>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy skrill pyta o datę urodzenia przy logowaniu ?

K 3

kruker

Użytkownik
Witam, właśnie zaskoczyło mnie, że skrill pyta mnie o datę urodzenia przy logowaniu - nigdy mi się to nie zdarzyło - data urodzenia zawsze była używana do potwierdzania przelewów do innych użytkowników, wystraszyło mnie, że to jakaś próba wyłudzenia... adres i certyfikat się zgadzają, strona wygląda na autentyczną, jestem jednak pełen obaw :/ jest jakiś email awaryjny do skrilla gdzie odpowiedzą szybciej niż standardowy support ?
mam status bronze vip

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nie pytają, przecież znasz link do skrilla chyba że gdzies go kliknales
sprobuj na innej przegladarce, albo zapytaj ich o co chodzi
albo ci sie kliknelo &#39;nie pamietam hasła&#39;

firer 886

firer

Użytkownik
po co straszysz gościa , pytanie o datę przy logowaniu zdarza się od czas do czasu , sam miałem tak kilkanaście razy

K 3

kruker

Użytkownik
wpisuje adres ręcznie i poprawnie, nic źle nie kliknąłem, to samo w firefox i chrome, nie instalowałem ostatnio żadnego nowego oprogramowania , dziwne... napisałem do [email protected]
edit
po co straszysz gościa , pytanie o datę przy logowaniu zdarza się od czas do czasu , sam miałem tak kilkanaście razy
acha ok... używam od 7 lat i chyba pierwszy raz mi się zdarzyło, chyba, że wyparłem z pamięci

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nie miałem takiego zamiaru, odkąd używam skrilla ponad 6lat to nie zdarzyło mi się to ani tez nie slyszałem o tym
jak wpisujesz poprawny adres to nie masz sie czego obawiac tak czy siak

K 3

kruker

Użytkownik
to chyba nie do końca takie proste... miałem kiedyś na kompie rootkita, który podmieniał stronę mbanku i przy logowaniu pytał o 5 kolejnych haseł jednorazowych (wtedy obowiązywały listy haseł, nie sms) strona oczywiście wpisywana była prawidłowo i wszystko, poza idiotycznym pytanie wyglądało autentycznie. Tym razem co prawda byłoby to dziwne, bo mam raczej sprawdzonego antyvira i raczej na nic podejrzanego nie wchodziłem

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
To jest jak z dodatkową weryfikacją u bukmachera, jednych poproszą o dodatkowe skany np wyciągu z banku innych nie. W Moneybooker zdarzały się sporadycznie pytania o datę, widocznie ty miałeś to szczęście i zaszczyt podać ją podczas logowania, a inni nie.

Do góry Bottom