>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Czy można zarobić na stronie www?

J 18

jarcow

Użytkownik
Krótko mówiąc żerujesz na cudzym nieszczęściu. Nieładnie :p
Skoro to napisałeś, to juz wiesz, że na zakładach nie da sie wygrać. W ogolnym rozrachunku zawsze jest się w &quot;plecy&quot;. Grałem 6 lat na zakładach i wiem co mówię.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Krótko mówiąc żerujesz na cudzym nieszczęściu. Nieładnie :p
Skoro to napisałeś, to juz wiesz, że na zakładach nie da sie wygrać. W ogolnym rozrachunku zawsze jest się w &quot;plecy&quot;. Grałem 6 lat na zakładach i wiem co mówię.
Sadzisz ze nieda sie wygrac na zakladach.To chyba dobrze sie nieznasz na sporcie popatrz ile osob jest na plusie choc by na forum.

J 18

jarcow

Użytkownik
Sadzisz ze nieda sie wygrac na zakladach.To chyba dobrze sie nieznasz na sporcie popatrz ile osob jest na plusie choc by na forum.
A jak myślisz z czego utrzymuje sie to forum? Grałem na zakładach 6 lat i wiem co mówię. Jeden wygra, a 100 przegra. A ten co wygra, to tak przegra, jeśli wcześniej tego nie zrobił. Czy możesz z czystym sumieniem powiedziesz, że ogrywasz bukmachera? Firmy bukmacherskie to przynoszące zyski firmy i już dawno by nie istniały, gdyby było inaczej. Stać ich nawet na dzielenie się zyskami. Im więcej poleconych osób posiadasz w programie partnerskim, tym Twój zarobek staje się bardziel stabilny. Bo przecież nie wszyscy odrazu przegrywają, ale i tak prędzej czy później oddadzą, to co wygrali, dopłacając jeszcze do tego - tzw. równia pochyła.

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Ja faktycznie twierdzę że nie da się zarobić na zakładach bukmacherskich chyba że twój poziom inteligencji jest wyższy niż tych którym bukmacher płaci za to żeby cię ograli. Tylko jeśli okarzesz się mądrzejszy od wszystkich to osiągniesz zysk i wtedy zaczną cię namierzać, bo jeśli więcej wygrywasz niż tracisz to znaczy że coś wiesz i trzeba ci zabronić grać. Ja mam kilku kumpli i wszyscy twierdzą że są na plus. Bukmacher to nie jest instytucja charytatywna i nie rozdaje pieniędzy!!!!!!!!!! Albo jesteś zajeb...y w te klocki albo jesteś na minus!!!!!!!!!!

J 18

jarcow

Użytkownik
Ja faktycznie twierdzę że nie da się zarobić na zakładach bukmacherskich
Nareszcie ktoś realnie patrzący na sprawę. Powiem tak jeśli ogrywa ktoś bukmachera, to ok zdarzają się wyjątki. Ale to kropla w morzu. Dlatego program partnerski staje się skuteczny i stabilny, jeśli masz dużo poleconych graczy. Nie każdy odrazu przegrywa, dlatego trzeba czasu aby zapewnić sobię pozycję wyjściową. Ja mam 122 poleconych graczy i miesięcznie mam 50 euro miesiecznie, czasami częściej. Wypłacam zawsze gdy osiągam minimum do wypłaty czyli owe 50 euro. I jestem zadowolony.

mam kilku kumpli i wszyscy twierdzą że są na plus
Hmmm, jak już pisałem grałem na zakładach 6 lat i zawsze ciężko było mi się przyznać, że zostawiam tam kasę. Myślę, że w tym wypadku jest podobnie.

Nie sztuką jest chwalić się wygraną na przykład 5000 złotych, ale z czystym sumieniem powiedzieć, że w ogólnym rozrachunku w zakładach bukmacherskch jest sie na plus. Ja takiej osoby nie znam!

