Witam wszystkich ????
Po kilku miesiącach, albo już nawet latach zabawy z bukmacherką, zebraniu już odpowiedniego doświadczenia, osiągnieciu w końcu pozytywnych wyników przez dwa kolejne miesiące postanowiłem się zabrać za dzielenie się tym co wymyśliłem z innymi.
Plan jest taki - startuje z pułapu załóżmy 50j i gram płaską stawką po 10j. W przypadku podwojenia początkowej puli podwajam także stawkę (tak samo w drugą stronę)
Do tego cotygodniowe podsumowanie no i niech mi buk lekkim będzie.
Cel 1000j
A co z tego wyjdzie to zobaczymy ????
Na początek typ:
Judd Trump vs Stephen Maguire
Trump -1.5
kurs 1.72 bet 365
stawka 10j
-10j
------------------------------------
Zyskałeś dzięki mojemu typowi - podziękuj to motywuje!
"Bukmacherka to czysty zysk - jak siądzie typ to wygrywasz pieniądze, jak nie trafisz to wygrywasz doświadczenie."
Po kilku miesiącach, albo już nawet latach zabawy z bukmacherką, zebraniu już odpowiedniego doświadczenia, osiągnieciu w końcu pozytywnych wyników przez dwa kolejne miesiące postanowiłem się zabrać za dzielenie się tym co wymyśliłem z innymi.
Plan jest taki - startuje z pułapu załóżmy 50j i gram płaską stawką po 10j. W przypadku podwojenia początkowej puli podwajam także stawkę (tak samo w drugą stronę)
Do tego cotygodniowe podsumowanie no i niech mi buk lekkim będzie.
Cel 1000j
A co z tego wyjdzie to zobaczymy ????
Na początek typ:
Judd Trump vs Stephen Maguire
Trump -1.5
kurs 1.72 bet 365
stawka 10j
-10j
------------------------------------
Zyskałeś dzięki mojemu typowi - podziękuj to motywuje!
"Bukmacherka to czysty zysk - jak siądzie typ to wygrywasz pieniądze, jak nie trafisz to wygrywasz doświadczenie."