>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dżordżo typuje, każdy zyskuje!

Status
Zamknięty.
dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
Witam wszystkich! ????​
Długo przyglądałem się różnym tematom, więc postanowiłem także założyć i swój. Typować będę ogólnie wszystko, nieraz znajdą się także analizy.
Marzeniem jest dostać się do VIP Typów, a celem wyjść z tego wszystkiego na ✅. Statystyki prowadzone będą w miarę systematycznie. Gram w Betclicu. Będę się starał by ten temat wyglądał w miarę przejrzyście, komentarze w temacie mile widziane. Na początek to wszystko. ;)

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
Zapomniałem dodać, że zaczynam z kwotą 50,00zł. Oby później było więcej. ;)
Na dzisiejszą noc proponuję coś z 2 ligi brazylijskiej:

KUPON #1

⚽Portuguesa - Sao Caetano | typ: 1 @ 1,40
⚽Americana Futebol - Gremio Barueri | typ: 1 @ 1,50
AKO: 2,1
Stawka: 10,00zł
Możliwa wygrana: 21,00zł

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
Postanowiłem zagrać jeszcze na WNBA, ostatnio ładnie wchodziło, zobaczymy jak to będzie gdy typ podany będzie w temacie ;).
KUPON #2
???? Indiana Fever
- Phoenix Mercury | typ: 1 @ 1,50
???? Connecticut Suns - Los Angeles Sparks | typ: 1 @ 1,38
AKO: 2,07
Możliwa wygrana: 20,70zł

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #1

⚽Portuguesa - Sao Caetano | typ: 1 @ 1,40 ✅
⚽Americana Futebol - Gremio Barueri | typ: 1 @ 1,50 ✅
AKO: 2,1
Możliwa wygrana: 21,00zł ✅✅✅
KUPON #2

???? Indiana Fever
- Phoenix Mercury | typ: 1 @ 1,50 ✅
???? Connecticut Suns - Los Angeles Sparks | typ: 1 @ 1,38 ✅
AKO: 2,07
Możliwa wygrana: 20,70zł
✅✅✅
Noc po mojej myśli, temat ładnie otwarty. Mam nadzieję, że po następnych typach dalej będzie tu tak zielono :grin:
Stan konta: 71,70zł :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +2
dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #3
⚽ Myllykosken Pallo-47 - HJK Helsinki (-1) | typ: 2 @ 2,35
⚽ Inter Turku (-1) - Kuopio | typ: 1 @ 2,35
AKO: 5,52
Stawka: 11,70zł
Możliwa wygrana: 64,58zł

Chciałem postawić coś z Wimbledonu, lecz po ostatnich nieudanych typach wydaje mi się, że w każdym meczu może paść jakaś niespodzianka. :grin:Wybrałem więc ligę fińską, przyglądnąłem się tabeli i ostatnim wynikom. Wyraźnie widać, że jeżeli HJK i Turku wygrywają mecz (a wygrają) to robią to różnicą przynajmniej dwóch bramek. Kupon troszkę ryzykowny, ale żeby wygrać trzeba grać. :grin::cool: Powodzenia!;)

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #4
:siata:polska
- Brazylia | typ: 1 @ 2,9
Możliwa wygrana: 29,00zł
KUPON #5
:siata:Francja (-1,5)- Korea | typ: 1 @ 1,55
:siata:Włochy - Kuba | typ: over 185,5 @ 1,85
AKO: 2,87
Stawka: 15,00zł
Możliwa wygrana: 43,05zł

2 kupony na dzisiejszą Ligę Światową. Jeden patriotyczny na Polaków, myślę, że w tych dwóch meczach chociaż raz powinni wygrać. Jeśli nie wygrają dziś to jutro także postawie na Biało-Czerwonych, jak wygrają to jutro ten mecz odpuszczam.
Francja pewnie nie chce zakończyć ligi na ostatnim miejscu w grupie, więc musi wygrać oba mecze za 3 pkty, więc przed tie breakiem. Dziś powinno im się to udać. Kuba ostatnio w bardzo dobrej formie, mecz powinien być wyrównany, jednego seta Włochom na pewno urwą, a to już by mogło wystarczyć by over punktowy wszedł.
Teraz nie pozostaje nic, tylko czekać na mecz Polaków i kibicować im by w końcu udało się pokonać zespół Canarinhos.