Każdy zna serwis eprogresja.pl , proszę spojrzeć na stronę z czego utrzymuje się ten serwis: B e t a t h o m e i E x p e k t. A to przecież serwis o ogrywaniu bukmachera! Jak myślicie autor serwisu lub innego podobnego, również tego, promuje tych bukmacherów dla zabawy? Osiąga on realne zyski z reklamy i to całkiem spore. Dlatego uważam, że pieniądze od bukmachera można regularnie wypłacać tylko w jeden sposób PROGRAM PARTNERSKI oczywiście duże zaplecze graczy jest wymagane.

L 45

laha

Forum VIP
Proponuje zajżeć do moich wszystkich tematów z kuponami na forum :p w każdym z tych tematów jestem na plus około 500zł i co nie da się wygrać :?: Ludzie troche pommyślunku :/

A jak myślisz z czego utrzymuje sie to forum?
A to już nie twoja sprawa

Ja u bukmachera gram 4 lata i w ogólnym rozrachunku z czystym sumieniem moge powiedziec :!: Jestem na + i to spory plus Tylko ze ... bukmacherzy mają pewne chaczyki ... np. ? np. to że oni mówią ze znajomość sportu gwarantuje wygraną ... czy tak jest ? ???? każdy chyba wie ... aby wygrać trzeba mieć żelazne (albo tytanowe) nerwy dość duży kapitan i conajmniej skończyć studia matematyczne ???? Bo własnie matematyka tutaj odgrywa największą role.Niektórzy powiedzą co ma matematyka do kontuzji najlepszego strzelca ? a no ma bo jeśli nawet (inny przykład) jesteś pewien wygranej Bayernu z Shalke ale kurs jest 1.5 a prawdopodobienstwo zaledwie 50~55% to matematyk tego meczu niezagra a ten co &#39;zna się na sporcie&#39; zagra

Powodzenia w nauce matematyki i wyrabianiu sobie stalowych nerwów ????

P.S do jacowa ... u bukmachera do się wygrać ... zapraszam do wszystkich (ale wszystkich bo w tym co mam w podpisie jestem ledwie 200zł na + tematów a przekonarz się ze gram już troche i całyu czas plus

mikepl 0

mikepl

Użytkownik
Jarcow

1. Jaki jest sens reklamować stronę w miejscu gdzie każdy już dawno ma założone konto i nic na tym nie zarobisz?

2. Masz źle sworzone słowa kluczowe i opisy stron www. Dlatego jest mało kliknięć z zewnątrz. Strona powinna być zrobiona pod google.

3. Strona musi wnosić jakąś wartość dodaną. Owszem, masz rację, że to forum też zarabia na kliknięciach do buków, ale ktoś wpadł na pomysł, żeby je założyć i chwała mu za to. Lepiej zrobić ciekawą stronę o tematyce zbieżnej, która przyciągałaby podróżników. Np. &quot;historia bejzbolu&quot;, albo &quot;systemy gier hazardowych&quot;, albo fan club rowerzystów z pipidówka&quot; albo nawet i erotyczną i w nich wstawić przy okazji linki partnerskie. Nawet po poprawieniu slow kluczowych bedziesz się pokazywał na stopiątej stronie google bo buki płacą zeby się wyświetlać na początku, a Ciebie nie będzie stać na taki marketing.

4. Wchodzenie na stronę hazardzistów i tłumaczenie że na hazardzie się zawsze traci to mniej więcej tak jakbyś poszedł do pubu i krzyczał, że piwo jest niezdrowe. Albo po prostu podszedł do kogoś i powiedział &quot;jesteś głupi&quot;. Po prostu wszystko jest dobre dla ludzi z mózgiem. Mam dwóch kolegów. Obaj zaczęli grać w tym samym czasie. Jeden znał się na lidze, a drugi twierdził że się zna i robił zakłady emocjonalne na Legię (bo z wawy). Jeden w ciągu roku wygrał z STS na czysto 11000, a drugi stawiał na &quot;pewniaki&quot; po tysiąc, przegrywał i pożyczał od sąsiadów, żeby się odegrać i został wyrzucony z domu przez żone. Podobnie pijąc alkohol możesz czasem wpaść do baru z kumplami i dobrze się bawić, ale możesz też stać się żulem, który zaczyna dzień od alpagi. Ani seks, ani hazard, ani alkohol nie są złe jeśli nie wyrwą się spod kontroli mózgu.

