>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Da się wypłacić kasę z buka nie mając skończone 18 lat?

Status
Zamknięty.
W 0

wojtek1999

Użytkownik
Witam chciałbym zacząć obstawiać mecze u buków przez internet, lecz jest jeden problem , a mianowicie 18lat kończę dopiero za pół roku . Do teraz mecze obstawiałem w punkcie sts lecz został on zamknięty . Czy jest jakiś buk u którego nie trzeba potwierdzać wieku podczas wypłaty ? Lub czy zakladając skrilla mogę to jakoś ominąć ? :-(

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Masz pół roku, żeby wypracować sobie strategię ;)
Dokładnie. Kilka miesięcy szybko zleci.

Bywały już takie sytuacje, że niepełnoletni wygrali co nieco u internetowych buków i potem nie mogli tego wypłacić (bo jak?).

Liczenie na brak weryfikacji to igranie z ogniem.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam chciałbym zacząć obstawiać mecze u buków przez internet, lecz jest jeden problem , a mianowicie 18lat kończę dopiero za pół roku . Do teraz mecze obstawiałem w punkcie sts lecz został on zamknięty . Czy jest jakiś buk u którego nie trzeba potwierdzać wieku podczas wypłaty ? Lub czy zakladając skrilla mogę to jakoś ominąć ? :-(
Swego czasu BAH nie sprawdzał swoich graczy zbyt często, obecnie nie wiem jak to wygląda jednak to mocno ryzykowna strategi wobeec tego przeczekałbym te pół roku.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Swego czasu BaH nie sprawdzał swoich graczy zbyt często, obecnie nie wiem jak to wygląda jednak to mocno ryzykowna strategi wobeec tego przeczekałbym te pół roku.
Zakłady sportowe są dla pełnoletnich osób. Nie namawiaj do łamania prawa.
Załóż konto za pół roku.
Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom