Skoro to napisałeś, to juz wiesz, że na zakładach nie da sie wygrać. W ogolnym rozrachunku zawsze jest się w "plecy". Grałem 6 lat na zakładach i wiem co mówię.Krótko mówiąc żerujesz na cudzym nieszczęściu. Nieładnie
Sadzisz ze nieda sie wygrac na zakladach.To chyba dobrze sie nieznasz na sporcie popatrz ile osob jest na plusie choc by na forum.Skoro to napisałeś, to juz wiesz, że na zakładach nie da sie wygrać. W ogolnym rozrachunku zawsze jest się w "plecy". Grałem 6 lat na zakładach i wiem co mówię.Krótko mówiąc żerujesz na cudzym nieszczęściu. Nieładnie
A jak myślisz z czego utrzymuje sie to forum? Grałem na zakładach 6 lat i wiem co mówię. Jeden wygra, a 100 przegra. A ten co wygra, to tak przegra, jeśli wcześniej tego nie zrobił. Czy możesz z czystym sumieniem powiedziesz, że ogrywasz bukmachera? Firmy bukmacherskie to przynoszące zyski firmy i już dawno by nie istniały, gdyby było inaczej. Stać ich nawet na dzielenie się zyskami. Im więcej poleconych osób posiadasz w programie partnerskim, tym Twój zarobek staje się bardziel stabilny. Bo przecież nie wszyscy odrazu przegrywają, ale i tak prędzej czy później oddadzą, to co wygrali, dopłacając jeszcze do tego - tzw. równia pochyła.Sadzisz ze nieda sie wygrac na zakladach.To chyba dobrze sie nieznasz na sporcie popatrz ile osob jest na plusie choc by na forum.
Nareszcie ktoś realnie patrzący na sprawę. Powiem tak jeśli ogrywa ktoś bukmachera, to ok zdarzają się wyjątki. Ale to kropla w morzu. Dlatego program partnerski staje się skuteczny i stabilny, jeśli masz dużo poleconych graczy. Nie każdy odrazu przegrywa, dlatego trzeba czasu aby zapewnić sobię pozycję wyjściową. Ja mam 122 poleconych graczy i miesięcznie mam 50 euro miesiecznie, czasami częściej. Wypłacam zawsze gdy osiągam minimum do wypłaty czyli owe 50 euro. I jestem zadowolony.Ja faktycznie twierdzę że nie da się zarobić na zakładach bukmacherskich
Hmmm, jak już pisałem grałem na zakładach 6 lat i zawsze ciężko było mi się przyznać, że zostawiam tam kasę. Myślę, że w tym wypadku jest podobnie.mam kilku kumpli i wszyscy twierdzą że są na plus
A to już nie twoja sprawaA jak myślisz z czego utrzymuje sie to forum?
Dopiero się uczę, ale też zauważyłem, że walka o pozycje na frazy kluczowe na mojej stronie może potrwać klika lat. Dlatego zamierzam rozbudować podstrony tematyczne, zacząłem już od komentarzy i dowcipów sportowych, a w planach mam właśnie historię różnych dyscyplin sportu itp.Lepiej zrobić ciekawą stronę o tematyce zbieżnej, która przyciągałaby podróżników. Np. "historia bejzbolu", albo "systemy gier hazardowych", albo fan club rowerzystów z pipidówka" albo nawet i erotyczną i w nich wstawić przy okazji linki partnerskie. Nawet po poprawieniu slow kluczowych bedziesz się pokazywał na stopiątej stronie google bo buki płacą zeby się wyświetlać na początku, a Ciebie nie będzie stać na taki marketing.
Laha napisał/a:
Lepiej zrobić ciekawą stronę o tematyce zbieżnej, która przyciągałaby podróżników. Np. "historia bejzbolu", albo "systemy gier hazardowych", albo fan club rowerzystów z pipidówka" albo nawet i erotyczną i w nich wstawić przy okazji linki partnerskie. Nawet po poprawieniu slow kluczowych bedziesz się pokazywał na stopiątej stronie google bo buki płacą zeby się wyświetlać na początku, a Ciebie nie będzie stać na taki marketing.
Dopiero się uczę, ale też zauważyłem, że walka o pozycje na frazy kluczowe na mojej stronie może potrwać klika lat. Dlatego zamierzam rozbudować podstrony tematyczne, zacząłem już od komentarzy i dowcipów sportowych, a w planach mam właśnie historię różnych dyscyplin sportu itp.
Pozdrawiam wszystkich zapaleńców.
Zapraszam do mojego serwisu:
Bukmacherskie zakłady sportowe Bet-at-home
Skącz już reklamować swoją stronkę, która jest naszpikowana reflinkami, że wkur*** się można, ehhh //Marcin
Każdy sposób na zarabianie jest dobry, jeśli oczywiście przynosi zyski. Jednak aby zarabiać, trzeba wpierw zainwestować.balem sie ze przyjdzie mi juz tylko inwestowac to odsprzedalem caly serwis z domena i wyszedlem na swoje ????