>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Czysto teoretyczna sytuacja

U 0

uzytkownik-81414

Użytkownik
Witam. Wczoraj naszła mnie pewna myśl. Z pewnością wielu ludzi utrzymuje się z zakładów bukmacherskich, nie koniecznie grają oni online, lecz przyjmijmy czysto teoretycznie, że :

Obywatel polski, tylko i wyłącznie polskie obywatelstwo, pełnoletni, zakłada konto na betsson. Po pewnym czasie na koncie zbiera sumę 5 cyfrową. Wypłata takiej kwoty nie wchodzi w grę do kont polskich. Jak i czy możliwe jest odprowadzenie podatku z tego tytułu np. na malcie ? Pytanie czysto teoretyczne, po prostu interesuje mnie jak te firmy bukmacherskie zamierzają funkcjonować, skoro pieniądze od nich są praktycznie nielegalne, gdyż nieodprowadzony zostaje podatek. Jak postąpili byście na miejscu takiego Kowalskiego, który ugrał 6 cyfr na betssonie i chce w pełni posługiwać się tymi pieniędzmi w polsce ?

U 0

uzytkownik-81414

Użytkownik
Wyobrażasz sobie żeby nasz model wypłacił 6 cyfrową kwotę z bankomatu ? Swoją drogą, w nieskończoność nie możesz wypłacać. Wypłaci 10 kawałków, wypłaci 30 kawałków i w końcu US wkracza do akcji. i bęc.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Naprawdę najpierw zdobądź 5 cyfrową kwotę a później zakładaj takie tematy???? Już wielu tu takich było co pytali czy nie będą mieć problemów jak wygrają miliony,a dzisiaj zakładają nowe tematy z coraz to nowymi systemami z których i tak nic nie mają.

U 0

uzytkownik-81414

Użytkownik
Sympatyczny kolego, ja wcale nie mówię o sobie. Daję tylko czysto teoretyczny przykład. Nie mogę uzyskać odpowiedzi prawnej ? Czytaj ze zrozumieniem, rozumiem, że poniosły Cię emocje i musiałeś napisać to co przyszło Ci akurat do głowy. Na drugi raz się powstrzymaj albo skup się bardziej nad treścią tematu.

M 135

mhm

Użytkownik
zainwestuj w prawnika jak masz wyciagac takie kwoty. Nikt ci tu nie powie co zrobic bo ci co zarabiaja duze kwoty a) nie odwiedzaja forum b) nie udizelaja takich informacji.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Sympatyczny kolego, ja wcale nie mówię o sobie. Daję tylko czysto teoretyczny przykład. Nie mogę uzyskać odpowiedzi prawnej ? Czytaj ze zrozumieniem, rozumiem, że poniosły Cię emocje i musiałeś napisać to co przyszło Ci akurat do głowy. Na drugi raz się powstrzymaj albo skup się bardziej nad treścią tematu.
Wybacz,ale jestem przeczulony jeśli chodzi o posty ludzi którzy sobie tylko dywagują nad tym co zrobią JAK JUŻ wygrają.Tak jak dobrze kolega mhm napisał - ludzie wygrywający naprawdę duże kwoty nie będą tutaj udzielać porad.A ja na Twoim miejscu szukałbym odpowiedzi już bardziej na forum prawniczym niż bukmacherskim,ale to tylko luźna sugestia.

U 0

uzytkownik-81414

Użytkownik
No ok, w sumie przypuszczałem taką odpowiedź. Niestety nie mam z tym problemu, więc mogę spać spokojnie XD dzięki za odpowiedź, po prostu względnie ciekawi mnie rozwiązanie ludzi, którzy mogą z tego żyć.

Do góry Bottom