Ostatnio pojawil sie na bahu kuszacy bonus. Mam zamiar wplacic 2 stowy i grac ale....
mam zamiar to szybko obrocic i dobrym sposobem bylo by granie dwoch kuponow na ten sam mecz z tym ze na jednym gram 1 lub 2(to zalezy oczywiscie kto gra
) a drugi kupon(tez singiel) na remis.
Czy to nie jest lamanie regulaminu??
Nigdzie w regulaminie konkursu nie jest to zabronione... powiem więcej: myślę, że sporo osób znajdziesz, które grają np. 1 i X oddzielnie jako single zamiast 1x.
Jak
BAH do tego podejdzie? Ciężko powiedzieć... to taka wielka promocja, że za te 2 tygodnie może się okazać, że bardoz wiele "sposobów gry" im nie pasuje i zaczną blokować wypłaty.
Co do samego sposóbu:
pamiętaj, że obydwa typy muszą mieć kurs >2 więc albo ryzykujesz, że obydwa nie wejdą (bo przecież na bahu ciężko znaleźć dobry kurs na faworyta :kwasny4565 ???? albo wybierasz spotkanie z kursem <2 na czyjeś zwycięstwo lub remis i dorzucasz do tego inny typ robiąc dubla lbu tripla.
Sposób a obrót ciekawy, jednak ryzykowny. Jeśli sięnei spodoba obsłudze to będzie podwójnie stratny - najpierw za pierwszy oróbt, który mogłeś robić na kursach innego buka a potem za ewentualny drugi - obrot "karny"