>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

czy nie zabiora mi bonusa??!!

menzax 0

menzax

Użytkownik
Ostatnio pojawil sie na bahu kuszacy bonus. Mam zamiar wplacic 2 stowy i grac ale....

mam zamiar to szybko obrocic i dobrym sposobem bylo by granie dwoch kuponow na ten sam mecz z tym ze na jednym gram 1 lub 2(to zalezy oczywiscie kto gra:p) a drugi kupon(tez singiel) na remis.

Czy to nie jest lamanie regulaminu??

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ostatnio pojawil sie na bahu kuszacy bonus. Mam zamiar wplacic 2 stowy i grac ale....
mam zamiar to szybko obrocic i dobrym sposobem bylo by granie dwoch kuponow na ten sam mecz z tym ze na jednym gram 1 lub 2(to zalezy oczywiscie kto gra:p) a drugi kupon(tez singiel) na remis.
Czy to nie jest lamanie regulaminu??
Nigdzie w regulaminie konkursu nie jest to zabronione... powiem więcej: myślę, że sporo osób znajdziesz, które grają np. 1 i X oddzielnie jako single zamiast 1x.
Jak BAH do tego podejdzie? Ciężko powiedzieć... to taka wielka promocja, że za te 2 tygodnie może się okazać, że bardoz wiele &quot;sposobów gry&quot; im nie pasuje i zaczną blokować wypłaty.
Co do samego sposóbu:
pamiętaj, że obydwa typy muszą mieć kurs &gt;2 więc albo ryzykujesz, że obydwa nie wejdą (bo przecież na bahu ciężko znaleźć dobry kurs na faworyta :kwasny4565 ???? albo wybierasz spotkanie z kursem &lt;2 na czyjeś zwycięstwo lub remis i dorzucasz do tego inny typ robiąc dubla lbu tripla.

Sposób a obrót ciekawy, jednak ryzykowny. Jeśli sięnei spodoba obsłudze to będzie podwójnie stratny - najpierw za pierwszy oróbt, który mogłeś robić na kursach innego buka a potem za ewentualny drugi - obrot &quot;karny&quot;

menzax 0

menzax

Użytkownik
dzieki serdeczne...bardzo mi pomogles;)

wiec napisze jak mam zamiar postapic moze sie komus przyda ????

bede sie staral grac rozsadnie abys cos tam zaplusikowac,w kazdym razie aby nie stracic pewnie beda to glownie single i triple w stawce 20-30 moze momentami do 50 zl czyli od 5% do 12% budzetu. No i po jakichs 2-3 miechach ugram caly ten obrot...

Przeciez sam bonus w sobie jest juz czystym zyskiem;)

Do góry Bottom