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #3

⚽ Myllykosken Pallo-47 - HJK Helsinki (-1) | typ: 2 @ 2,35 ⛔
⚽ Inter Turku (-1) - Kuopio | typ: 1 @ 2,35 ⛔
AKO: 5,52
Stawka: 11,70zł
Możliwa wygrana: 64,58zł
⛔⛔⛔
No może spodziewałem się wygranych jednym golem, ale remis Turku 4:4?? ????

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #5

:siata:Francja (-1,5)- Korea | typ: 1 @ 1,55 ✅
:siata:Włochy - Kuba | typ: over 185,5 @ 1,85 ⛔
AKO: 2,87
Możliwa wygrana: 43,05zł
⛔⛔⛔
Francuzi co prawda, 3:1, ale łatwo uporali się z Koreą. Nie mogę natomiast wybaczyć Kubańczykom tych 4 punktów przewagi... Szkoda, szkoda...

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #7
⚽ Spartak Trnava - Zeta Golubovci | typ: 1 @ 1,35
⚽ Fulham - Runavik | typ: over 2,5 @ 1,20
⚽ Rad Belgrad - Red Penne | typ: over 2,5 @ 1,25
⚽ Santa Coloma - Paks | typ: 2 @ 1,30
AKO: 2,63
Stawka: 20,00zł
Możliwa wygrana: 52,60zł

Spartak gra u siebie z mało znaną ekipą Zeta Golubovci. Spartak, co prawda szczęśliwie, awansował do rozgrywek Ligi Europejskiej i po nieudanym sezonie pewnie będzie chciał poprawić swój wizerunek, właśnie występami w LE. Ma szansę to zrobić, bo w I rundzie trafił na 4 drużynę bardzo słabej Czarnogórskiej ligi. Trnava gładko powinna pokonać Zetę, aby mieć komfort psychiczny przed rewanżowym meczem.
Fulham - dobrze nam znana drużyna z ligi angielskiej podejmie u siebie zespół Runavik. Ligi Wysp Owczych, z których jest Runavik, są raczej ligami amatorskimi, nie ma co ich porównywać do pełnoprofesjonalnych lig i drużyn angielskich. Runavik po prostu nie ma szans z Fulham, które w lidze pokonywało już o wiele lepsze ekipy niż ta z Wysp Owczych. Nie widzę tu innej opcji niż kilkubramkowe zwycięstwo Anglików.
To samo z meczem Rad Belgrad - Red Penne. Drużyna gości to amatorzy. Serbowie będą debiutować w rozgrywkach ligi europejskiej, ale jak kończą swoją serbską ligę w czubie tabeli, to muszą sobie poradzić z drużyną z San Marino. Tak jak w meczu Fulham, przewiduję tu over 2,5.
Ostatni mecz na tym kuponie to Santa Coloma - Paks. Wicemistrzowie Węgier podejmą na wyjeździe drużynę z Andory. W Andorze piłka nożna także stoi jeszcze na amatorskim poziomie, więc dla nich nawet ta I runda jest przygodą. Kurs na Paksi godny uwagi. Węgry a Andora to różnica kilku klas, więc ekipa Paksi nie powinna mieć większych problemów z pokonaniem Santa Coloma.

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #7

⚽ Spartak Trnava - Zeta Golubovci | typ: 1 @ 1,35 ✅
⚽ Fulham - Runavik | typ: over 2,5 @ 1,20 ✅
⚽ Rad Belgrad - Red Penne | typ: over 2,5 @ 1,25 ✅ (12 minut meczu i sprawa załatwiona :smile ????
⚽ Santa Coloma - Paks | typ: 2 @ 1,30 ✅

AKO: 2,63

Stawka: 20,00zł
Możliwa wygrana: 52,60zł ✅✅✅

Po pierwszej połowie ostatniego meczu czyli Fulham - Runavik, bałem się o ten over, ale jest 75 minuta meczu i 3:0 dla zespołu z Anglii. Tak więc wszystko ładnie, na zielono! :cool:
Stan konta: 52,60zł

