>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy nauczyciel może wystawić '1' na koniec roku nie dając zagrożenia miesiąc przed?

Status
Zamknięty.
zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Tak jak w temacie. Nauczycielka od biologi nie postawiła mi zagrożenia na miesiąc przed zakończeniem roku a miałem wtedy dwie oceny 1! , 2- :-D Teraz doszła mi kolejna szmata ze spr i powiedziała, że w poniedziałek musze go poprawić :-? a jest to sprawdzian z 50 stron w zeszycie a do tego jeszcze mój matematyczny umysł tego nie obejmuje :jezora: oczwiście nie chce mi się siedzieć cały weekend w domu i uczyć biologi której i tak się nie nauczę a na dodatek dzisiaj już EURO !!!! :spokodfhgfh:

freyas 0

freyas

Użytkownik
To chyba zależy od szkoły i nauczyciela bo wiesz nauczyciel może wszystko ( w każdym bądź razie mu się tak wydaje) ale u mnie w szkole jak nie wystawili zagrożenia to 1 na koniec wstawiali

S 11

support75

Użytkownik
w sierpniu nie ma euro. dasz rade ????
wam placa za zakladanie glupich tematow ?
najpierw co was cieszy, teraz o jakis jedynkach ????

ksero 0

ksero

Użytkownik
Boże jak ja nie rozumiem ludzi którzy tak olewają nauke... co jest ważniejsze Twoje wykształcenie i praca w przyszłości czy Euro które trwa miesiąc i przechodzi w zapomnienie ? Dla mnie to jest czysty absurd... Nauczyciel ma prawo wstawić Ci jedynke.

P 0

pavlinho

Gość
50 stron z zeszytu to max 4 h nauki ;) Poucz się lepiej i odpuść sobie dzisiejsze mecze ;)

webb4 2

webb4

Użytkownik
Boże jak ja nie rozumiem ludzi którzy tak olewają nauke... co jest ważniejsze Twoje wykształcenie i praca w przyszłości czy Euro które trwa miesiąc i przechodzi w zapomnienie ? Dla mnie to jest czysty absurd... Nauczyciel ma prawo wstawić Ci jedynke.
Szczerze ucze sie juz 17 rok zycia-powinienem wlasnie konczyc studia-ale takie rzeczy jak Euro sa raz na 4 lata i wedlug mnie warto zyc dla takich chwil jak np mecz Polska-Portugalia albo final LM Liverpool-Milan. Nauka nie zajac nie ucieknie

A co do tematu: Nie ucz sie: idz do Media Markt kup LCD, jak Polacy wygraja bedziesz mega szczesliwy, a jak przegraja tak czy siak bedziesz wku****ny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom