>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

D900i vs. 6300 lub inne propozycje

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Witam wszystkich. Mam do was małą prośbę. Niedługo będę wymieniał mój stary, zasłużony SE K700i i w drodze eliminacji zostały mi dwa telefony :
*Samsung D900i
*Nokia 6300
jak myślicie, który powinienem wybrać, lub może macie inne propozycje co do telefonów w podobnym przedziale cenowym :?:
Dodam że zależy mi na dobrej jakości zdjęciach i głośnych głośniczkach żeby można było spokojnie muzyki słuchać a nie jak w moim starym telefonie gdzie wszystko go zagłuszało.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja tam dużej &quot;wiedzy&quot; jeśli chodzi o telefony nie mam, ale niedługo również bd przymierzał się do zmiany aparatu ????
Z dwóch modeli wybrałbym chyba jednak Samsunga. Z prostego powodu - aparat 3,2 to już naprawdę coś przydatnego, bardzo dobra jakość. Za Nokią przemawia jedynie marka i fajny duży wyświetlacz.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Dzięki sawas za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, jeśli ktoś coś wie to proszę na nie odpowiedzieć oraz jak da radę to również doradzić w problemie z pierwszego postu ????
Czy w Samsungu D900i przy robieniu zdjęć można wyłączyć dźwięk aparatu ? Bo w moim SE nie można i jest to bardzo denerwujące.

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Jaki masz SE, że nie możesz wyłączyć dźwięku podczas robienia fotki ? W każdym SE jezeli wyciszysz telefon, to nie będzie słychać niczego przy robieniu zdjęcia. Chyba, że masz telefon z ERY, to wtedy oni namieszali w sofcie i niestety nawet wyciszenie nie pomoże...

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Mam SE k700i właśnie z Ery i nie da rady niestety :/ No i po dwóch latach wszystko się wyjaśniło ????
Tego Samsunga też będę miał z Ery to będzie można wyciszyć normalnie ?

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Mam SE k700i właśnie z Ery i nie da rady niestety :/ No i po dwóch latach wszystko się wyjaśniło ????
Tego Samsunga też będę miał z Ery to będzie można wyciszyć normalnie ?
ERA miesza w softach w każdym sprzedawanym telefonie, ale czy w Samsungu nie będzie można wyciszyć dźwięku który występuje przy robieniu zdjęcia to Ci nie powiem. Wiem tylko tyle, ze w SE z ERY nie mozna.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
No to pozostaje tylko nadzieja ????
Zacząłem też myśleć o Nokii 6280 ale tak jak Benek mówi, aparat 3.2 to fajna sprawa ????

Do góry Bottom