48 deportivo1 Użytkownik Luty 23, 2006 #1 Czy mogę wypłacić pieniądze na konto moich rodziców ? Czy musze zakładać swoje konto ? Bo adres mamy taki sam, nazwisko takie samo ????
Czy mogę wypłacić pieniądze na konto moich rodziców ? Czy musze zakładać swoje konto ? Bo adres mamy taki sam, nazwisko takie samo ????
6 janekjot Użytkownik Luty 26, 2006 #2 O ile dobrze się orientuję to kasę możesz wypłacić tylko na konto, którego właścielem jest osoba podana w danych osobowych na expekcie.
O ile dobrze się orientuję to kasę możesz wypłacić tylko na konto, którego właścielem jest osoba podana w danych osobowych na expekcie.
42 hubert_23 Forum VIP Marzec 1, 2006 #3 O ile dobrze się orientuję to kasę możesz wypłacić tylko na konto, którego właścielem jest osoba podana w danych osobowych na Expekcie. Kliknij aby rozwinąć... Przele dojdzie i tak jezeli nie poprosza cie o weryfikacje danych... dowod itp
O ile dobrze się orientuję to kasę możesz wypłacić tylko na konto, którego właścielem jest osoba podana w danych osobowych na Expekcie. Kliknij aby rozwinąć... Przele dojdzie i tak jezeli nie poprosza cie o weryfikacje danych... dowod itp
0 kropek Użytkownik Kwiecień 19, 2006 #5 Hubert_23 swój podpis dedykujesz mi ?? nie musiałeś Kliknij aby rozwinąć... ???? ???? ???? ???? ????