J 18

jarcow

Użytkownik
Lepiej zrobić ciekawą stronę o tematyce zbieżnej, która przyciągałaby podróżników. Np. &quot;historia bejzbolu&quot;, albo &quot;systemy gier hazardowych&quot;, albo fan club rowerzystów z pipidówka&quot; albo nawet i erotyczną i w nich wstawić przy okazji linki partnerskie. Nawet po poprawieniu slow kluczowych bedziesz się pokazywał na stopiątej stronie google bo buki płacą zeby się wyświetlać na początku, a Ciebie nie będzie stać na taki marketing.
Dopiero się uczę, ale też zauważyłem, że walka o pozycje na frazy kluczowe na mojej stronie może potrwać klika lat. Dlatego zamierzam rozbudować podstrony tematyczne, zacząłem już od komentarzy i dowcipów sportowych, a w planach mam właśnie historię różnych dyscyplin sportu itp.
Pozdrawiam wszystkich zapaleńców.

L 45

laha

Forum VIP
Laha napisał/a:
Lepiej zrobić ciekawą stronę o tematyce zbieżnej, która przyciągałaby podróżników. Np. &quot;historia bejzbolu&quot;, albo &quot;systemy gier hazardowych&quot;, albo fan club rowerzystów z pipidówka&quot; albo nawet i erotyczną i w nich wstawić przy okazji linki partnerskie. Nawet po poprawieniu slow kluczowych bedziesz się pokazywał na stopiątej stronie google bo buki płacą zeby się wyświetlać na początku, a Ciebie nie będzie stać na taki marketing.

Dopiero się uczę, ale też zauważyłem, że walka o pozycje na frazy kluczowe na mojej stronie może potrwać klika lat. Dlatego zamierzam rozbudować podstrony tematyczne, zacząłem już od komentarzy i dowcipów sportowych, a w planach mam właśnie historię różnych dyscyplin sportu itp.

Pozdrawiam wszystkich zapaleńców.
Zapraszam do mojego serwisu:
Bukmacherskie zakłady sportowe Bet-at-home

Skącz już reklamować swoją stronkę, która jest naszpikowana reflinkami, że wkur*** się można, ehhh //Marcin

Po pierwsze ten cytat to nie mój po drugie ... na forum nie podaje się ukrytych refów ... po trzecie skoro grasz 3 lata i cały czas przegrywasz to po co grasz ? rzerujesz na naiwnosci qmpli .. zebyu jeszcze na jakichś frajerach ... ale na Qmplach !!

P.S A te forum jest wypozycjonowane idealnie ???? z tego co wiem 2 we frazie &quot;Forum Bukmacherskie&quot; i 2 we frazie STS

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ja tam prowadziłem stronkę zupełnie nie zwiazana ze sportem (co prawda od &gt;3 lat, ale od roku nieaktualizowana zupelnie); zarabialem niewiele, ale jak na biednego studenta to moze byc ???? a jak reklama przestala byc oplacalna i balem sie ze przyjdzie mi juz tylko inwestowac to odsprzedalem caly serwis z domena i wyszedlem na swoje ???? zreszta nie prowadzilem sajtu dla samej kasy...
-&gt; http://www.emoty.com.pl

J 18

jarcow

Użytkownik
balem sie ze przyjdzie mi juz tylko inwestowac to odsprzedalem caly serwis z domena i wyszedlem na swoje ????
Każdy sposób na zarabianie jest dobry, jeśli oczywiście przynosi zyski. Jednak aby zarabiać, trzeba wpierw zainwestować.

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
wszystko co bylo zainwestowale zwrocilo mi sie kilkukrotnie w postaci sprzedawanych reklam ???? serwis byl poczatkowo malutki i znajdowal sie na darmowym serwerze - wiec jedyne koszty to... czas

Do góry Bottom