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #8
⚽ Coritiba - Ceara | typ: under 2,5 @ 2,1
⚽ Fluminense - Atletica Paranaense | typ: under 2,5 @ 1,9
⚽ Meksyk U17 - Panama U17 | typ: 1 @ 1,25
AKO: 4,99
Stawka: 7,60zł
Możliwa wygrana: 37,92zł

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #9

⚽ Japonia K.
- Meksyk K. | typ: 1 @ 1,55 ✅
⚽ Nowa Zelandia K. - Anglia K. | typ: 2 @ 1,3 ✅ (z 1:0 na 1:2, pięknie ;))
⚽ Capital City FC - North York Astors | typ: 1 @ 1,3 ✅
AKO: 2,62
Stawka: 10zł
Możliwa wygrana: 26,20zł
✅✅✅
W tym kuponie przestraszyła mnie Anglia, lecz w 2 połowie zrozumiała, że jeśli nie wygra to będzie miała bardzo ciężką sytuacje w grupie i zrobiła swoje.

KUPON #10

:siata: Francja (-1,5) - Korea | typ: 1 @ 1,5 ✅
:siata: Włochy - Kuba (+1,5) | typ: 2 @ 1,6 ✅
AKO: 2,4
Możliwa wygrana: 36,00zł
✅✅✅
Kupon 10 wszedł jak po maśle, 3:0 dla Francji, 3:0 dla Kuby, bardzo ładnie! ????
Stan konta: 82,20zł
Za chwilę zrobię statystykę po 10 kuponach.

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
Podsumowanie kuponów od #1 do #10:
Typy:
- podane: 24
- trafione: 17
- nietrafione: 7
Kupony:
- podane: 10
- trafione: 5
- nietrafione: 5
Suma stawek: 124,30zł
Suma wygranych: 156,50zł
ZYSK/STRATA: ✅32,20zł
YIELD: + 25,91%

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
KUPON #11
⚽ Argentyna (-1)
- Boliwia | typ: 1 @ 1,30
:siata: USA (-16,5 pkt) - Portoryko | typ: 1 @ 1,85
AKO: 2,41
Stawka: 22,20zł
Możliwa wygrana: 53,50zł
Argentyna jak wiadomo jest organizatorem rozpoczynających się już za chwilę Mistrzostw Ameryki Południowej - Copa America. Dziś Argentyna zagra z Boliwią, drużyna naszpikowana gwiazdami na pewno będzie chciała dobrze wejść w ten turniej i pokazać swojej publiczności, że czuje się bardzo dobrze. Ma na to duże szanse, ponieważ gra z najsłabszym zespołem mistrzostw jakim jest właśnie Boliwia. Wielkiego strzelania argentyńczycy może sobie nie urządzą by oszczędzać siły przed długim turniejem, ale wygrać różnicą dwóch bramek nie powinni mieć problemu.
W tej edycji Ligi Światowej Stany Zjednoczone potrafiły pokonać na własnym terenie samą Brazylię. Po przegranym meczu z Polską na drugi dzień także zrewanżowali się naszym zawodnikom, a można powiedzieć, że graliśmy u siebie. Portoryko w swoim inauguracyjnym występie w LŚ nie zdobyli jeszcze punktu i na to się nie zanosi. Do tego typu zachęciło mnie to, że USA może stracić nawet seta, którego z Portorykańczykami stracili Polacy. Gdyby USA przegrało jednego seta, jest nawet większa szansa, żeby typ wszedł. Mecze amerykanów z debiutantami Ligi Światowej będą dla gospodarzy meczami rozgrzewkowymi przed Final Eight. Warto zwrócić uwagę na tabelę, w której USA znajduje się jeszcze na 3 pozycji, więc takiej, która nie daje jeszcze awansu do finałowego turnieju. W dzisiejszym meczu amerykanie będą się starali wygrać gładko, jak najszybciej, by po prostu zapewnić już sobie start w rozpoczynającym się w Polsce Final Eight. Na jakąkolwiek niespodziankę, którą może być nawet zdobycie seta przez Portoryko, możemy więc liczyć co najwyżej w meczu nr 2.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom