S 0 strzelec18 Użytkownik Grudzień 9, 2006 #1 czy moge dokonać wpłaty na poczcie?? jesli tak to prosze o przybliżenie mi tego. z góry dziekuje
0 szary Użytkownik Grudzień 9, 2006 #2 Na stronie buka na pewno masz opisane wzystkie sposoby wpłaty, sprawdź dział depozytów na Expekcie. Co jak co ale w pokazywaniu sposobu wpłaty to każdy buk jest mistrzem :mrgreen:
Na stronie buka na pewno masz opisane wzystkie sposoby wpłaty, sprawdź dział depozytów na Expekcie. Co jak co ale w pokazywaniu sposobu wpłaty to każdy buk jest mistrzem :mrgreen:
S 0 strzelec18 Użytkownik Grudzień 9, 2006 #3 Wiem wiem widziałem, ale jeszcze nie założyłem konta w banku a na poczcie moge to zrobić w każdej chwili i nie wiem czy to jest możliwe
Wiem wiem widziałem, ale jeszcze nie założyłem konta w banku a na poczcie moge to zrobić w każdej chwili i nie wiem czy to jest możliwe
13 picia Użytkownik Grudzień 10, 2006 #4 Jest możliwe A jeśli miałbyś jakieś wątpliwości to możesz pójść do banku i wysłać pieniądze z banku - do tego nie jest potrzebne konto ????
Jest możliwe A jeśli miałbyś jakieś wątpliwości to możesz pójść do banku i wysłać pieniądze z banku - do tego nie jest potrzebne konto ????