>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

czy warto tak grać single po 50zl

A 0

amator52

Użytkownik
Czy warto grać single np po 50 lub 100 zl?
I drugie pytanie czy warto obstawiać medalne mecze np teraz ms w pilce noznej czy lepiej jakies nieznane ligi piłkarskie?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czy warto grać single np po 50 lub 100 zl? I drugie pytanie czy warto obstawiać medalne mecze np teraz ms w pilce noznej czy lepiej jakies nieznane ligi piłkarskie?
Nie ma na to jednej właściwej odpowiedzi. Musisz próbowac i samemu ocenić. Jeden Ci powie, ze sie opłaca grać single za 100 a drudzy, ze nie.
co do m.św. i jak to nazwałeś medialne imprezy tego typu moje zdanie jest takie,że warto, bo reguła jest taka, że ci najlepsi wkładają najwięcej sił i mobilizacji w tego typu imprezy, co nie oznacza, że nie ma niespodzianek. A ligi mniej znane to po protu trzeba się na nich znac i wtedy pewnie opłaca się to tak samo.

I 21

inwestujwsport

Użytkownik
Dokładnie. Jak wiesz co stawiać (nie grasz na pałę co popadnie) to single są wg. mnie najlepszym sposobem na wygrywanie. Ale ja jestem nieobiektywny. Ktoś inny może Ci powiedzieć, że tylko na progresji da się zbić fortunę. Polecałbym Ci na sam początek wyrobienie w sobie umiejętności wyszukiwania valuebetów. Później sam się określisz czy chcesz grać singlami, deblami, płaską stawką czy progresją. Podziel kapitał na 100 częsci i graj każdy valuebet za jedną taką część. Doświadczenie i skuteczność przyjdą z czasem ( pod warunkiem, że masz stabilną konstrukcję psychiczną). ????

M 53

marekz

Użytkownik
Jeśli chcesz grać single, to graj surebety 100, albo 166.
Najlepiej na koncie z dużym minusem.
Grając tak, masz 100% lub 166% skuteczności.

Do góry Bottom