>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy ta strona jest godna zaufania?

Status
Zamknięty.
I 0

imbir

Użytkownik
Patrząc po archiwum typów na stronie protips.pl można się zdziwić :wowsdf: . Są bardzo skuteczni lecz kazdy moze sobie wpisac typy i umiescic je na stronie jako płatne. Czy ktos z tej strony korzystał jak tak to wypowiadajcie się. pzdr :smile:

C 0

crah

Użytkownik
Ja korzystam z ich usług i jestem b. zadowolony. Dowiedzialem sie o nich jakies miesiac temu z innego forum. Z poczatku myslalem ze to oszusci jak wszystkie tego typu firmy. Jednak napisalem do nich maila ze jezeli sa tacy extra to nich dadza free speciala, a zyskaja klienta. Nie oczekiwalem na zbyt wiele. Sprawdzam skrzynke i patrze ze dostalem od nich ten typ na new jersey. Nie szalalem ze stawka, bo wiadomo niepewne. A tu patrze pewne zwyciestwo 3:0 i zaryzykowalem wplacic. Kupuje odtad od nich speciale i czasami te pro typy i jezeli chodzi o styczen to archiwum maja prawdziwe noi extra zyski. Ja niezle juz zarobilem na ich typach. Jak beda ciagnac tak dalej to bedzie to jedna z najlepszych tego typu stronek w sieci.

W 2

wislak

Forum VIP
Ja korzystam z ich usług i jestem b. zadowolony. Dowiedzialem sie o nich jakies miesiac temu z innego forum. Z poczatku myslalem ze to oszusci jak wszystkie tego typu firmy. Jednak napisalem do nich maila ze jezeli sa tacy extra to nich dadza free speciala, a zyskaja klienta. Nie oczekiwalem na zbyt wiele. Sprawdzam skrzynke i patrze ze dostalem od nich ten typ na new jersey. Nie szalalem ze stawka, bo wiadomo niepewne. A tu patrze pewne zwyciestwo 3:0 i zaryzykowalem wplacic. Kupuje odtad od nich speciale i czasami te pro typy i jezeli chodzi o styczen to archiwum maja prawdziwe noi extra zyski. Ja niezle juz zarobilem na ich typach. Jak beda ciagnac tak dalej to bedzie to jedna z najlepszych tego typu stronek w sieci.
nie wiem czy to co piszecie jest wiarygodne. Obaj macie po jednymposcie, do tego sie dzisiaj i przed wczoraj na forum pojawiliscie. ja w to nie wierze a przydałoby sie zeby marcin IP zlookal. jak tak mowisz Cra$h to podaj jakies typy stosownie przed meczem a wtedy na pewno ci uwierzymy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom