>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy naprawdę dużo bardziej opłaca się grać u bukmacherów internetowych?

A 0

arnnie

Użytkownik
Witam.
Moje pytanie brzmi: Czy naprawdę aż tak bardzo opłaca się grać u buków internetowych? Jeśli tak, to proszę Was, abyście mi podali zalety takiej gry. Bo ja cały czas gram w Fortunie i nie narzekam, ale tak sobie myślę, że u buków internetowych mógłbym zarobić większą kasę. I jeśli można, to poprosiłbym jeszcze o porady, jak grać przez Internet, bo aktualnie jestem w tym kompletnie &quot;zielony&quot;. No i jeszcze powiedzcie mi, jakich buków internetowych polecacie.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
W bukach internetowych nie płacisz 12% podatków i kursy za wyższe, więc wiadomo że wygrywasz więcej.

jose7 40

jose7

Użytkownik
Internetowi mają lepsze kursy i brak podatku ale w świetle aktualnie obowiązującego prawa przez internet możesz legalnie grać tylko w Fortunie.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Witam.
Moje pytanie brzmi: Czy naprawdę aż tak bardzo opłaca się grać u buków internetowych? Jeśli tak, to proszę Was, abyście mi podali zalety takiej gry. Bo ja cały czas gram w Fortunie i nie narzekam, ale tak sobie myślę, że u buków internetowych mógłbym zarobić większą kasę. I jeśli można, to poprosiłbym jeszcze o porady, jak grać przez Internet, bo aktualnie jestem w tym kompletnie &quot;zielony&quot;. No i jeszcze powiedzcie mi, jakich buków internetowych polecacie.
tak jak wyżej największy plus to niepłacenie podatków, więc więcej wygrywasz ???? ,
plus banalny powód jak np. puszczasz zakłady z komórki, z domu bez wychodzenia,
wydaje mi się, że także większa oferta (więcej dyscyplin + zakłady poboczne np. rzuty rożne itd.)
a jak grać?
zakładasz normalnie konto wpłacasz kase przelewem i grasz ???? to banalnie proste. Większość buków przed wypłatą kasy będzie chciało skany jakiś dokumentów, żeby dokonać weryfikacji.
Pozdrawiam.

A 0

arnnie

Użytkownik
Ok, wielkie dzięki za odpowiedzi. A jakich buków internetowych najbardziej polecacie? Najbardziej mi zależy na tym, aby było łatwo i przyjemnie, czyli prosta obsługa i możliwość wysokich wygranych. Fajnie by również było, gdybym na starcie mógł otrzymać jakąś promocję czy coś. ;-)

S 1

szkot80

Użytkownik
Wszyscy polecają początkującym Bet-at-home . Tam też mógłbyś zacząć swoją przygodę z bukmacherami internetowymi . Po pewnym czasie zapewne i tak przeniesiesz się do innego ale mimo wszystko na poczatek polecam BAH

S 1

szwed1993

Użytkownik
Lepiej jest grać w internetowym ( przynajmniej dla mnie zdecydowanie ) pochodzę z małej miejscowości i bukmacher jest u mnie niedostępny niestety . Dlatego korzystam z internetowego.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Wszyscy polecają początkującym Bet-at-home . Tam też mógłbyś zacząć swoją przygodę z bukmacherami internetowymi . Po pewnym czasie zapewne i tak przeniesiesz się do innego ale mimo wszystko na poczatek polecam BAH
A po co grać w takim śmieciarskim buku jak bah? oni tam mają dużo słabsze kursy niż u buków naziemnych i maksymalnie żałosną oferte. Jeśli już grać u internetowych to tylko Pinnacle , kursy mają kosmiczne , niziutka marża. Aczkolwiek u buków naziemnych również można wygrywać , nie można jedynie grać niskich AKO bo wtedy podatek zjada odrazu pół wygranej , układając jednak AKO 10 podatek zje ci malutką część wygranej a jeśli ułożysz kupon z wyższych kursów niż u internetowych (a takich nie brakuje) to gra stanie się bardziej opłacalna. To tak w ramach ciekawostki dla tych którzy nie chcą narażać się Urzędowi Skarbowemu.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
@up
właśnie, mnie też to nudzi. Co jakiś początkujący &quot;internetowiec&quot; spyta - gdzie zacząć - to w kółko słychać to samo.
Dla tego ze jest początkującym to ma iść na ten dobrze nazwany śmietnik? Bo? Bo łatwo się wybiera mecze na kupon? To chyba jedyny argument :|

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
A po co grać w takim śmieciarskim buku jak bah? oni tam mają dużo słabsze kursy niż u buków naziemnych i maksymalnie żałosną oferte. Jeśli już grać u internetowych to tylko Pinnacle , kursy mają kosmiczne , niziutka marża. Aczkolwiek u buków naziemnych również można wygrywać , nie można jedynie grać niskich AKO bo wtedy podatek zjada odrazu pół wygranej , układając jednak AKO 10 podatek zje ci malutką część wygranej a jeśli ułożysz kupon z wyższych kursów niż u internetowych (a takich nie brakuje) to gra stanie się bardziej opłacalna. To tak w ramach ciekawostki dla tych którzy nie chcą narażać się Urzędowi Skarbowemu.
Z marżami nie jest sytuacja zero-jedynkowa, że Pinnacle ma niskie marże a reszta wysokie. Jest kilka firm, które mogą z Pinnacle rywalizować jeśli chodzi o marżę i ograniczanie się do Pinnacle jest trywialne choćby z tego powodu, nie wspominając nawet o tym, że valuebetting to nie jedyny sposób na zarobek.

Z tym AKO w naziemnych to podatek zawsze zjada ten sam kawałek, 12%. Stwierdziłeś że też można wygrywać. Nie odważę się tego podważyć, ale regularny valuebetting u naziemnych to najtrudniejsza potyczka z bukiem jaką potrafię sobie wyobrazić.

P.S. Pisząc o Urzędzie Skarbowym chyba nie zdajesz sobie sprawy że to Urząd Celny jest odpowiedzialny za walkę z e-hazardem.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Z marżami nie jest sytuacja zero-jedynkowa, że Pinnacle ma niskie marże a reszta wysokie. Jest kilka firm, które mogą z Pinnacle rywalizować jeśli chodzi o marżę i ograniczanie się do Pinnacle jest trywialne choćby z tego powodu, nie wspominając nawet o tym, że valuebetting to nie jedyny sposób na zarobek.

Z tym AKO w naziemnych to podatek zawsze zjada ten sam kawałek, 12%. Stwierdziłeś że też można wygrywać. Nie odważę się tego podważyć, ale regularny valuebetting u naziemnych to najtrudniejsza potyczka z bukiem jaką potrafię sobie wyobrazić.

P.S. Pisząc o Urzędzie Skarbowym chyba nie zdajesz sobie sprawy że to Urząd Celny jest odpowiedzialny za walkę z e-hazardem.
Nie wiem , możliwe , gra w internetowych buków w każdym razie jest oszustwem podatkowym i grożą za to konsekwencje . Nikt nie wie czy ta ustawa to tylko pic czy trafi się jakiś kretyn który będzie za to ścigał . Co do podatku to zjada zawsze 12% , ale grając 5 meczów na kuponie i powiedzmy każdy o kursie wyższym o 1.10 niż u internetowych łatwiej jest wygrywać niż grając single gdzie aby znaleźć value musisz odpowiednio zagrać kurs o 1.50 wyższy niż u internetowych a jest to praktycznie nie realne . Pisząc że podatek zje pół wygranej miałem na myśli przypadek gdzie ktoś gra singla za 100 zł po 1.30 a wygraną ma zamiast 130 zł , złotych 114 . Grając większe AKO podatek zjada mniejszą część wygranej. Piszesz że valuebetting to nie jedyny sposób na zarobek , ja się z tym nie zgadzam , nie grając valuebetów nie ma się szans na wygrywanie u buka.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Nie wiem , możliwe , gra w internetowych buków w każdym razie jest oszustwem podatkowym i grożą za to konsekwencje . Nikt nie wie czy ta ustawa to tylko pic czy trafi się jakiś kretyn który będzie za to ścigał . Co do podatku to zjada zawsze 12% , ale grając 5 meczów na kuponie i powiedzmy każdy o kursie wyższym o 1.10 niż u internetowych łatwiej jest wygrywać niż grając single gdzie aby znaleźć value musisz odpowiednio zagrać kurs o 1.50 wyższy niż u internetowych a jest to praktycznie nie realne. Piszesz że valuebetting to nie jedyny sposób na zarobek , ja się z tym nie zgadzam , nie grając valuebetów nie ma się szans na wygrywanie u buka.
Nie chciałbym wchodzić w dyskusję ideologiczną, ale dziesiątki rodzajów progresji i jej odmian oraz surebety przeczą twoim słowom.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Nie chciałbym wchodzić w dyskusję ideologiczną, ale dziesiątki rodzajów progresji i jej odmian oraz surebety przeczą twoim słowom.
Moim zdaniem grając progresją również trzeba grać valuebety , inaczej w dłuższym okresie czasu będzie się wychodziło na minus. Co do surebetów to zgadzam się.

Do góry Bottom