>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czysty grosz by Ses

ses 0

ses

Użytkownik
Witam serdecznie chciałbym się podzielić tym co wyrabiam z pieniędzmi :grin:
Tak więc zaczynamy
Swansea City vs Norwich City 1. ⛔
Kurs; 1.78 Bwin. Stawka; 10zł
Real Valladolid vs Real Madryt 2. ✅
Kurs; 1.30 Bwin. Stawka; 100zł
Sunderland vs Chelsea 2. ✅
Kurs; 1.70 Bwin. Stawka; 10zł
Mons vs Anderlecht 2. ✅
Kurs; 1.65 Bwin. Stawka; 10zł
Wygląda to pewnie, małe profity lecz solidne, taką też zasadę preferuję. Swansea jeśli tylko zaprezentuje poziom na którym grają u siebie to wygrają bez problemu. Chelsea nie grała powalająco w lidze jednak jeśli wykorzystają w tym meczu nadarzające się okazje wygrają pewnie różnicą dwóch bramek. Na koniec mający piękną serie zwycięstw, Anderlecht wybierze się do Mons które z lepszymi rywalami nie radzi sobie mimo gry na własnym boisku tak więc pretendent do mistrza Belgi powinien sobie poradzić.

ses 0

ses

Użytkownik
Atl.Madrid vs La Coruna 1. ✅
Fenerbahce vs Istanbul B.B. 1. ✅
Kurs; 1.65 Bwin. Stawka; 15zł
Marseille vs Lorient 1. ⛔
Rapid Vienna vs Innsbruck 1. ✅
Kurs; 1.96 Bwin. Stawka; 10zł
Typy w parach za wygrane.Mam nadzieje że fajnie to zagra choć nie jestem przekonany w 100 % co do Fenerbahce.

Atl.Madryt moim zdaniem w tym sezonie może być drugą siłą w Hiszpanii, Falcao ukąsi w tym meczu.Marseille zagrało rezerwami w Lidze Europejskiej tak więc poważnie myślą o Ligue i walce o tytuł.Fenerbahce i Rapid to typy bez pokrycia, o ich wyborze zadecydował kurs i prawdopodobieństwo. ????
Miałem dylemat z tym meczem jednak ostatecznie go dodaje.Pieniądz musi być w ruchu :grin:

St.Etienne vs Lyon Over 1.5
Kurs; 1.28 Bwin. Stawka; 100zł
Obydwie ekipy są nastawione ofensywie, na zdobywanie bramek.Moim zdaniem w tym meczu padną 3 bramki.

Do góry Bottom