>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy zakłady pojedyncze w STS muszą być na osobnych kuponach....????

lama94 41

lama94

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie....postanowiłem dołączyć do grona użytkowników tego forum.Zaczynam dopiero moją przygodę z typowaniem.Nasuwa mi się jedno pytanie,gdy chcę np. obstawić w STS 4 spotkania i mają to być zakłady pojedyncze ,to czy muszę je mieć na osobnych kuponach ???czy mam powiedzieć pani w STS ,że chcę ,aby były to zakłady pojedyncze i ona wydrukuje na jednym kuponie wszystko....z góry dziękuje za odpowiedz,pozdrawiam

milenium 15

milenium

Użytkownik
Jeśli na jednym kuponie wstawisz więcej niż jeden to już nie jest pojedynczy. Zapewne rozchodzi się o numeracje kuponów a Ty chciałbyś tak jak w totolotku gdzie kilka kuponów masz wydrukowane na jednym papierku. Grałem kiedyś w stsie i z tego co pamiętam zawsze drukowany był osobny kupon (to samo w milenium).

ted 12,8K

ted

Forum VIP
musisz powiedzieć że chcesz zagrać jako pojedyncze zakłady, ale możesz to mieć na 1 kartce, najlepiej każdy oddzielony osobną kreską albo przy każdym stawkę dopisaną

lama94 41

lama94

Użytkownik
ok,wielkie dzięki a orientujecie się ile trzeba meczy obstawić ,aby był już zakład akumulacyjny i aby stawka była mnożona....????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
no pomyśl ???? zakład akumulowany jest już od 2 typów,
1 typ to singiel i nie ma go jak pomnożyć

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ale sprawdź też, czy nie możesz zagrać tych 4 zdarzeń tylko 1 zakładem: systemowym 1z4 ( wieki nie byłem w STS ale wiem , że np. u konkurencji w Totolotku są systemy np. 1z3 czy 1z4 ) .

Do góry Bottom