>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy są inne możliwości potwierdzenia konta u buka?

S 0

sharki090

Użytkownik
Witam.
Chciałbym zacząć moja przygodę z prawdziwymi zakładami.Dotychczas grałem tylko na wirtualnych bukach jednak zasady są takie same.Mam jednak pewne obawy co do skanu dowodu ,który jest wymagany aby zweryfikować konto.Boję się trochę ,że moje dane mogą zostać w jakiś sposób wykorzystane no i sam fakt ,że oni mają wszystkie moje informacje trochę do mnie nie przemawia.Rozmawiałem o tym ze znajomym i mówi ,że on by się nigdy w takie coś nie bawił bo bał by się potem ,żeby ktoś mu nalotu na chate nie zrobił o pieniądze ,które mógłby wygrać i tak się zastanawiałem trochę nad tym.No i w sumie jakby ktoś ograł ich na duża kwotę to raczej nie byli by zadowoleni ,że muszą komuś oddać sporą sumę swoich pieniędzy.Wiec czy istnieje jakiś inny sposób na potwierdzenie konta np. poprzez telefon?
Z góry dziękuję za pomoc.

G 27

gumos

Użytkownik
Widać, ze jesteś poczatkujacy :) zaczne od tego, ze nigdy nie zdarzyla się nikomu sytuacja, o której wspomniales. Jeśli będziesz korzystal z zaufanych wiekszych firm chociażby WilliamHill itp Twoje dane nigdy nie zostana nikomu udostepnione, możesz spać spokojnie. Firmy bukmacherskie to nie instytucje charytatywne, a weryfkiacje za pomocą dowodu oraz rachunku lub jak chociażby bet365 listu to nie tylko ich widzimisie chodzi o to żeby hazard uprawialy osoby pelnoletnie oraz żeby nie wyludzano bonusow. Jeśli boisz się dostania swch danych w niepowolane ręce zaloz konto u tylko jednego buka i po problemi. W sytuacji gdy nie chcesz okazać dowodu,rachunku itd zaloz konto na bahu gralem tam ostatni raz kilka lat temu wtedy wyplacajac nie przechodzilem zadnej weryfikacji minus jest jednak taki, ze oferta jest uboga a marza olbrzymia, sama marza Cię zje. Cos wydaje mi się, ze nie masz jeszcze osiemnastki ;-D

Pozdrawiam!

Do góry Bottom