>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

czy warto...k550i

R 0

robert-20790

Użytkownik
Witam, zamówiłem w orange telefon Sony e k550i. Jeżeli ktoś z Was posiada taki telefon to proszę o opinie. Moze najpierw powinienem bardziej się zorientować co kupuję a później kupić. No ale.. zawsze mozna powiedziec gon sie nei chce go :p

Następcą tego telefonu stał się k750i bodajże. Jednak wygląd tego następcy nie przypadł mi do oka, jednak jest to kwestia gustu, jednemu się podoba drugiemu nie.
Na pewno 750 posiada lepszy wbudowany aparta bo az 3,4 pixy. 550 posiada 2 pisxy a w rzeczywistosci 1.8 Rowniez pewnie 750 ma mniej...

Co o nim sądzicie ?

cineck 45

cineck

Użytkownik
Gdybym mial wybierac miedzy k750i, a k550i to wybral bym ten drugi, dlatego ze ma lepszy wygląd jest szybszy. Ja posiadam SE w810i i polecam, ma status walkman co oznacza ze ma swietną jakosc muzyki, przyzwoity aparat, pamieci przy zakupie masz az 512mb, i co najwazniejsze 1gb kosztuje tylko 35zł wiec tanio w przeciwienstwie do pamieci w k550i

S 0

snowee

Użytkownik
Ja posiadam k550i. Tyle, że ja tylko w sumie z niego dzwonie i wysyłam esy. Czasem jakieś zdjęcia porobię. Przy pisaniu esów zacina się czasem klawiatura, ale możliwe, że naciskam np. przyciski od aparatu i dlatego się zacina (podobno to jest powód). Szczerze mówiąc nie zwracam uwagi. Aparat dosyć przyzwoity. Jeżeli chodzi o jakieś gry itp. to jest miernie, ale pełno teraz tego na necie, więc problemu nie ma ???? Pozdro

R 0

robert-20790

Użytkownik
No chybwa pozytywnie ???? Tez zauwazylem ze ten 750 jest brzydszy od k550i.
na grach mi nei zalezy, tylko ma byc fajny ???? Czyli ladny, mały i zeby dzwonil. no i zeby ten wyswieltacz nei bym za maly.

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Witam, zamówiłem w orange telefon Sony e k550i. Jeżeli ktoś z Was posiada taki telefon to proszę o opinie. Moze najpierw powinienem bardziej się zorientować co kupuję a później kupić. No ale.. zawsze mozna powiedziec gon sie nei chce go :p

Następcą tego telefonu stał się k750i bodajże. Jednak wygląd tego następcy nie przypadł mi do oka, jednak jest to kwestia gustu, jednemu się podoba drugiemu nie.
Na pewno 750 posiada lepszy wbudowany aparta bo az 3,4 pixy. 550 posiada 2 pisxy a w rzeczywistosci 1.8 Rowniez pewnie 750 ma mniej...

Co o nim sądzicie ?
K550i w sam sobie to ciekawy telefon. W kwestii sprtostowania k750i ma 2mpx. K810 ma 3,2mpx ????

R 0

robert-20790

Użytkownik
spoko realowiec.

Wpada dzisaj kurier z orange, mamusia podpisala umowe...
ja wpadam do domu i co widze ? inny telefon mianowice k510i &lt;SZOK&gt;
Umowa na 3 lata, telefon za 15 zł hmmm ? Fakt abonament 30 zł i duzo minut i plus darmoe weekendy. Jednak szok lekki przezylem. Myslę zeby zlozyc reklamacje tzn zlozylem ale nie wiem czy teraz warto... W erze dostane taki telefon za 1 zł (k550i) w abonie 30 zł i 40 minut na gadane (w 30 zł 40 minut) czyli malo w przeciwnienstwie co otzrymałem w orange.
Ciekawe ile beda chcieli za ten PRAWDZIWY K550i lipa troche i zglupialem.

Ogolnei to i k510i jest ładny i malutki ale cholera tyle co on ma pamieci to szok, dwie trzy mp3 sie zmieszcza...

Do góry Bottom