
Obróciłęm bonus a te śmiecie napisały mi coś takiego:
Szanowny Panie,
W związku z wykryciem na Pana koncie nieprawidłowości związanych z korzystaniem z bonusów, podjęliśmy decyzję iż wygrane oraz bonus zostają usunięte z Pana konta. Środki, którymi Pan obecnie dysponuje, to Pana wpłacony depozyt.
Z poważaniem,
Dział Bezpieczeństwa, Dafabet
NIe podając zadnego powodu, konto miałem tam jedno z jednego urządzenia i IP. Naprawdę chyba nie zostanie nic innego jak gra w fortunie ponieważ tam chociaż nas nie okradną. Wie ktoś gdzie można na nich napisać skargę??

tyksiol 3,4K

tyksiol

Użytkownik
Witam chciałbym przestrzec przed złodziejami którzy okradają Polaków mianowiscie sukinsynami dafabet.
Obróciłęm bonus a te śmiecie napisały mi coś takiego:
Szanowny Panie,
W związku z wykryciem na Pana koncie nieprawidłowości związanych z korzystaniem z bonusów, podjęliśmy decyzję iż wygrane oraz bonus zostają usunięte z Pana konta. Środki, którymi Pan obecnie dysponuje, to Pana wpłacony depozyt.
Z poważaniem,
Dział Bezpieczeństwa, Dafabet
NIe podając zadnego powodu, konto miałem tam jedno z jednego urządzenia i IP. Naprawdę chyba nie zostanie nic innego jak gra w fortunie ponieważ tam chociaż nas nie okradną. Wie ktoś gdzie można na nich napisać skargę??
Dziwne,ja wplacilem obrocilem wyplacilem , bezproblemowo czyli widocznie musiales cos odjebac ... polecam betrally

S 0

swiderek83

Użytkownik
Widocznie jednak nie, a betrally to jest zenada, marne kursy i bonus praktycznie nie do obrotu
Sorry za post jeden pod drugim, ale po prostu odjebac moglem tyle, że trafiłem każdy zakład i to mogło być problemem, wiadomo, że takie powstają gdy Polak wygra za wiele

A 861

amigo007

Użytkownik
Ja też obracałem ich bonus, i średnio wyższą kwotę wypłacili po weryfikacji błyskawicznie. Wolno wiedzieć jak dużo ugrałeś? Co i jak obstawiałeś? Może kombinowałeś z z zakładami przedmeczowymi, i kontrowałeś na live przeciwstawne typy?

S 0

swiderek83

Użytkownik
Mam jeszcze podejrzenie jak teraz patrzę, ż emogło chodzic o to , że mamy do obrotu 2,400 a po depozycie wskazuje sume do obrotu 1200...Po obrocie na ta sumę było w obrocie juz 0 i mozna było wyplacic srodki ale to ich wina i ich błąd więc powinni przywrocic i zebym mogl kontynuowac obrot

A 861

amigo007

Użytkownik
A rzeczywiście, też to kojarzę przy ostatnim bonusie. Też miałem 1200zł do obrotu. Akurat bonus wtopiłem, więc mnie wypłata nie dotyczyła. Jeśli za to ci skonfiskowali wygrane, to bardzo nieładnie z ich strony. To ich błąd, i co najwyżej powinni uniemożliwić wypłatę. Ale nie usuwać wygranych. Spróbuj się dogadać, żeby przywrócili bonus. I pozwolili kontynuować obrót.

G 0

gonczi1986

Użytkownik
Nie ma za co ja miałem podobną sytuację z tym że obróciłem ledwie grosze ponad depozyt więc powiedziałem na czacie co o nich myslę i zakończyłem gre tam. Postu bts nie bd komentował, nie ma osoby tutaj podejrzewam, która by nie kombinowała z bonusami kiedyś(konta chociazby na mame, panne, dziadka, psa). I nie ma w tym nic dziwnego, bukmacher to wróg, rywalizujemy z nim o pieniadze. Ci zaś bardzo czesto nie moga pogodzic sie z porażką, uciekajac się do frajerskich zagrywek jak kasowanie wygranych po wysłaniu roznych dokumentów(ciekawe czy w razie zakladow przegranych by mieli hopnor zwrocic depozyt buahahaha) NIe polecam gry u nich co do dochodzenia swoich racji bd ciezko bo to licencja curacao

Do góry Bottom